Breaking news – nu kommer det… – Camilla Framnes
10 dage tilbage - Breaking news.......

Breaking news – nu kommer det…

image

Jeg nævnte i går bloggen der var noget jeg gerne vil dele med jer. Jeg har nemlig i noget tid nu, holdt på en hemmelighed, en ret stor en synes jeg.

Nuuuu kommer det……… Thi hi – Jeg vender tilbage i de unge mødre på et gensyn “hvad er der sket siden sidst” – og endnu mere spændende, betyder det ” I skal med til bryllup “, både bryllupsforberedelserne, stress og jag og sidst men ikke
Mindst selve brylluppet som finder sted om 9 dage.

Der er sket ufattelig meget på kort tid. ja faktisk er der gået godt 2 et halvt år, siden vi sidst var på skærmen. Det vildt at tænke på!

Vi har gjort os mange overvejelser omkring det at skulle med i programmet igen, men På mange opfordringer fra mine søde dejlige følgere, og så inde fra produktionsselskabet – besluttede vi os for at sige ja. Vi synes der er noget at fortælle og dele, Vi har vores lækkerbisken Victor som er kommet til
Verden, jeg har tabt utrolig meget siden sidst, jeg er startet videreuddannelse,et bryllup som står for døren, ja der ret mange store ting som er sket og sker lige nu.

Oliver og Sebastian mine store guldklumper er blevet så store og de har selvfølgelig selv måtte bestemme i hvilket omfang de har lyst til at deltage, og har selv kunne sige til og fra som de har haft lyst til.

Håber i vil tage godt i
Mod familien Framnes Larsen som ruller over skærmen igen i den nye sæson af de unge mødre, som har præmiere start den 11. Oktober kl. 21.00 på kanal 4.

 

mange knus og kram fra Camilla

4 kommentarer

 • Pia Gjerding

  Kære Camilla, jeg vil glæde mig til at se dig/jer på skærmen igen, du må være til stor inspiration for rigtig mange mennesker, det kan lykkes når viljen til forandring er der, det er du jo et kæmpe stort bevis på . Vil tænke på jer på jeres store dag . Og tak fordi du vil dele det med os ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Hvor er det dejligt at I kommer med på skærmen igen! I er virkelig savnet. I er helt klart yndlings familien at følge herhjemme
  Og tusind gange tillykke med brylluppet. Det er så fedt at vi får lov at “være med”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Clausen

  Hej Camilla 🙂
  Hvor vil jeg glæde mig til den 11/10, for så bliver det igen noget ved at se Unge Mødre igen. Har savnet dit smittende væsen på skærmen 😉
  Kh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maren Bielefeldt

  Glæder mig til at se dig på skærmen igen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 dage tilbage - Breaking news.......