Mit nye univers, Velkommen til! – Camilla Framnes
IMORGEN SKER DET - nyt ´blogly´univers...

Mit nye univers, Velkommen til!

image3-1

Hej alle sammen gamle som nye læsere.

Så kom dagen, hvor jeg kom over i mit nye blogger univers, HVAD siger I? – Jeg er så glad indeni og yderst tilfred og gu hvor jeg gælder mig til at folde mig ud i mit nye univers her på blogly.dk.

Som jeg skrev på min gamle blog igår, vil alt være som det plejer, men som i kan se har bloggen fået et lidt anderledes udseende, det skal man lige vende sig til, men jeg synes det er blevet så smukt.

Humøret har været højt hele dagen, og har glædet mig til netop nu at sidde her og uploade mit første blogindlæg på den nye blog, weeee.

Det skal ihvertfald fejres herhjemme, med ekstra hygge og champagnen dom perignon  “som jeg mente vi godt kunne åbne i dagens anledning”, men det mente Kevin ikke, den skulle gemmes til nytårsaften, så en anden champagne, det helt fint, så SKÅL herfra, jeg sidder her bag skærmen med et glas og med et kæmpe smil over hele hovedet.

image4

video

Jeg skal også give et KÆMPE tak til min svoger Jimmi, som var manden bag min tidligere blog, som fik det hele til at kører og se fint ud, TAK for alt og din gode tålmodighed, når jeg ringede på mærkelig tidspunkter, alle de mange vejledninger, og din ekstrem perfektionisme, uden dig havde jeg aldrig fået min blog i gang eller kørende, TAK.

dsc_8713

Har i mon stadig juleferie? Victor og jeg har juleferie sammen, farmand arbejde og de 3 store er hos deres respektive forældre, så der er rimelig stille herhjemme, eller NOT Victor er på ingen måder stille, hihi.

Men jeg har taget en “VI” beslutning, og forkælet mig selv i dag, så Victor og jeg har været på shopping hele dagen, som resten af Aalborg tror jeg, SHIT der var mange mennesker, lige til at få “lange løg af”.

Vi fandt denne perfekte haj hat til Victor, det var den eneste hat som fik lov at blive på hovedet, haha. HAN er så klar til nytårsaften.

image1-2

Jeg har været på jagt efter dimmerlimmer til mit nye hjemmekontor som jeg brygger på. Mit lille blog univers heroppe i soveværelset,  MIT RUM.

Vi ret mange i vores lille rækkehus, i 2 plan, 6 når der er fuldt hus og det der med at sætte sig ved spisebordet og lege usynlig, det fungere overhovedet ikke. Så jeg har længe ønsket mig et lille kontor, hvor jeg kunne rode, blogge, og få lidt fred i mens jeg gør det.

Så jeg har fået mit lille hjørne i soveværelset, hvor jeg kan lukke døren og bare være MIG. Nu gælder jeg mig bare til det bliver færdig, det tager altid lidt længere tid end mit hoved siger, men jeg er ikke fiks med en boremaskine, så jeg må jo vente til manden min synes han orker. “Han synes ikke lige det er så hyggeligt og sjovt at lave og sætte i stand som mig, JA jeg forstår det ikke” HAHA.

Nu varer det ikke længe inden vi kan skrive 2017, og hvad skete der egentligt i hele 2016, det vil jeg fortælle mere om i morgen.

Hav en helt fantastisk dejlig aften alle sammen, og skål til jer, nu står den på sofahygge og vasketøj, ihhh.

Mange kys og kram Camilla

 

11 kommentarer

 • Gitte

  Hejsa. Spændt på at følge dig og få inspiration. Kunne se du tidligere har været på C9. 🙂 Måske vil du prøve vore nye Fit15 med masser af fitness øvelser, kostplan m.m. 🙂
  Med venlig hilsen
  Gitte/ http://www.facbook.com/forvergitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Fogtmann

  Hej tillykke med din nye blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Fogtmann

  Hej tillykke med din nye blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har tilfældigvis lige læst din bog i dag, og blev vildt inspireret af dig og dit vægttabsforløb. Kæmper i den grad med en rygrad der er ynkelig. Wupti så ser jeg du er blevet en del af Blogly…har fulgt den skønne Mascha et stykke tid…så perfekt, og stort tillykke med “din flytning” . Du laver sååå lækker mad, og vil prøve nogle af dine opskrifter af. Laver du ugeplan, eller finder du på og handler flere gange i ugen.? Du er altså virkelig en sej kvinde Camilla, og du ser hamrende godt ud. Godt nytår til dig og dine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tillykke med din nye blogspot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hjerresen

  Hej Camilla
  Stort tillykke med din nye side hvor er det bare rigtig fedt for dig. Glæder mig tom at følge der herinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Marie Lomborg

  Kære Camilla!

  Først og fremmest kæmpe tillykke med din nye blog og din nye titel som “blogly blogger” – vildt flot! 🙂

  Derudover skal du have et stort tak herfra, fordi jeg efter at have kigget ALLE, og jeg mener ALLE dine billeder og opskrifter igennem på instagram, idag skiftede mit usunde køleskab ud med et nyt køleskab fyldt med sunde lækkerier, alt sammen inspireret af dig. Så tak for dig og tak fordi du vil dele din pisse seje rejse med os og inspirere og motivere os andre 🙂

  … Hvis DU kan, så kan JEG fandeme også 😉

  Godt Nytår!
  Hilsen Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, det glæder mig rigtig meget at hører jeg har inspireret dig til at tage det sunde valg. Sender sig en masse skulderklap og DU KAN. Fantastisk aften, Varme hilsner fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Camilla nu har jeg fulgt dig i de unge mødre plus da du var med i de unge mødres drøm hvor du fik skubbet fra Charlotte Bircow med dit vægt tab. Og det med at du køre ud og holder foredrag hvis du kan kan jeg også jeg sys du er super sej at du er nået dertil hvor du er i dag.
  Kæmpe ros herfra.

  Jeg er selv en pige på 33 jeg kæmper selv med vægten har selv tabt ca 11 kg. Siden okt 2015. Hvis du skulle give mig nogle gode råd så vil jeg med glæde modtage gode råd fra dig af håber du læser dette mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, og mega flot med vægttabet. Kæmpe skulderklap, mit bedste råd, ´små skridt, store forandring´, lav nogle kontroller af evt. mad engang imellem, ved at skrive ned og ændre lidt af gangen. Håber det er et råd du kan bruge, men du er allerede rigtig godt på vej, med dit flotte vægttab. varme knus fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Camilla du er en dejlig kvinde . Har læs de bog og den er god . Hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IMORGEN SKER DET - nyt ´blogly´univers...