Sikke en fest.. – Camilla Framnes
Godt nytår

Sikke en fest..

img_1551

Håber i kom fantastisk ind i 2017, alle sammen og havde en dejlig aften.

Det der ingen tvivl om vi gjorde, fantastisk selskab, lækker mad, ren og skær hygge.

Maden var simpelthen så lækkert og rigtig nok jeg kunne trille fra bordet, thi hi – kønt syn i øvrigt.

img_1571

Jeg glemte alt om at tage billeder af maden igennem retterne, så her er lidt fra forretten.

Vi fik Victor spist af og gjorde ham putteklar, så omkring kl. 19.30 puttede vi ham i rejsesengen vi valgte at tage med. Han var lige kort med ude og se lidt fyrværkeri og han tog det så fint, “de var godt nok heller ikke store” totalt seje reje. Han faldt overraskende hurtig i søvn og jeg var helt lettet, havde forudset Kevin eller jeg skulle ligge med ham 1 times tid eller noget i den dur, men slet ikke.

img_1552

Så vi kunne bare sidde der og nyde maden stille og roligt, det meget sjældent vi kan det – så det var bare helt perfekt. Vi holdte lidt pauser mellem retterne og var med vores vennepars børn ude og fyre lidt fyrværkeri af, åhhh hvor jeg savnede de store børn, glæder mig allerede til de er hjemme næste år.

img_1572

Mennnn kl. 23.56 så vågnede Victor op af alt den larm fra fyrværkeriet så han endte med at komme med ind til os andre rullet ind i dynen. Jeg tænkte jeg bare lige hurtig kunne putte ham bagefter, øhhh nej. Så Kevin og jeg skriftede mellem at stå inde og se fyrværkeri med Victor og være ude med de andre, det var helt fint. img_1551

Victor derimod havde ikke nogen planer om at skulle sove igen, så jeg besluttede med mig selv jeg ville ringe efter en taxa omkring kl. 1, for jeg er nok klar over en del ventetid og man kunne ikke forudbestille til nytårsaften. Jeg kom igennem efter 25 minutter, og de kunne ikke sige noget om hvornår den kom, vi var meget tålmodig.

ALT for tålmodig, for efter 2 timer ringer jeg igen og er måske ved at være en smule træt, jeg får så besked om at hvis vi ikke havde rykket inden for en time, så bliver bestillingen automatisk afbestilt, “okay, jeg skal være tålmodig, det synes jeg virkelig også vi havde været og det var jo trodsalt nytårsaften, så vi forventede lang ventetid, men at få den besked efter at have ventet i 2 STIVE timer, så bliver Mutter her fanme gal”, for hvis dette er sådan det fungere, så OPLYS  da JERES kunder om det. Arghhh!!! Sidste gang vi nogensinde skal med taxa nytårsaften så længe det med børn. Men de få glas vin jeg havde fået under maden og champagne er jo nok til man ikke kan kører nogen steder.  Men men der blev genbestilt en taxa og kl. 03.45 bliv vi langt om længe hentet. Hjem på hovedet i seng og Victor faldt i søvn med det samme og stod op idag kl. 10, det var helt fantastisk, og allerede igen kl. 12.30 sov han en lang middagslur.

Havde helt sikkert forventet en sur og tvær dreng i dag, men slet ikke, kun en meget træt dreng til aften der skulle nusses, kysses og synges i søvn.

De voksne mænd derimod har været noget mere trætte Idag, haha. Jeg derimod har haft en frygtelig masse overskud Idag, så køleskab, sengetøj, skuffer i køkkenet blev fikset og rengjort.

De store drenge er kommet hjem Idag, savnet har været meget stort. Nu kalder hverdagen ‘næsten’ igen, jeg har lige 2 dages opgave skrivning også er det job igen.

img_1441 img_1574 ae6125d2-30cd-46a0-b7b0-94c32e3f1844 a1e2a246-d767-4084-a415-d9218bad71e8 img_1575 f5a8da89-6fdd-4aab-b2c8-2fd004f83ef9 f7f30796-c13b-4150-918b-2805c8db9713 0b8bb295-8c45-477a-8402-d0533e57d2ae

92477c50-8163-42cb-b8f0-3aa35bce5f90

Godnat knus fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår