Fantastisk Pinseferie – Camilla Framnes
Slut med trylletrussen

Fantastisk Pinseferie

IMG_3973

Ihh hvor har det bare på alle måder været en helt igennem fantastisk pinseferie, den har budt på masse familiehygge, hvilket der har været brug for.

Lørdag stod den på brunch fødselsdag hos min stedfar, hvor hele familien var samlet. Vildt hyggeligt og virkelig god mad. Derefter stod den på prinsesse for en dag for mig, og det er jeg simpelthen nødtil at dele med jer i et helt andet blogindlæg, DET VAR SÅ FEDT. Jeg venter på billederne kommer, også skal jeg nok dele det hele med jer.

Søndag stod den på Fårup sommerland tur for hele familien, Victors første Fårup tur, weee.

IMG_3975 IMG_3972 IMG_3961 IMG_3938 IMG_3910

Vi havde smurt madpakker og vejret var med os, så det var bare så dejligt. Sebastian fik rigtig foldet sig ud for nu er han høj nok til at prøve det hele og det gør det hele 1000 gange sjovere, og heldigvis er han mega modig så han springer ud i det.

Det dejligt at have så store børn, så Oliver og Sebastian kan tage op og prøve en masse sammen, for det der med at have fået en lille baby igen der har brug for enten mor eller far ved hans side og det kan godt være lidt besværligt når man har store børn også. Der er ret forskellige behov man skal have dækket på en gang.

Samtidig var det også en dejlig måde at være på ene hånd med drengene, når vi sammen var ude og prøve forlystelser. Nu skete det, jeg blev sat på plads af ældste “manden” Oliver, fordi jeg skreg i flagermusen (en forlystelse) hvortil han siger “det er lige præcis derfor jeg ikke vil have dig med herop”! ØHHH ahva for noget, han sagde det dog med et smil på læben, hvor han efterfulgt forklare at jeg er MEGA pinlig.

Åhh jeg ser mig selv nogengange “udefra” og kommer sådan til at tænke på ens egne forældre, som også var dybt pinlige engang og tænker den fase vi er ved at gå ind i med Oliver, der må jeg gøre mit bedste for at være “pinlig” på de rigtige tidspunkter. Men en mor der skriger, griner højt, danser når der musik, synger med, også gerne i bilen med vinduet rullet ned, snakker slang(når han har lært mig et nyt udtryk/ord). JEG ER BARE PINLIG! Thi hi, men er det ikke en mors lod at være det?

STOP tiden et øjeblik, synes virkelig det er svært at følge med, og det der med at have 3 (fire) børn 3 (4) forskellige aldre det giver nogle udfordringer engang imellem, ja f.eks. som en tur i Fårup.

Det er ikke så slemt endnu, men kan godt se at de jo alle sammen gerne vil noget forskelligt. Så det er måske der vi skal nyde godt af Victor er alene med os hver anden weekend, når de andre børn er hos de andre respektive forældre. For de store har nogenlunde samme interesse endnu, men det ændres nok også snart, kan mærke Olivers virkelig bliver stor meget hurtig nu. åhhhh

Vi var så heldige at Onkel reje kom og underholdte og det synes Sebastian var det fedeste. Jeg har altid synes han er sådan lidt “skummel”, virkelig sjov men sådan lidt, ja ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Men f.eks. siger han under sit show ” er der nogen bedstemødre derude, med lange tasker”, SAGDE HAN VIRKELIG DET? Haha ja det gjorde han, og jeg synes jo det er hylemorsomt, men drengene kiggede lige kort over på mig et par gange, og det er det jeg mener han er sådan lidt øhhh. Han sagde også under showet, “til jer mødre der er nøgen badning over i søen senere, jeg tror jeg  grinte højest – men tænkte HOLD DA OP! jeg er slet ikke sart og synes virkelig han var sjov, sjovere end når jeg har set ham i fjernsynet, men kunne ikke lade være med lige at tænke det ikke lige var helt alders svarende, men måske tager jeg fejl.

Desværre har Amalie ikke været hjemme denne weekend, så jeg ved med garanti at næste børneweekend står på Fårup sommerland, det har vi lovet hende. HUN er simpelthen så meget savnet når hun ikke kommer, for så går der bare ALT for langtid inden hun kommer igen. Vi har investeret i årskort i år, det tror jeg eller Nej det ved jeg vi får sindsygt meget glæde af.

Idag har budt på sindsygt meget rengøring af alle rum, sortere, smide ud, vasketøj, rengøre bilen JA ALT. Simpelthen så dejligt når man er færdig, børnene er nu puttet og nu skal der vist slappes lidt af inden sengen kalder, og en ny “kort” uge kan begynde.

Fantastisk aften alle sammen,

Stort knus fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med trylletrussen