10 dage tilbage – Breaking news……. – Camilla Framnes
Hold på hat og briller, tiden flyver fra mig - C9......

10 dage tilbage – Breaking news…….

img_3642

Ihhhh for pokker da 10 tilbage og tror lige det for alvor det kom tæt på igår, vi var i Sankt Markus kirken igår hvor vi vielsen skal foregå. Vi blev mødt af præsten som skal vie os, virkelig behagelig og venlig mand, som også var så sød at tage et billede af os i kirken, TAKK 🙂  Vi øvede vielsen gang og bestemte os for sange. Jeg fik virkelig sommerfugle i maven, tænk vi står i kirken om 10 dage og skal sige ja til hinanden, det er simpelthen så stort.

img_3645

Jeg var ved skrædderen i dag og hente min kjole, og måtte lige prøve den igen idag, og WAUW den er simpelthen så ufattelig smuk. HOLD NU K…. jeg glæder mig til Kevin skal se den, og faktisk også lidt nervøs “hvad hvis han ikke kan lide den”.

C9 kører bare derudaf, det er simpelthen så nemt den her gang at gennemfører for man ved hvad man går i gang med. Samtidig kan jeg konkludere jeg huskede rigtig mht. energiboost, jeg har sindsygt meget overskud og energi, trods en hektisk tid, opgaveskrivning, bryllupsplanlægning osv.

Jeg har tabt 3,8 kg, har ikke målt mig, det gør jeg til allersidst (ikke så vigtigt for mig).

Jeg har netop nu sat punktum i min opgave og kan nu lægge ALLE kræfter på at blive helt done med bryllups planlægningen.

Imorgen kan jeg også fortælle en hemmelig jeg har holdt skjult noget tid nu, GLÆDER JEG MIG TIL AT DELE MED JER! Weee, ALLE de ting som sker i øjeblikket. Weeeeee

 

Hav en fantastisk aften, nu vil jeg starte bilen og kører hjem til familien, jeg har brugt hele dagen hos min mor og bonusfar, så jeg kunne få ro til at fordybe mig i opgaveskrivning, og det må siges at have givet pote. Weee.

Mange knus fra Camilla

Trænger du også til et energiboost, eller udrensning, måske endda et kick til en sundere livstil, så kan du tage kontakt til Line her, som jeg har købt min C9 kur igennem igen.

 

1 kommentar

 • Mette

  Hej Camilla

  Jeg vil gerne høre hvad sådan en C9 kur koster?
  Jeg vil samtidig ønske jer alt mulighed Held & Lykke med jeres bryllup.
  Vi sender herfra de varmeste, sødeste tanker og god karma for, at det bliver den bryllupsdag i har drømt om sammen som familie.
  Hvis der skulle komme lidt fin regn betyder det lykke til brudeparret vi skåler for jer.
  Hilsen Mette MJ

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold på hat og briller, tiden flyver fra mig - C9......