Fantastisk miniferie – Camilla Framnes
"kcal-lav" Chokoladekage

Fantastisk miniferie

sikke en dejlig miniferie, den startede i onsdags. Der stod den på selvforkælelse, så mig og en veninde tog til Billund for at få fikset hår, jeg har fået det flotteste hår fra coiffure my milo, det er det længste nogensinde har haft 70cm, med sort og mærk brun spil, wauw – jeg elsker det!

Oliver skulle på ferie hos sin far fra onsdag, og Kevin rejse på miniferie i Kbh. Så mig og de 2 mindste drenge var hjemme, og vi havde lavet en aftale med en veninde og hendes 3 børn. Solen skinnende på os, så den stod på vaffelis ude i vestbyen, ved vaffelhuset. Netop i det øjeblik føles det virkelig som sommer, man bliver så glad indeni.

Til vores store held var der cirkus derude, så vi kunne komme rundt på pladsen og se elefanter, søløver, heste og kameler, alt i mens vi spist popcorn, candyfloss og en lille kold øl til os voksne. Det livet!

Vi havde taget bussen derind, så da turen gik hjem ringede sebastians far Christian om han ikke kunne hente Sebastian en dag før tid, og selvfølgelig. Så vi hoppede på bussen, og hjem til min veninde hvor min bil holdte, og der stod jeg så med alle mine talenter, “måtterfit her havde glemt at slukke lyset på bilen”, så tror i min bil ville starte? Øhhh nej, fuck pis lort, “hvad gør jeg så lige”.

Jo jeg satte mig ind bag rattet også bedte jeg børnene at skubbe, og så fik vi ellers “trillet” min bil igang, hold nu kæft hvor var vi bare seje, jeg voksede 10 cm og børnene voksende mindst 100cm! Totalt altmulig”mor” ! Thi hi

så blev det fredag, og vejret var fantastisk, så min mor kom også tog vi på cafetur, og fik noget godt at spise og shoppede lidt i byen, massere kvalitetstid på 3 mandshånd. Mor inviterede på grill hjemme hos dem, og det kunne jeg jo ikke andet end at sige jatak til.

Vi kørte mod Mou, og lige udenfor Mou (min hjemby) faldte Victor i søvn, og tænkte det nok var en god ide han lige fik 10 minutter, så jeg holdte ind på en rasteplads lige udenfor Mou, og lå lige sædet ned bare lige få at slappe af, og bummelum jeg faldte i søvn, dyb søvn. 3 kvarter efter ringede min mor og spurgte hvor vi blev af, hovsa – alenemor totalt smadret  hahahaha. Godmorgen, afstiafsted med os.

Igår blev min bonus søster på min fars side konfirmeret, så det gik dagen med og Idag stod den på hjemmedag, hygge og afslapning. Mine længe ventede drenge kom hjem, og min mor og stedfar kom forbi til kaffe i haven.

Alt i alt en helt fantastisk miniferie, massere hygge, massere solskin, nu kalder hverdagen igen imorgen. Madpakkerne done, taskerne pakket, børnene puttet! Sofatid nuuuuu!

 

åhhh ja så selvfølgelig rigtig god morsdag til jer alle sammen, jeg var så heldig at få blomster, tegning og lidt chokolade (som de andre selvfølgelig mente de kunne spise) hehe værsgo!

 

Fantastisk aften alle sammen, stort knus og kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"kcal-lav" Chokoladekage