Glædelig jul – Camilla Framnes
Selvtillid, en sjov størrelse...

Glædelig jul

dsc00077a

Glædelig Jul alle sammen, håber I alle havde en helt igennem fantastisk aften igår.

image1

Vi havde en fantastisk jul, det hele går bare så utroligt stærkt, hele familien var samlet, god mad, pakkespil og masse gaver, alt den kærlighed på en gang.

Det fantastiske ved julen er vi alle er samlet, at se glæden i ens børns øjne når de åbner gaver, alt den glæde. Endnu bedre er også at se hvor stolte de er, når de kommer med deres gaver de har arbejdet på, og stoltheden lyser ud af dem. Det er jo egentlig i bund og grund det hele julen handler om, og for os voksne at skabe nogle traditioner for vores børn, det jo bare stort.

dsc00152

dsc00041

Vi fik så fine gaver af alle børnene, Oliver have lavet det flotteste juletræ i træ, samt et billede af ham selv, som hans bonusmor har været så sød at hjælpe med til mig, af hjertet tak. Sebastian havde lavet den flotteste skål ud af perler, og Amalie havde lavet de flotteste små æsker pyntet så fint, til vores smykker, og sidst men havde vores lille Victor lavet de fineste malet grydelapper. Hvor heldig har man lige lov at være, det simpelthen ren og skær kærlighed.

dsc00035

Min familie fra Norge er hjemme, det var dejligt der var plads til hygge, og snakke, det havde vi ikke rigtig tid til sidst de var her, tilbage i oktober til brylluppet. Julen foregik oppe ved min søster, med hendes kæreste og børn, og min mor og bonusfar.

dsc00077

De helt store gavehits iår, var Olivers gamerstol som han havde ønsket sig længe, Amalie og Sebastian fik sindsygt meget Trolls, som bare et hit i øjeblikket, Victors gavehit var hans fodboldmål, som siger en masse når han score, jaja i tror nok det far der har købt den, men faktisk mor her der havde, og hans telefon, han får pludre en helt masse.

dsc00071

Julemanden kom selvfølgelig også forbi i år, og selv samme norske julemand kom iår, han bliver mere og mere krumrygget. Det simpelthen så sjovt, jeg tror på de stadig tror på julemanden, “måske jeg bare bilder mig det ind”, men der ingen der siger noget. Thi hi. Men efter vores sommerferie i bulgarien, har Sebebastian lært at sige Thank you, og eftersom vores julemand hvert år ikke er dansk men norsk, så sagde han pænt “thank you”. Hihi – det var simpelthen så sødt.

 

dsc00111

Farmand Larsen var meget glad for sin julegave fra børnene og jeg af, som han i øvrigt selv havde købt, haha. Jeg har prøvet at købe fodbold trøjer til ham før, og jeg må nok ærlig indrømme jeg har ikke været særlig god, så manden min havde købt sin egen julegave i år fra os, thi hi, så var vi helt sikre på at det var de rigtige trøjer. Jeg må simpelthen til at blive bedre til det trøje noget, men jeg kan skisme ikke følge med.

dsc00124

dsc00088

Jeg var så heldig at få et kors vedhæng, som jeg har sagt for 10000 år siden jeg synes var smukt, og min mand har sådan en god hukommelse, I LOVE IT, så det kommer med posten her en af dagene, det glæder jeg mig som en sindsyg til at se. IHHH, er sikker på jeg har verdens dejligste mand.

OHHHH ja, også var jeg lige ved at glemme det, jeg fik MANDLEN i år, det gør jeg ellers ALDRIG, og tog kun lige en lille “klat”, for jeg bryder mig faktisk ikke særlig meget om det, JUBIIIII.

dsc00117

Idag har børnene hygget med alle de fine gaver og vi har sammen haft biograf i stuen med film og ALT for meget slik, ren og skær hyggedag.

Jeg har også fået vasket lidt og fjernet ALT julepynt, i know, måske lidt tidligt, men fra imorgen skal jeg skrive psykologi opgave, så det måtte væk idag.

Elsker julen, men elsker også når det er ovre, hytten herhjemme ser så dejlig ren og stor ud, når juletræet og alt pynten kommer væk, kender I det?

Hyggen fortsætter herhjemme, også må jeg sige jeg sidder med sommerfugle i maven over den uge jeg går i møde, jeg kan nemlig offentliggøre en hemmelighed som jeg har arbejdet på i et stykke tid, IHH hvor jeg glæder mig.

dsc00079

Fantastik aften alle sammen,

Varme julekram fra Camilla

1 kommentar

  • Maria

    Glædelig 2.juledag,

    hvor ser I bare så dejlige ud alle sammen.
    Nyd hinanden og familien, det er guld værd:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvtillid, en sjov størrelse...