Når manden bestemmer… – Camilla Framnes
De "fredet" weekender...

Når manden bestemmer…

jjhgjkfkufkuy

I aften ruller det sidste afsnit af de unge mødre over skærmen, kl. 21.00, så holdes der juleferie for programmet – det vender tilbage igen til foråret, hvor i blandt andet kan være med til BRYLLUP, ihhh.

Det helt fantastisk af få lov at “opleve” det hele endnu engang, med alt den planlægning af vores store dag.

Der er sindsygt mange beslutninger og ikke alle har vi været helt enige om, men heldigvis synes jeg vi begge er og har været gode til at gå på kompromis.

En af de MEGET store beslutninger som jeg har overladt fuldstændig til Kevin er, valget af vores ringe.

nnmnm

Jeg må ærlig indrømme at, jeg lige her føler mig helt tryg. Kevin har vidst mig mange gange han har en sindsygt god smykkesmag, og faktisk har Kevin talt om vores vielses ringe nærmest fra han friede. Han var ikke i tvivl om de skulle være helt unikke, og han vidste præcis hvordan han ønskede de skulle se ud.

Derfor var der ingen tvivl om at Kevin skulle designe vores ringe, og i helt “fri hånd”. Ud fra nogle tegninger og fortællinger fik han i samarbejde med Fredberg guldsmed designet vores ringe.

Det var virkelig en lidt syret oplevelse at sidde der ved siden af Kevin, mens han valgte og fortalte hvilken form, hvilken karat, hvilke brillanter og hvor mange, gå  ned i detaljen om hvor på ringen og de forskellige ting skulle sidde og være, gå i mindste detalje omkring vores fingeraftryk som han ønskede skulle være i ringen. JA jeg blev sku bare endnu mere forelsket når han sidder der og fortæller, det var virkelig stort.

Louise fra Fredberg, var virkelig grundig og tror slet ikke hun var i tvivl om hvor meget de ringe betød for os, for Kevin.

Vi fik sådan en klat voks vi skulle lave fingeraftryk i, også var det faktisk det.

Tilbage var det bare og gå og vente til brylluppet skulle stå og håber på de ringende var som ønsket, for ringende så vi ikke før på selve dagen.

Jeg så ikke ringen før jeg havde givet Kevin mit ja i kirken og jeg kan kun sige WAUW, et kæmpe WAUW. De ringe er så unikke, specielle og aldrig i mit liv noget jeg har set før, de 23 (selvfølgelig 23 styk, det er vores tal, Kevin har 23 tatoveret på ryggen, han er min larsen23)brillanter som er i ringen fordelt på hver side af fingeraftrykket, glimtede og bare skinnede af perfektion.

DET HAR MIN MAND DESIGNET, må jeg sige jeg er PAVE stolt.

Indeni står der selvfølgelig også Kevin 23, VORES TAL.

Jeg er så taknemlig for det lykkes og Fredberg har været så skide dygtige til at imødekomme de specifikke, specielle ønsker som Kevin havde, og gjort vores vielsesringe til noget helt specielt.

I aften skal I også se min mand bestemme sig for, hvordan min brudebuket skal se ud nede hos sødeste Charlott, vores blomsterhandler Rokokoblomster – jeg må jo nok sige den kvinde virkelig gjorde et helt fantastisk smukt arbejde, wauw en udsmykning vi havde af blomster, og min brudebuket – jeg ELSKEDE den!

khkhuhjh

Skal i se med?

Kys,kram og brude knus fra Camilla

Alle billederne for ovnen er taget af vores  bryllups fotograf Janus Nielsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De "fredet" weekender...