Dette burde ikke være muligt… – Camilla Framnes
Vægttab - sæt i gang

Dette burde ikke være muligt…

image1(8)

Det burde ikke være “muligt” at kunne blive syg på samme tid som sine børn, eller hvad siger i?

Jeg husker en gang for over 10 år siden nu, hvor jeg boede alene med Oliver og han blev syg med opkast og dårlig mave, og jeg selv på samme tid. Husker det stadig som det værste mareridt, og nu har vi SKU været der igen, og nu bor jeg trodsalt ikke alene, men det var stadig mareridt.

Det startede torsdag, Victor havde dårlig mave og håbede egentlig nok bare lige det var det. Men desværre, han måtte blive hjemme fra dagpleje fredag, så Kevin og jeg måtte “slå halv skade”, han havde noget vigtigt på job som han klarede og kom hjem også kunne jeg kører på arbejde derefter. Nogengange må det gøres sådan, den evige dårlige samvittighed, med syge børn.

Men men, Kevin begynder at klage lidt over hans mave fredag aften, og pludselig midt i filmhyggen kaster op i sofaen og på tæppet. Han bliver lagt i seng med en spand også går der ca. en times tid også starter han med at kaste op igen. Jeg rendte rundt med spande hos ham og Victor, gjorde rent, hentede vand, nussede og var totalt bekymret.

Lørdag morgen startede fredeligt og efter min kære mands ønske gik jeg i køkkenet for at lave æg og bacon, for så at stå og dufte til det bacon og tænke “føj” også begyndte min mave. Jeg kunne ikke få en bid ned, og faldt om på sofaen og sov sammen med Kevin og Victor et par timer, også vågnede jeg til bræk bræk og atter bræk ikke fra dem, men mig.

Victor kastede stadig op samt yderst dårlig mave, Kevins mave var jo af gode grunde heller ikke på toppen, men han samlede kræfterne og tog sig af Victor og jeg. Ved eftermiddagstid ringer Kieu hjem, Olivers far og fortæller at Oliver kaster op hjemme hos dem, og ja vi kunne jo så fortælle det nok kom herfra, øv bæv. og rigtig nok der går ca. 2 timer også ringer Christian hjem at Sebastian brækker sig, SHITTTT. Jeg har undskyldt mange gange, for det har bredt sig ud i deres familier også nu, ´hvor er det vildt, hvor det går stærkt´.

Det værste er når ens børn er syge, men endnu være er virkelig selv at være syg og skal være ovenpå og passe dem. Det at stå og tømme bræk og skift ble samtidig med man står og brækker sig ved siden af i en spand, for så at gå i bruseren fordi jeg konkludere det nok er nemmere at gøre rent bagefter. Står og holder Victor i den ene arm skylder ham med den anden, mens jeg har hovedet i wcet og brækker mig, ´JA JA´ i tror den stopper her, næ nej, for så nærmest at ´skide´i bukserne fordi der er pres på alle steder, OMG….. ” jeg troede da seriøst jeg skulle dø”.

Vi ender ved vagtlægen i går fordi, jeg virkelig ikke bryder mig om Victor har brækket sig så længe, dog drikker og spiser, men ville lige sikre mig og også fordi jeg nærmest ikke kan hører noget og har lagt i foster stilling og nærmest grædt hele natten. Victor så fin ud i lægens øjne og vi skulle bare fortsætte med det vi har gjort, det hjalp mit moderhjerte. Og jeg har fået tryk på ørerne af at brække mig sådan, totalt “ynkeligt”, arghhhhh.

Status er at Victor stadigvæk har det dårligt, det kommer stadig begge veje – og tænker, mon man kan smittes forfra?

Han har været så ked i dag, og appetitten daler, dog med en masse gode tips inde på min instagram profil (AF hjertet TAK), fik jeg noget saft, æble, banan og is i ham.

image2(5)

 

Kevin har været afsted på job igen, Oliver er stadig hos sin far og Sebastian har været hjemme i dag, men er klar til at komme afsted i morgen. Jeg selv har ondt i ørerne, men det må vel snart gå over, nu kommer der ihvertfald ikke mere tryk fra den ene eller anden vej, ADDDDD “skrev jeg virkelig det”, i må bære over med mig.

image3(4)

Håber ikke for nogen de skal igennem denne tur og hvis I er der eller skulle få den, hold UDDD, og sørg for at have vaskemiddel hjemme.

Jeg havde glædet mig til at sætte ind på kost, motion og vægttab og dele en masse med jer, men så snart vi herhjemme er på den anden side, vender jeg stærkt tilbage dertil 🙂

Så hvad kan jeg sige, Lortebræk hilsner Puhaaaahulen // Camilla

 

 

6 kommentarer

 • fie Storgaard

  Det smitter som bar pokker, vi har lige været det igemmen vi er 4 herhjemme, torsdag, fredag,lørdag, søndag, en dag til hver:/ Men man overlever, dog prøvede vi og skille børnende ad men igen held det endte med at svigermor og mormor fik det også:/ men håber i snart er på toppen igen :/ god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Det så hårdt når det står på 🙁 Godt at hører i er ovenpå igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Fogtmann

  Øv for en omgang i har haft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Hej Camilla! Har selv lige været der, juleaften faktisk, for det ik skal være løgn. Resten af familien sov trygt, mens jeg sad på toilettet med en brækspand hele natten. Den kender du nok godt nu.
  Husk for guds skyld håndsprit!!! Den har altså reddet mig et par gange, fra at fange det fra ungerne. Sprit alt af hele tiden :o)
  OG, så husk at man smitter i 48 timer efter man selv er holdt op med at kaste op/ den anden vej. Det er ofte derfor det spreder sig så sindsygt, fordi folk tager afsted på job/ i skole, mens de faktisk stadig smitter :o)
  Kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Tina 🙂 Det er skrevet bag øret og vi har sprit til at stå alle vegne:) hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab - sæt i gang