Kampen mod kiloene er startet, nyt fra Crazysport.dk! – Camilla Framnes
Forkælelse til mor

Kampen mod kiloene er startet, nyt fra Crazysport.dk!

img_2508

Det er sku bare ikke altid skide nemt……………

Det er på alle måder svært evig og altid skal koncentrere sig om sin vægt, “hvordan har jeg det egentlig”, kampen mod de fandens til kilo konstant, ALDRIG bare kan lade det ligge.

Jeg har tabt mig vanvittig mange kilo og er på alle måder super stolt af mig selv, jeg er hammer stolt af jeg virkelig vandt kampen på ærlig vis, med ren og skær kost og motion. En helt aldeles livsstilsændring på alle fronter.

” Bliver Jeg aldrig tilfreds”? Jo jeg er på alle måder tilfreds, men kampen fortsætter alligevel, fordi det er i sig selv en stor kamp at holde vægten, holde sig ved den sunde livsstil. Jeg havde måske håbet at mit hoved og mave ville stoppe med at tænke MAD som i MEGET MAD, men det har jeg indset det stopper aldrig.

Jeg har været en enorm pige, og en pige med en enorm glæde ved mad, kager, slik, sovs, og det vokser man ikke bare fra, selv om man er blevet mindre. Min mave skriger stadigvæk efter lækker mad, og jeg har bare ikke den stop klods som “normalvægtige”, min mave skriger evig og altid efter mad.

Jeg er hele tiden på vagt over mig selv, jeg kan få så sindsygt dårlig samvittighed over jeg bare ÆDER, som jeg f.eks. har gjort her efter brylluppet (dog har jeg givet mig selv tilladelse, for ellers tror jeg man brænder sammen), men med den bagtanke jeg ude mærket godt ved hvem der skal knokle hårdt for at komme tilbage på rette køl. JEG ved jeg kan, og er allerede godt i gang, men det er en kamp jeg skal forevige mig med, for det stopper ALDRIG.

Det kan godt været svært nogen gange at acceptere, men heldigvis har jeg lært rigtig meget og har fundet de små smutveje som ALTID sætter skub i mig og får mig på den rigtige side og giver min selvtillid et boost.

Jeg er stor nyder af tøj og det er også sportstøj, for når jeg føler mig smart så gør det et eller andet ved min yde evne, “det lyder måske dumt”, men nogen samler på ting, jeg ELSKER tøj og SKO.

Nu hvor jeg skal for alvor op på hesten igen, har jeg shoppet nyt sportstøj fra crazysport.dk, ´ja der ingen der siger det behøver at være dyrt´.

Jeg har shoppet nye lækre sportssko/løbesko se her, også har jeg shoppet et et par lækre løbetight fra Nike, og jeg skal lige skynde mig at sige, nok med de ikke er så dyre, så er den model her min bedste ven, de holder de dejlige ´håndtag´på plads, presser ind de rigtige steder, se dem her. I love IT. Dertil har jeg købt denne tank top også fra Nike, se her.

img_2500

Som I jo ved er jeg for nyligt blevet brystopereret (læs her), og har været på udkig efter den helt rigtige sports bh, og spurgte til råds og blev vejledt til denne her, den holder virkelig brystet på plads og som faktisk også er Crazysports bestseller, fordi skålen er opdelt og du får dermed støtte hele vejen rundt.

image13

Jeg bestilte det hele hjemmefra sofaen, hurtig og effektiv var de og vupti så havde jeg alle varer hjemme.

Ja jeg har sagt det før, men jeg bliver fanme så hammer glad indeni når jeg får nyt træningstøj og det får mig virkelig ud af døren, kender I det?

Jeg er fuld gang med kcal tælling igen og nu er det bare at komme i gang!

Se billeder for oven ved at trykke på pilene.

Fantastisk dag alle sammen,

Kys og kram fra Camilla

 

Delvis spons.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse til mor