Hjælp jeg er en frustreret mor! – Camilla Framnes
Det aldrig for sent, som Ole Henriksen skriver i hans nye bog

Hjælp jeg er en frustreret mor!

IMG_4199

Vi har virkelig VIRKELIG været ramt den seneste tid med sygdom, og siden tirsdag har Victor faktisk været syg med feber.

Faktisk har det bare været snot snot og atter snot siden Victor er startet i dagpleje og det kender vi jo godt til “de skal lige have været igennem alle dagpleje bakterierne”. Men hold nu op hvor havde jeg glemt hvor hårdt og opslidende det er.

Endnu mere fordi jeg jo lige er kommet tilbage fra barsel, og føler konstant en dårlig samvittighed “ja jeg ved godt at det bare er sådan” og mit arbejde siger heller ikke noget til det, for de ved også godt det er sådan det hele hænger sammen, men det ændre bare ikke på jeg virkelig HADER det.

Vi har været frem og tilbage ved vagtlæge vores egen læge og fået beskeden om hver eneste gang at det er virus og det går over af sig selv. Vi har dog været afsted ved vagtlægen en enkelt gang hvor vi fik afvide hans trommehinde var sprunget, men at det var der ikke noget at gøre ved, og det vil vokse sammen af sig selv.

Puhhh, ja jeg har jo hele tiden haft en dårlig mavefornemmelse der fortalte mig der var noget galt med de øre. Men når man har fået sin lille dreng tilset af flere forskellige læger tror man selvfølgelig på, at når de siger der ingenting er galt og de ikke engang er røde hans øre, så det bare mig.

Men men men, jeg valgte alligevel sidste uge at få fat i en tid ved ørelægen, som jeg så har fået en tid til den 15 Juni. Men i går aftens fik Victor igen feber, og tænkte NU skal der virkelig gøres noget.

Så jeg fik en akut tid til morgen hos ørelægen, og gudskelov for jeg tog afsted.

Victors ører var så fuld af betændelse at de måtte tømmes, og  nu hjemvendt med 7 dages penicillin kur. En meget undrende ørelæge der ikke kunne forstå vi ikke hverken havde fået en henvisning eller i det mindste rådet til at opsøge ørelæge. Jeg er så FRUSTRERET som mor, jeg er så fuld af skyldfølelse for jeg ikke bare havde fulgt mit moderhjerte og taget ham afsted til ørelæge. Jeg begriber ikke hvordan flere læger kan fortælle mig at der ikke er noget at se på hans ører, eller i det mindste er ærlige og sige “jeg synes i skal opsøge ørelæge, for det er svært for os at vurdere” hvad ved jeg.  Ørelægen kunne ikke engang undersøge hans ører før det var blevet suget for betændelse, for hans øre var helt lukket, og med beskeden om hans hørelse nok heller ikke lige har været i top fordi der var så meget tryk på.

Nu skal han ind til ørelægen igen om 14 dage, for der så skal tjekkes om alt betændelsen er væk, også skal der ligges en plan for dræn.

Tårerne har trillet ned af mine kinder hele dagen, fordi jeg har været så frustreret over at have en dreng der bare grædt som “ind i helvede” i over 2 måneder. For nu at være så lettet over der endelig er en forklaring på min lille baby har været så ulykkelig. Det er næsten ikke til at bærer.

Min overskud til hans gråd blev pludselig fuldstændig skruet op igen, fordi nu føler jeg lidt jeg nemmere kan forstå, og nemmere “hjælpe”. Der er bare ikke noget værre end når ens børn er syge og dårlige, man vil gøre alt for dem og intet hjælper.

Glæder mig til pencillinen begynder at virke og han begynder at få det bedre igen, og vi kan få vores glade Victor tilbage.

Hurra for ørelæger, og tvivl ikke, jeg har lært det nu, AFSTED til ørelægen med det samme, og STOL PÅ DIN MAVEFORNEMMELSE!

Mange knus og kram fra en “frustreret” LETTET mor.

 

Skriv en kommentar

 • Jeanette

  Hej Camilla
  Jeg kan SÅ meget sætte mig i dit sted. Der var vi fra vores yngste var omkring 1 år og næsten 1 år frem. Hele tiden forkølet og syg. Fik af vide af lægen at det er normalt at børn er forkølet. Ja, men ikke hele tiden. Til sidst snakkede jeg med vores dagplejer om det og hun rådede til at opsøge ørelæge. Knald røde øre, fulde af væske og kæmpe polypper. Han kunne ikke forstå at hun ikke var påvirket af det i forhold til humør og søvn. Fjernelse af polypper og dræn i, det hjalp så meget. Dog her 3/4 år efter snorker hun stadig meget og drikker meget i løbet af et måltid, så mandag skal hun ha fjernet noget af mandlerne. Håber det er det sidste der skal til, så hun kan få lidt ro, en bedre hverdag og et bedre helbred.
  Håber alt forløber som det skal hos jer
  Hilsen Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffani

  Åhh stakkels Victor.
  Jeg er selv øre barn og ved var træls det kan være. Da jeg var på Victors alder var min mor tit væk fra arbejde pga mine øre.

  Krydser fingre alt bliver super

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Min søster prøvede det samme med sin søn som var fuldstændig stoppet i tarmsystemet/maven. Hun rendte frem og tilbage blandt læger, indtil en ordentlig læge, som tænkte på andet end at få så mange mennesker igennem som muligt, kunne fortælle hende det rigtige problem.
  Synd at nogle læger ikke er specielt professionelle…

  Held og lykke med ham den bette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det aldrig for sent, som Ole Henriksen skriver i hans nye bog