Det der skole….. – Camilla Framnes
Sikke en fest..

Det der skole…..

image1-6

Jeg sidder i øjeblikket og skriver opgave i psykologi og kommunikation, en opgave som skal afleveres på onsdag, som skal bestås for at få adgang til at komme op til eksamen.

img_1582

Puhhh jeg har prøvet nærmest hele ferien at tage mig selv i nakken og komme igang. Men det blev ikke til andet end at læse lidt, og alt for mange overspringshandlinger “ups”.

Det har ikke været helt nemt at være alene med børnene også sidde og fordybe sig. Men de næste 2 dage er med fuld koncentration og fordybelse, lukket inde på mit lille kontor i soveværelset.

img_1580

Flere har spurgt til hvad jeg egentlig laver, så…..

Jeg er uddannet kontorassistent med speciale indenfor offentlig administration, og sidder i en administrativ stilling på 37 timer.

Jeg er nu i gang med en overbygning af min uddannelse på COK – center for offentlig kompetenceudvikling. Uddannelsen hedder Kommonum uddannelsen, som er en uddannelse som tager 2 er halvt år. Uddannelsen er bygget sådan op at jeg er startet med de første 3 obligatoriske moduler som er det første år, som er:

 1. Forvaltning i kommuner og regioner, som jeg fornylig bestod med et 10 tal, meget stolt.
 2. Psykologi og kommunikation, som jeg er i gang med nu.
 3. organisation og samfundsvidenskabelig metoder – som er mit næste fag.

Dernæst skal jeg have 2 valgfrie moduler, som jeg ikke helt ved hvilke bliver endnu.

Alt dette gør jeg ved siden af job og dog, jeg har en skole dag om ugen, ellers er det selv-studie herhjemme om aftnerne.

Derudover har har jeg 2-3 jobs mere, jeg ser dem ikke helt sådan selv, men der tager meget af min “fritid”, så jo det er jo jobs.

Jeg har min øjesten bloggen her, derudover holder jeg foredrag ude i det danske land. Derudover er jeg blevet ambassadør for gaven.dk, og har for nyligt indgået i et samarbejde – som jeg snart kan fortælle jer.

Så til dem som har undret sig og kommenteret på min økonomi ” og hvad jeg bruger mine penge på” (som jeg i øvrigt ikke helt forstår hvordan man kan), så kommer jeg på ingen måder sovende til alt det her, det er hårdt arbejde og mange timer væk fra familien osv. Men ALT dette gør jeg kan give min familie oplevelser, have lidt mere frihed i økonomien, sørge mine børn på ingen måder mangler noget, købe lidt ekstra lækkert til mig selv og resten af mine familie.

Det er mit valg med en fantastisk støtte og opbakning fra min mand, som på inden måder kunne lade sig gøre uden.

Jeg elsker ALT jeg laver og så er jeg nok bare også bare en person med et drive, der har er ønske om at blive klogere, og det er jo fantastisk jeg har muligheden.

Så dette var “næsten ikke en overspringshandling”, tilbage til opgaven,

skrivehilsner fra Camilla

 

 

3 kommentarer

 • L

  Du må jo være superwoman!! Det er jo for vildt. Puha bliver helt stresset ved tanken. Havde jeg aldrig kunne overskue med tre børn, hus, mand osv ved siden af.
  Virkelig sejt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Puha bliver helt træt af alt det du laver

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en fest..