Slut med trylletrussen – Camilla Framnes
Fantastisk miniferie

Slut med trylletrussen

imageeller ihvertfald næsten da!

En af de dage hvor jeg bare indser hvor meget godt jeg har gjort for mig selv, ved at have gennemgået mit vægttab, minus 76 kg. Jeg er så stolt af mig selv, og det virkelig nu i disse dage hvor jeg virkelig kan mærke helt inderstinde hvor glad og lykkelig jeg er for den krop jeg endelig har fået.

Sommeren er kommet og det betyder ben og arme bliver lukket ud, og jeg har ALTID hver eneste sommer så længe jeg snart kan huske, skulle gemme min mave, arme og lår helt væk fordi det hæmmende mig så meget pga. Overvægt. Jeg har altid kamp svedt som et svin, ikke kun pga. Min størrelse, men fordi jeg altid har haft minimum 3 lag på, mine alm. Trusser, et par trylle trusser (stam ind trusse), også nederdel, bukser eller lign. Samtidig har jeg altid haft noget ned over mine store overarme fordi de bare fyldte hele verden, og nærmest dem der kom med mig.

Jeg har været så frygtelig ked og hæmmet af min størrelse, mere end jeg måske har givet udtryk for eller måske endda mere end jeg selv troede, fordi jeg virkelig kan mærke det nu.

Sommeren er kommet og jeg kan for første gang springe i lige præcis det tøj jeg gerne vil, og føler mig tilpas, dermed sagt kan jeg jo ikke gå i lårkort osv. Fordi min overvægt jo selvfølgelig har sat sine spor, med meget grimme lår og arme (arme som jeg dog arbejder på). Men jeg føler mig virkelig i et med mig selv, jeg er så glad indeni. Og glæder mig til at komme på stranden og ikke skal være hæmmet af min str. Og kan lege og løbe rundt med mine børn.

image

Jeg er lykkelig for jeg er nået til hver jeg er, og endnu mere end nogensinde fast besluttet for jeg aldrig nogensinde skal tilbage til den gamle “Camilla” dermed forstået den store Camilla.

Jeg glæder mig til at genoptage min træning rigtig tager fat igen, og jeg skal nok få bugt med mine arme, så jeg rigtig kan vise dem frem med muller.

Slut med at pakke mig ind, kun i de fine kjoler og tøj som jeg kan lide og elsker. Og behøver ikke 1000 lag tøj for at gemme buler store arme osv. Det er så befriende!

Lige lidt tanker fra solbaderen der har haft fri Idag, weeee – gæt en gang hvad jeg har lavet, thi hi. Billeder taler for sig selv!

 

Fantastisk aften alle sammen, kys og kram fra Camilla

 

 

 

 

Skriv en kommentar

  • Mathilde

    Wow!! Du er simpelhen sååå flot!!!! Ville ønske jeg kunne få en lige så lækker krop som dig!!! Så meget respekt for du har kunne tabe 76 kilo, prøver bare at tabe de første 10 dejligt med inspiration, her til aften!! Endnu engang, RESPEKT!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk miniferie