1. Oktober 2016, Vores store dag – Camilla Framnes
Jeg skal giftes Idag, ihhh

1. Oktober 2016, Vores store dag

img_4622

Jeg er næsten tom for ord, ALT VAR PERFEKT, fuldstændig perfekt. Se alle billederne for ovnen ved at trykke til højre, det er de første billeder vi har modtaget, så der kommer mange flere endnu, nogen fra vores egne telefoner “knap så gode”, forhåbentlig får vi nogle bedre når de rigtig billeder kommer. Thi hi…

Vores bryllup, vores dag, det gik over al forventning. Alt det arbejde, planlægning, tårer, glæde, ALT spillede, ja selv vejret var med os.

Alt den kærlighed der strømmer igennem os, det ´JA´som vi virkelig har ville give hinanden længe, blev endelig en realitet. Vi er nu blevet Hr. og Fru. Framnes-Larsen. Det helt fantastisk, selv om man lige føler sig 20 år ældre, ved at blive “kone”. Thi hi

img_4620

Det er så utroligt hvordan det hele føles, man er ved at revne af bare lykke. At stå i våbenhuset, og orgelet begyndte at spille, dørene gik op, “ja det føltes som en drøm”, oppe for enden kunne jeg på ingen måder få mine øjne væk fra den mand jeg om ganske kort tid skulle give mit ´Ja´. HOLD kæft så lækker han er, føler mig som verdens heldigste kvinde.

Jeg tog mig selv i at kigge Kevin dybt i øjnene, kigge over på mine 4 børn, min mor også min far og tænkte, ´hold kæft hvor er jeg heldig, hold kæft hvor er jeg bare glad for livet byder mig dette, at jeg har fundet min soulmate, min bedste ven, og mine aller nærmeste er her sammen med mig´, JEG er så taknemlig. Jeg sidder her med tårer langt ned af mine kinder, jeg er så rørt og taknemlig over jeg er blevet beriget med 3 fantastiske drenge,  1 bonus datter og nu kan kalde min soulmate for min mand. Min base, min familie er på alle måder hel, og jeg glæder mig til resten af livet sammen med dem.

img_4411

Hele dagen gik så perfekt, efter lidt billeder i kirken gik vi ud til riskast, jeg garantere for vores børn synes det var det fedeste i hele verden, og jeg bar rundt på 5 kilo ris i kjolen. Derefter gik vi i Øster anlæg som ligger lige ved siden af kirken og fik taget billeder. Den park overrasker mig hver gang jeg kommer, der er så smukt og det var nemt og heldigvis var vejret med os. Ja i et split sekund blev Kevin og Jeg også enig om at det nok var meget godt vores krudtugler af børn kun skulle være med til bryllupskagen også videre, thi hi.

img_4623

Vi har allerede fået nogle af billederne som Janus Nielsen har taget, og vi er på alle måder yderst tilfredse. Vi havde bevidst valgt at vi ikke ville bruge så meget tid på billederne, så alle billeder blev taget samme sted,  “også det heller ikke så svært at vælge” hihi.

Derefter skulle vi sammen med de store børn kører i limousine hen til forsamlingshuset. WEEEE det var så fedt, champagne til os og børnechampagne til børnene, ´spørg lige om de synes det var fedt?´OVERFEDT.

img_4251

Jeg havde valgt vi skulle starte med bryllupskagen, så børnene kunne være med til kagen, inden de skulle videre. Jeg havde planlagt en lille overraskelse til Kevin i kagen som jeg havde bestilt hos Ønskekagen, hun forstod fuldstændig hvad jeg mente. Kevin brød ud i tårer da han så kagen, han blev så rørt og havde på ingen måder set den komme, hans elskede Arsenal fodboldhold skulle også indgå til vores brylluppet. Se billederne i toppen , billederne taler for sig selv. Wauw. Jeg havde bestilt Arsenal strømpebånd som desværre aldrig nåde frem, men skidt pyt.

img_4618

Kagen skulle spises stående, og det havde vores børn, mest Amalie min bonusdatter svært ved at se man kunne élsker hendes udtryk´”seriøst?”.

Aften gik så fantastisk, de smukkeste taler, god mad, masser vin, de fedeste DJ´s Diskotek puls eller Sune og Anders og den VILDESTE overraskelse fra min mand.

Efter jeg havde holdt min ´lange´tale, thi hi, rejste Kevin sig op, og pludselig kommer
Nadia Malm og stiller sig op synger Aura Dione med Friends, Kevins og min sang (den sang vi dansede til, første gang vi mødtes den 29. Februar 2012), jeg brød fuldstændig sammen. Tænk sig han havde arrangeret dette, ikke nok det, så skal det siges at Nadia Malm synger 2 af mine absolutte favoritter, dybt vand og glemmer dig aldrig (med Svenstrup & Vendelbo), og dem sang hun også. DET SÅ VILDT, til VORES bryllup, Kevin og Jeg stod og dansede og sang i vores helt egen verden. Det var fantastisk, endnu engang kæmpe TAK, til verdens dejligste mand og min svoger Jimmi!

14618629_10208428666407650_1069083820_o

Festen fortsatte til den lyse morgen, vi dansede den sidste dans til Aura Dione med Friends, selvfølgelig. Kl.06.30 ca. landende vi på Scheelsminde hotel, og der skulle vi have vores bryllupsnat, de få timer det kunne blive til, hehe.

Den eneste finger jeg kan sætte på noget, er at dagen på alle måder gik alt for stærkt. Alt den planlægning, og vupti så er dagen over.

img_4250

Aldrig vil vi glemme den dag, den helt igennem fantastiske smukke dag, sikke et eventyr.

Imorgen kan I læse med på migogaalborg bloggen om de “små” detaljer som kjolen mm.

Mange kys og kram fra Camilla Framnes-Larsen

Jeg elsker dig min Larson 23, med LA fyr, min Soulemate, bedste ven, MIN MAND, min Framnes-Larsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal giftes Idag, ihhh