Se lige familieslæden – Camilla Framnes
Den perfekte valentinsgave

Se lige familieslæden

image2(6)

Det er store sager, vi har endelig fået os en familiebil som kan rumme os alle.

Vi er jo 6 mennesker hver anden weekend, og vi har egentlig talt om det længe, men pengene skulle også være der og var behovet nu egentlig så stort?

Vi har kunne låne bil af mine forældre når vi skulle nogen steder, men mange af vores skov ture osv. har jo ikke rigtig været der siden Victor kom og det har vi savnet.

Så sidste søndag kørte Kevin og jeg ud og kiggede bil igen igen igen, og IGEN faldt vi tilbage på Dacia Lodgy Stepway, med masse udstyr. Det er en 7 personernes og en bil som vi kan få fra ny til penge der er til at overskue. Jeg går egentlig ikke så meget op i biler, det bare vigtigt at vi kan komme fra A til B, men en ny bil, det virkelig lækkert.

image2(7)

Så havde jeg jo min chevrolet spark som vi skulle af med, og vi fik en pris de ville give, også kiggede vi på hinanden og bummelum så have vi købt bil. MEGA vildt, for det var jo slet ikke meningen.

Vi kunne allerede hente bilen i torsdags og vi har så rigtig kunne nyde og kører rundt i weekenden, og jeg er dybt forelsket. Den passer perfekt til vores behov og vores familie, man sidder fantastisk også synes jeg virkelig også den er flot i forhold til det jo nærmest er en halv bus. haha.

Jeg skal vende mig til at parkerer slæden og bakke det jeg ikke så tryg ved endnu, mennn det kommer. Man er bare så øm over bilen, og stod det til mig så skulle man stille skoene udenfor inden man gik ind thi hi. Det lige indtil der er gået et par mdr. Men ihh duften af ny bil det simpelthen det bedste.

image1(12)

Drengene har prøvet nærmest alle sæder i bilen og synes det er så fedt. Nu er kør selv ferie også en mulighed, hvilket vi har kigget og talt om mange gange. Men det må blive næste år, vi har nemlig allerede styr på sommerferien i år.

Det også helt vildt lækkert at kan have barnevognen i bilen, det har vi ikke kunne med mindre den blev skilt i atomer og der kun var 2 personer i bilen, haha. Sikke et cirkus vi har haft med den gamle bil egentlig, men den har vi været glade for også.

Nu vi godt kørende og VI elsker den hele familien, og vi har været ude kører nogle kilometer i weekenden, og vist vores nye baby frem til mine forældre, skovtur blev det også til.

Vi grinte lidt, for som min stedfar sagde “tillykke med gælden”, JA tak 🙂

Fantastisk aften alle sammen,

 

Mange knus og kys fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte valentinsgave