Wauw sikke en Polterabend....

Hold på hat og briller, tiden flyver fra mig – C9……

image1

Wuuuww tiden flyver virkelig fra mig, når jeg mon det hele?

13 dage tilbage til Brylluppet skal stå og vi har virkelig løbet i pandulfart alle steder, for at bare kunne nå det hele.

Vi skal jo passe vores job, familie og hinanden i mens alt bare flyver afsted. Må nok ærlig indrømme det er sku en kæmpe mundfuld i øjeblikket, og overskud til det sjove, som blog, instagram, eksperimenter i køkkenet, bare det at komme afsted til træning osv. er blevet ned prioriteret. ÅRHHH er SKIDE træls altså.

Jeg er jo startet på videreuddannelse, og netop nu i gang med at lave en obligatorisk opgave som skal afleveret næste mandag, og den optager ALT min tid, når det er muligt i det her “galehus”. 🙂

Der er jo altid fuld fart over feltet herhjemme, så nogengange synes jeg godt det kan være lidt uoverskueligt at skal dykke ned i Grundloven, Styrelsesloven you name it. hahahaha.

Jeg trænger virkelig til flere timer i døgnet, for ikke at nævne et ordentlig skud energi. Så jeg besluttet mig for at springe ud i noget, som jeg ved har hjulpet før både på min krop, men bestemt også min energi.

Jeg hentede en ny C9 boks igår, og har haft min første dag på C9 idag. Det er lidt sjovere at starte det denne gang, for nu ved jeg hvad jeg går ind til. Og husker jo tidlig hvor meget den betød for mig sidst (du kan læse om sidst jeg startede c9 her ).

Man kan måske godt tænke det er lidt vildt at springe ud i nu, hvor man har 1000 andre ting at koncentrerer sig om. Men det her giver mig en vis ro i kroppen, og det har jeg egentlig brug for. Det hjælper selvfølgelig også lidt på det, at jeg har prøvet det før, for godt 1 år siden, så jeg ved hvad jeg springer ud i.

Det har gået super duper hele dagen, og faktisk haft en rigtig god dag, trods ingen mad. Jeg spiste dog fra frilisten til aften, en blandet salat med ingredienser der er tilladt.

Det sjovt som sulten bare ikke er eksisterende når man får så meget vand, og man har fokus et andet sted.

Jeg er glad, tilfreds og klar på de næste 8 dage.

Nu kalder læsningen / Lektierne til imorgen, også skal der fikses ordnes en masse bryllups tinge-ling næste weekend, IHHHH hvor jeg glæder mig…. Denne weekend har stået på opgave, og det gør den kommende uge også….

 

Fantastisk aften alle sammen,

Kys og kram fra Camilla

 

Hvis du vil vide mere om C9 eller de øvrige FIT programmer, kan du tage kontakt til Line her, som jeg har købt mit igennem igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wauw sikke en Polterabend....