Hvordan gik der egentlig med C9 – Camilla Framnes
Mørbradgryde Ala. Framnesstyle

Hvordan gik der egentlig med C9

img_6346

Halløj alle sammen,

Åhh min lille stakkel, sidder her under dynen og Victor putter, feber på 3 dagen, æv!

Så tænkte jeg lige kunne skrive lidt blog, for rigtig Mange af jer har sprugt til hvordan det gik på C9 som jeg var på lige op til brylluppet, og jeg har lovet en opfølgning.
Af gode grunde var der alt alt for meget til jeg lige kunne få delt med jer, det beklager jeg og det skal i få her.
Men jeg kan konkludere at den igen har den sat fut i alt, jeg synes virkelig den er effektiv. Jeg startede jo C9 denne gang for at få et energi boost,
for jeg huskede tydeligt fra sidst at den også gav dette.
Ganske rigtigt fik jeg lige præcis den effekt som jeg gerne ville, massere energi og et vægttab på 4,3 kg, det bonus.

Jeg har dog også lært lidt mere, sidst sad jeg med mine tarvelige broccolier fra frilisten.
Frilisten er en liste over frugt og grønt du gerne må spise frit af under selve udrensnignen, og ud fra denne friliste kan man faktisk godt bikse nogle lækre salater,
så det benyttede jeg mig af denne gang. Thi hi, rystede på hovedet af mig selv et par gange ved tanken om sidste gang jeg sad der med min broccoli. HAHAHAHA, “fjols Camilla”. Altså man behøver jo ikke gøre det værre end det er 🙂
Jeg gjorde det ikke for vægttabet skyld, så derfor valgte jeg også ikke at måle mig denne gang. Da min udelukkede grund var energi booset.

Så jeg må også sige den er perfekt i denne tid, hvor mørket banker på, det koldt og sofaen kalder mere og mere. Man har nemmere ved at falde i slikskålen, så tør du tage udfordingen op?

C9 er for dig som enten skal have en udrensningskur, starte en sundere livstil, eller dig som ønsker et gevaldig energi boost.
C9 er en mega godt springbræt for at komme i gang med en sundere livstil, fordi man bliver nulstillet, læs om min første gang på C9 her.

Der følger nogle forskellige opskrifter med det hæfte man får, som er kcal beregnet.
Jeg har selv fikset mine retter og beregnet udfra min kcal app (lifesum), og har blandt andet fået, forvokset pita, cæcar salat, wookret (se billeder for oven).

De 9 dage går så sindsygt stærkt og ja det er hårdt de første dage, men når du igennem dem, så flyver det afsted.

Du kan finde kcal beregnet opskrifter her på bloggen under opskrifter, som du blandt andet kan benytte hvis du springer på C9.

Jeg kan helt klart anbefale at springe på C9, så hvis du skulle have mod på det, så kan du få mere at vide om C9 ved at kontakte Line som forhandler bla. C9 Her.

Kys og kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørbradgryde Ala. Framnesstyle