Vild naturligt Aqua Akvarium & Dyrepark – Camilla Framnes
Shopluksus´s store åbningsfest!

Vild naturligt Aqua Akvarium & Dyrepark

image

 

Wauw en dag, vi er netop landet “hjemme” på hotellet efter en hel masse fede,spændende og lærerige oplevelser i Aqua Akvarium & Dyrepark.

Vi startede turen imorges kl. 8.20, hvor vi kørte fra Aalborg, vi ankom til Aqua Akvarium & Dyrepark kl.10.10, vi vil jo have det hele med, parken åbner nemlig kl. 10. Vi kom direkte ind til er stort akvarium hvor man måtte røre ved fiskene, det var virkelig et hit, “jeg er ikke det store forbillede der, for jeg spjættede og kom med små hyl, når fiskene rørte mig eller prøvede at sutte, eller hvad de nu gør”. Simpelthen så sjovt, og Oliver synes jeg var yderst pinlig, Sebastian havde det fuldstændig ligeså mig. Kevin stod med Victor, og han er frygtløs eller ja “han ved ikke rigtig hvad han laver”, hele klør 5 ned i akvariet og plaske som om han sad i badekaret.

image

Noget af det som virkelig fangede specielt Oliver var at alle de dyr man kan se i Aqua Akarium & Dyrepark, er dyr som alle sammen findes i Danmark.Vi gik rundt derinde og kiggede på fiskene nedefra, det samme bassin som man kan se oppe fra når man går ud af huset.

Kl. 11 stod den på fodring af odderne, og en fortælling om hvor de kom fra, hvad de spiser osv. Den ene Odder hed Hurup, og den havde fået navnet fordi den var fundet i Øster Hurup, “også tænker I, hvorfor skriver du det?”, jo ser i Øster Hurup er jo hjemmefra, jeg har gået i byen i Øster Hurup som ung Mou pige, det ligger ikke så langt fra Mou, så det synes jeg var lidt pudsigt.

image

Vi gik videre i parken og kiggede flere dyr, og må sige det virkelig en hyggelig nem park at komme rundt i, vi havde Victor i barnevognen, men der var ingen problemer i at komme rundt.

Det med dyrene var dyr som lever i Danmark gjorde at drengene var meget mere interesseret end jeg har oplevet dem før, så vi fik nogle gode snakke om dyrene, og de var opmærksomme specielt Oliver.

Kl. 12 stod den på fodring af fiskene som vi rørte i starten, så der skulle vi op, og til vores overraskelse fik vi lov at fodre fiskene med LEVENDE melorme, puh jeg er altså ikke god til sådan noget, kæmpe fisk kom helt op til ens hånd og spiste af hånden, meget speciel oplevelse, gode grin, og vi har fået mange sjove videoer. Dyrepasseren gav også tips til hvordan man lige kunne stege melorme i lidt salt derhjemme til aften snack “puhaaa” hvis man altså skulle være til det. Hvor mange kcal de indeholde, i dont know. Hahahaha

Tiden fløj afsted, ved middagstid fik vi frokosten på deres cafe’ som ligger under vejlsøhus, jeg fik en KÆMPE cæcarsalat, aldrig har jeg fået den så stor, smagte vildt lækkert, drengene fik nachos, burger, pomfritter, frikadeller til Victor.

IMG_6582

Vi gemte vandlegepladsen til sidst, for vi havde hørt man kunne blive meget våd.

Rigtig nok, massere vand, sjov og ballade, drengene hyggede sig helt vildt, og jeg mener ALLE drengene, Kevin blev også plask våd. Der var et rigtig fint område at sidde i for os forældre, med en lille udendørs cafe. Der var også grille stilt op, så man selv kan tage mad med hjemmefra og grille dernede mens børnene har en fest. Ja jeg må sige jeg elske at være steder hvor man kan tage mad med, for uanset hvad når man er afsted sådan en hel dag, så kan det blive ret dyrt at skal købe alle sine måltider, så her kan alle være med, og der er mulighed for begge dele.

Vi har fået brandt godt 5 timer af i Aqua Akarium & Dyrepark, og er lige landet på vores værelse på Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter Nu tager vi en lille slapper, også er jeg helt sikker på vi skal ud og se lidt mere af området her.

IMG_6322

IMG_6394

Det fedeste idag når jeg spørger Oliver er, at han så en stork i reel life, det er ikke et dyr man ser hver dag, og et dyr han har hørt meget om i skolen, “det sejt” som han siger. Det fedeste i følge Sebastian var helt sikkert vandlegepladsen, han fløj rundt som 10 sække lopper, han smiler stadig over hele hovedet. Er ikke i tvivl om Victor synes maskotten Villy, han kravlede over til ham hele tiden, vildt sødt.

image image image

I bund og grund en mega fed tur, og kan helt sikkert anbefales, vi havde det sammen virkelig sjovt, og det var samtidig lærerigt og en god måde at være sammen på.

Du kan Tilmelde dig Aqua Akarium og Dyreparks Nyhedsbrev her.

mange knus og kram fra camilla

 

sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopluksus´s store åbningsfest!