IMORGEN SKER DET – nyt ´blogly´univers… – Camilla Framnes
Glædelig jul

IMORGEN SKER DET – nyt ´blogly´univers…

image1-1

Hej alle i skønneste mennesker,

Hvor er det vildt at tænke på at der allerede snart er gået 2 år siden, jeg startede med at blogge og WAUW hvor jeg har og stadig elsker det.

Bloggen startede i tidernes morgen bare sådan her og nu i samarbejde med min elskede svoger Jimmi, uden egentlig helt at vide hvad og hvor det skulle bære hen.

Det eneste jeg med sikkerhed kunne sige var, at bloggen var mit pusterum, mit sted hvor jeg kunne dele ALT som faldt mig ind, alt fra opskrifter, familielivet, oplevelser, inspiration af min kamp mod vægten, frustationer, JA ALT –  Og sådan er det stadig.

Jeg er så taknemlig for alle jer som følger med, det skal I alle have et kæmpe TAK for, og kæmpe tak til alle jer som kommer med tips og tricks, råd og deler ud af jeres erfaringer, det giver noget til os alle, det fantastisk, så bliv endelig ved med det.

Som i måske har læst, har jeg den seneste tid arbejdet på hemmeligheder, som jeg endelig kan dele med jer!

Jeg kan nemlig fortælle jer alle at fra imorgen, flytter jeg hele mit blogger univers til Blogly.dk, det er med stor glæde og utrolig mange sommerfugle i maven endelig at kan fortælle jer, at jeg skal være med på bloglys platform.

Det er den skønne Mascha Vang som i alle kender som blogger der, men som også er stifter af Blogly.dk og på alle måder bare er power kvinde og totalt sej hvis du spørger mig.

Blogly.dk har nogle kanon seje bloggere, og jeg ser virkelig frem til at blive en del af disse.

image3

Hvad betyder det for bloggen……

Det betyder at layoutet for fremtiden vil være lidt anderledes, men ALT som i kender fra mig, vil ikke ændre sig, jeg vil stadig dele ud af alt hvad der falder fra hjertet, bare mere af det.

Jeg håber I alle vil tage godt i mod mig og det nye univers, jeg er MEGET stolt og glæder mig helt afsindigt til at vise jer bloggen i morgen.

image2-1

Så fra imorgen vil bloggen se anderledes ud, men det er stadig samme navn camillaframnes.dk.

Fantastisk dag alle sammen,

Mange varme knus og kram fra Camilla

2 kommentarer

 • Lizette

  Hej Camilla.

  Tillykke med din nye blog. Jeg glæder mig til at følge med. Jeg har fulgt dig i de unge mødre og synes at du er super sej, og en stor inspiration. Jeg kæmper selv med vægten og glæder mig til at få inspiration fra din blog. Har du nogle ideer til mellemmåltider. Dine forkost forslag ser lækre ud. God vind fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette. Kringelum.

  Hej Camilla. Altid spændende at følge dig. Du er blevet så sej. Åben og ærlig. Er glad for at du har fået det rigtig godt med Kevin. Det hedder min ene bror også. Rigtig godt nytår til dig og familien. Stort knuzz fra Langeskov på Fyn.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul