Vægttab – sæt i gang – Camilla Framnes
Se resultatet af min fedtfrysning

Vægttab – sæt i gang

image2

Er du stadig på rette kurs?

Så ramte vi januar og det betyder slankekure, skid mig ihjel kure osv. osv. jeg har været der nok ALT for mange gange selv.

Det betyder også vi typisk starter om mandagen og den skal have fuld gas og når vi så når onsdag falder vi i, og tænker “vi starter på mandag”. Det kan være super svært at holde fokus, og holde sig på rette vej i forhold til hurtig løsninger. Specielt for mig fordi jeg bliver sulten og det er ikke løsningen for mig, jeg ELSKER alt for meget mad, ihhh.

Måske har du prøvet det?

Jeg har lært og fundet ud af hvad det er der virkelig virker og vejen frem er uden tvivl ved ´små skridt, STORE forandringer´,  hvis man ønsker sig et sund og varrigt vægttab.

Jeg har tabt 76 kg og jeg har virkelig prøvet nærmest alt i forhold til at komme ned i vægt. HELDIGVIS fandt jeg MIN vej. Det gjorde jeg ved at tælle kalorier, noget som jeg egentlig altid har synes var “for svært”, men det lærte jeg hurtig og må sige det hjalp mig.

februar-16-351

Jeg er ikke ekspert på nogen måder, hverken kost, motion eller kalorier, madfordeling eller noget, det eneste jeg er ekspert på, er MIT vægttab.

Jeg elsker at eksperimentere og blive klogere på motion og kost, der er tusind millioner ting jeg ikke ved endnu, og kommer nok alligevel heller ikke til at kende til det hele. En ting ved jeg med sikkerhed er, at jeg fandt vejen der virkerede for mig, og jeg kan kun håbe jeg kan inspirerer andre ud fra mit vægttab ved, at tage det sunde valg og måske endda tage kampen op mod kiloene.

Hemmeligheder

Jeg kan med stor stolthed fortælle, at jeg er blevet ambassadør for Fit-All, som er et program der ligger så utrolig tæt op af min vægttabs forløb. Fit-all er et koncept der bygger på at tælle kalorier, med andre ord spis dig sund og slank. Ja, jeg synes jo det fantastisk at man kan tabe sig på god sund,lækker mad og INTET er forbudt, det kræver blot lidt planlægning. Lige præcis i øjenhøjde med mig og min kamp mod kiloene.

I Fit-all er der mange muligheder, man kan få coach forløb, vejning og bodyscan, ugentlig møder som virkelig kan give noget motivation og støtte, samt klap på skuldrene. Der er utrolig mange muligheder, og jeg glæder mig virkelig til at folde mig ud.

Men en ting jeg ved med garanti og egen erfaring er, at under et vægttab har man virkelig brug for støtte og vejledning og et kæmpe skuldreklap når det går godt, og et løft i den rigtige retning når kampen er ekstra hård. Det at have muligheden for at dele erfaringer, oplevelser, alt i forhold til den kamp man fælles kæmper, ser jeg klart som en fordel ved hold.

Jeg har derfor besluttet mig for at jeg springer på et Fit-all hold i Vejgaard fra på torsdag, for at få gjort op med de sidste kilo og for at få oplevelsen af Fit-all´s program.

Skal jeg tabe mig mere?

Jeg svinger mellem 2 til 4 kg  + lige nu i den høje ende og de skal bare væk plus yderligere 5 kg. så ca. ialt 8 kg.

Jeg er ikke overvægtig og har en sund BMI, men i den høje ende, så der er plads til jeg kan tabe lidt mere, indenfor normalen – giver det mening?

Hvordan gør jeg så det?

Det gør jeg ved, at jeg strammer ind på kalorierne og måler, vejer min mad i en overgang til jeg har fået styr på kiloene. Jeg skal simpelthen rette ind iforhold til hvor mange kalorier jeg får indenbords i løbet af en dag. Motion skal være lidt mere fast og regelmæssig, den har jeg desværre syltet lidt for ofte, for at sidde gemt her bag skærmen i forhold til skole.

Så jeg sætter ind mod kiloene og lover at dele kampen med jer, og i den forbindelse vil I for fremtiden også komme til at nyde mere af opskrifter fra mit lille galekøkken hos Fit-all, som jeg nok skal give besked om når de er lagt ud.

Opskriftebog…………

Jeg tør også godt løfte sløret for den bog fyldt med opskrifter jeg DRØMMER om, ikke er så langt væk mere og jeg vil glæde mig til den dag jeg kan fortælle jer dato for udgivelse.

image1-2

 

OG glæd jer til uge 4 – der kommer der et bud på nogle af mine sunde retter i ude og hjemme i et ekstra tillæg, i samarbejde med Fit-all, SHIT jeg glæder mig.

Jeg glæder mig til det hele, og så dejligt endelig at dele mine hemmeligheder med jer, det kan kun blive et kanon 2017!

Fantastisk aften alle sammen,

Mange knus og kram fra Camilla

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se resultatet af min fedtfrysning