Botox allerede? – Camilla Framnes
YEAYYYY Endelig tilbage

Botox allerede?

IMG_7429

Jeg har ikke folder i min pande mere…..

Botox allerede? Som min mor sagde “ej Camilla, det gør du bare ikke”, tænker at ens mor selvfølgelig skal sige det, men hun var dog også den første til at fortælle mig hvor flot det er blevet.

Synes jo i bund og grund det handler om hvad der gør “dig” glad. Og jeg må ærlig indrømme dette har gjort mig meget glad. Jeg synes det er vigtig for alle at vi skal være glade og tilfredse når vi ser os selv i spejlet, og det kan for nogen (Mig) at jeg gør nogle forskellige ting for at hjælpe min krop, hud med at blive flottere.

Hvad er rigtig og forkert? Det er vel i bund og grund kun os selv der kan vurderer dette?

Jeg synes virkelig at min pande har “slået” folder på rekord fart det seneste år, og ja der var skam også nogen inden. Men det begynde at fylde mere og mere for mig, og jeg begyndte at tænke over hvordan jeg lige smilede på billeder osv. fordi min pande bare var en rullepølse “måske ikke lige det rette ord, men I forstår”. Jeg er jo kun “28år” og er det ikke tidligt at begynde på sådan noget “pjat” som min mor så fint siger. For mig var det, det helt rigtige, også forebygger det også nye rynker i at komme.

Derfor tog jeg til Nygart privathospital for  at få en snak om
“mit problem”. Det var kirugen Jesper Trillingsgaard (samme kirurg som opererede mine bryster), jeg snakkede med, og endnu engang følte jeg mig i gode hænder, og jeg fik noget læsestof med hjem omkring botox, for dette er ikke noget det bare kan få gjort med det samme, men skal som minimum vente 24 timer, altså en form for betænkningstid, så man ikke gør noget man fortryder.

Jeg var ikke i tvivl før jeg kom og var heller ikke i tvivl om det da jeg tog derfra igen, andet end jeg glædet mig meget til at få det gjort.

Jeg var selvfølgelig lidt nervøs, det tænker jeg nok er ret naturlig, det er jo nåle, og gør det nu ondt, og bliver det nu pænt, tankerne fløj afsted.

Men Jeg kom ind til Helle fra Nygart i Århus, som fortalte stille og roligt hvordan det hele kommer til at foregå, og før jeg vidste af det, var det nærmest overstået. Det gjorde overhovedet ikke gjorde ondt på nogen måde, og det var overstået i løbet af få minutter. Jeg har lavet en video, som I kan se på min facebookprofil Camilla Framnes.

IMG_7431

Jeg fik afvide at der vil gå optil 14 dage før man kan se virkningen, og det ses tydeligere og tydeligere for hver dag. Nu har jeg fuld virkning og jeg er SIMPELTHEN så glad for det.

Det er første gang men bestemt ikke sidste. Virkningen af Botoxbehandlingen aftager ca. efter 4 mdr.

Jeg synes jeg ser meget mere frisk ud, og jeg bekymre mig slet ikke over min pande og bekymrings rynke mere, for de er der simpelthen ikke.

IMG_7430

På billedet kan I se før og efter, og jeg garantere for jeg gør ALT hvad jeg kan for at rynke panden, og derfor mine yderst grimme ansigtsudtryk. THI HIHI – Kevin kom ud og spurgte, “hvad fanden laver du?”, øhhhh.

Hvis du vil læse mere om behandlingen kan du læse her.

Fantastisk aften alle sammen,

Mange kys, knus og kram fra Camilla

Du kan også tilmelde dig Nygarts nyhedsbrev her, derudover kan du følge med på snapchat (nygartsnap).

 

 

Sponsoreret

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YEAYYYY Endelig tilbage