Jeg skal giftes Idag, ihhh – Camilla Framnes
Breaking news - nu kommer det...

Jeg skal giftes Idag, ihhh

image

Godmorgen alle sammen,

Jeg er lige vågnet op på hotel schelsminde, med de største sommerfugle i maven!

VI skal GIFTES Idag….. Ihhh

hold nu op hvor jeg glæder mig til at se Kevin oppe ved alteret. Det er så stor en dag, og noget vi bare har glæder os til for evigt, og nu det Idag, så vildt altså.

Jeg glæder mig til at kan kalde mig Kevins kone, ” selv om det lyder så gammelt” thi hi.

Kevin har designet vores ringe inde ved Fredberg guldsmed, og vi ser ikke ringene før Vi står i kirken, dem glæder jeg mig VIRKELIG til at se. Ringene betyder så meget, men de betyder endnu mere, når MIN mand så også har designet dem, og tænkt hver en tanke bag den ring. Ihhhhh

nu starter dagen med morgenmad, sammen med min veninde Kristina, som sover her på schelsminde med mig. Derefter går turen til frisøren salon Nordic, hvor jeg også fik syet exstensions i fra myexstensions.dk.

image

Derefter skal vi tilbage til hotellet, også kommer min makeup stylist Laila fra Looks by Laila, som går sidste hånd på værket.

ogsåååå varer det ikke længe inden jeg snart bliver hentet – også går turen mod Sankt Markus Kirken, ihhhh.

Krydser fingre for vejret holder, også glæder jeg mig til et brag af en fest.

 

Fantastisk dag alle sammen,

mange bryllupsknus fra Camilla

4 kommentarer

 • Marianne

  Hej Camilla.
  Stort tillykke til jer to ❤️
  Håber i får den mest fantastiske dag. Nyd hvert sekund, det går så stærkt.
  Held og lykke fremover.
  De kærligste hilsner
  Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hjertelig tillykke med den store dag til jer begge to håber vejret er ned jer på sådan en stor dag.

  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jill Nielsen

  I ønskes hjertet tillykke med jeres Store dage og jeg håber i får en dejlig dag sammen med alle jeres søde venner og veninder og familie og børne og jeg vil glæde mig til at se noget billede at jer med venlig hilsen Helle Jill Nielsen.
  Hele og lykke fremover til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Pedersen

  Stort tillykke til jer begge ❤️ Håber vejret er med jer Glæder nig I skal giftes i Sct Markus kirken, der blev jeg konfirmeret, smuk kirke Rigtig god og en uforglemmelig dag vil se frem til optagelsen til brylluppet i de unge mødre, dejligt du er med

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breaking news - nu kommer det...