De “fredet” weekender… – Camilla Framnes
Spændende projekter....

De “fredet” weekender…

img_7115

Som jeg har fortalt før, nyder vi virkelig hinanden i weekenderne. For vores hverdag med fuld fart over feltet, gør bare at hverdagen bliver ædt op af hverdagens gøremål.

Også er der de weekender som bare er fredet, nemlig vores børneweekender.

Sådan er det når man har dine, mine og vores børn, så er det kun hveranden weekend vi har sammen – samlet.

Derfor undgår vi så vidt mulig også at skulle noget alene i de weekender, vi tager selvfølgelig afsted til div. Familiefester osv. Sammen. Ja der er jo også nogle bedsteforældre som også gerne vil se børnene, når de så er hjemme.

Men weekender som denne, hvor vi ingen planer har, er simpelthen de allerbedste – den står på ren hygge med børnene, stearinlys, morgenbrød, dyner i sofaen, børn der leger i hver deres krog af stuen, det kolde vejr hjælper med en ekstra hygge stemning. Vores fornemmeste opgave Idag er, at alle skal skrive ønskelister til julemanden, og den øvrige familie også skal de store børn forkæles med en biotur senere.

Det dejligt at kan hygge lidt med de store børn,  uden lillebror skal med. Når der er så stor aldersforskel på dem, så er man nogengange nødtil at dele dem lidt op.

Victor er jo så heldig at have begge sine forældre hver dag og ovenikøbet have os alene hver anden weekend, så der bliver hans interesser varetaget.

Måske kender du det med hveranden weekendsbørn, måske kender du følelsen af “fredet” weekend ligesom os – og hvor meget de faktisk betyder, når ens liv er formet sig sådan som dele forældre.

 

Fantastisk lørdag alle sammen,

De hyggeligste varme kram fra Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spændende projekter....