4 FEDE dage på Nibe Festivalen – Camilla Framnes
Botox allerede?

4 FEDE dage på Nibe Festivalen

IMG_9294

Det første gang Jeg nogensinde er på festival, og nu har Jeg været så heldig at opleve Nibe festival.

Jeg er totalt blown away, så hyggeligt, uforpligtende og bare en skov fuld af masse dejlige glade mennesker.

Festivalpladsen føles kæmpe stor fordi man går rundt fra scene til scene, der var Stor Scene, Blå Scene, Reservatet og Den lille Fede. Fra Scene til Scene var der masser små barer at finde, spisesteder, alt fra chinaboks, til sushi, burger, mexicansk ALT, og til fælles for alle, så stod ALLE bag disken og havde en fest og med et smil på læben, det var virkelig fascinerede at se, også LØRDAG den sidste dag på festivalen, hvor man måske godt kunne tænke folk var ved at være lidt “brugte”.

IMG_9075 IMG_9114 IMG_9127 IMG_8921 IMG_9108 IMG_7922 (1)

SONY DSC

SONY DSC

IMG_8901

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Det er jo ikke helt nemt at komme på festival når man har små børn, job som også lige har skulle passes, så Onsdag kunne Kevin og Jeg tage af sted efter vi havde spist og puttet Victor, mens Olivers Far Kieu passede dem alle, og hyggede med Sebastian og Oliver.

Da vi ikke har haft fri, så vi har ikke kunne feste den lange nat og har kørt frem og tilbage. Torsdag kørte Jeg derop efter aftensmad efter børnene var puttet, mens Kevin blev hjemme ved Victor og Sebastian, Oliver tog nemlig af sted på ferie i  til sin far i 14 dage. Fredag tog jeg af sted igen efter Victor var puttet, og Sebastian var draget af sted på 14 dages ferie hos sin far. Lørdag kunne Kevin og Jeg så komme af sted sammen, og nyde afslutningen på festivalen. Nogle hårde men super fede dage.

Vi har taget så sindssygt mange billeder og Jeg er nødtil at dele nogle af dem med jer, se øverst, Kevin har har virkelig taget mange, og synes virkelig de er blevet gode.

Lørdagen afsluttede helt perfekt, Rasmus Seebach afslørede han skulle være far, og vi var så heldig at hilse på ham efter koncerten, jeg er virkelig stor fan ? og kæmpe tillykke med den kommende titlen som Farmand.

Vi har hørt så meget god musik og det har været helt igennem fantastisk at have fået denne mulighed for at møde så mange store kunstnere, jeg er slet ikke i tvivl om jeg skal på Nibe festival igen i 2017.

Sidst men ikke mindst kæmpe tak for hygge til de dejlige piger jeg var af sted med, det har simpelthen bare været så kanon hyggeligt.

Læs også med på migogaalborg bloggen her.

En uge tilbage på job, inden sommerferien kalder – Fantastisk dag alle sammen 🙂

Mange kys og kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Botox allerede?