Året der gik.. – Camilla Framnes
Mit nye univers, Velkommen til!

Året der gik..

dsc_9112

Året er ved at nå til ende, og sikke et år.

Det har på alle måder været et helt specielt, unikt, begivenhedsrigt år. Wauw hvor er det sket meget i 2016, bliver helt rørt og glad i låget over at sidde og kigge tilbage.

Da vi gik ind i 2016, kiggede Kevin og jeg på hinanden og sagde dette her MÅ blive vores år, og det må jeg sige, det synes jeg på alle måder det er blevet. Vi havde ikke de vilde planer for året, men det skulle hurtig vise sig at der blev. Jeg er blevet moster igen til den lækre lille Valdemar, jeg er blevet opereret, Jeg er blevet en gift kvinde, vi har været på vores første familiecharterferie, jeg har flyttet blogunivers og meget mere…

Den 1 oktober, sagde vi ´JA´til hinanden i Sankt Markus Kirken, vores drømme blev opfyldt, med det perfekte eventyrbryllup som vi havde ønsket os. Polterabend som de bedste piger havde arrangeret og alle de dejlige mennesker der var omkring os hele vejen, TAK. Det er en dag vi vil huske for resten af vores liv. Læs om vores store dag her.

dsc_9112

 

Endnu en stor beslutning tog jeg i år, nemlig at få foretaget min brystoperation. En beslutning som virkelig har ændret mig utrolig meget, til den gode side. Mine bryster har hæmmet mig meget og efter jeg har fået foretaget denne operation, kunne jeg konstatere at det har hæmmet mig MEGET mere end jeg selv troede. Efter min sidste graviditet, vægttab, var der ikke andet tilbage end 2 lange flapper. Det er helt fantastisk igen at have bryster der peger den rigtige retning, ALDRIG jeg vil fortryde dette valg, læs om min operation hos Nygart  her, og se resultatet.

IMG_1577

Jeg begyndte også i år at blogge på migogaalborg.dk, som gik i luften den 30 maj. Dertil kan jeg sige kæmpe tillykke til alle folkene bag migogaalborg.dk som netop har rundet 1 million besøgende, det er jo helt vildt. FANME så godt gået. Der har været en masse sjove oplevelser som har fulgt med, og jeg glæder mig til endnu mere i 2017.

Vi var i sommers på vores første familie charter ferie, det var jo på alle måder helt fantastisk, og bestemt ikke sidste gang vi gør det. Alle i familien taler stadig meget om ferien, og vi har allerede været ved at tale om hvor næste charter ferie skal gå til. Der mange ønsker, mennn vi skal bare lige være enige med finanserne inden vi bestemmer os. Læs om vores ALT for lækre ferie her.

IMG_2271

Jeg oplevede min første festival i år, jeg var på Nibe festival, i forbindelse med migogaalborg bloggen. En helt igennem fantastisk oplevelse, og har egentlig altid gerne ville på Nibe festivallen, men jeg har bare aldrig rigtig kommet afsted. MEN det kom jeg i år og jeg MÅ afsted igen til næste år. Denne gang må jeg bare sørge for at have fri fra job de dage, så man for alvor kan mærke festivallen – gennem kolde fadøl, Thi hi. Jeg mødte en helt masse kunstnere, og jeg rendte rundt som “Camilla 13 år” og fik taget billeder, “hvis ikke man skal gøre det der, hvor så?”. Hihi. Læs om festivallen her og her.

IMG_9294

Oliver er fyldt 11 år, Victor er fyldt 1 år, Sebastian og Amalie er fyldt begge 7 år, TIDEN flyver afsted. Jeg elsker at være med i deres udvikling, jeg ELSKER at være deres mor, ´tiden går i bund og grund bare ALT ALT for stærkt´. Alt den kærlighed man bliver beriget med når man har børn, er ubeskriveligt. Den kærlighed er så svær at forklare, men andre forældre kan helt sikkert forstå hvad jeg mener. Jeg er bare så glad for der er ro på i min familie, og vi har fundet ro i vores base/hjem, som vi stadig arbejder på at blive helt perfekt, til vores store familie. IMG_1110

På blog fronten skete det helt store IGÅR som I kunne følge med i, nemlig jeg har flyttet til mit nye univers her på blogly. Nu kan jeg gælde mig til rigtig at folde mig ud i 2017. Jeg svæver stadig og gælder mig til fremtiden.

Der er så meget mere jeg kunne fortælle, men alt i alt et helt fantastisk 2016, helbredet er med os – så må 2017 blive lige så godt –  kom bare an, jeg er så klar.

Fantastisk aften til alle jer, står den mon på Xfactor hos jer? Det gør den her:)

Mange kys og kram fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye univers, Velkommen til!