2 peeling hos Nygart – Camilla Framnes
Mine nye bryster

2 peeling hos Nygart

IMG_2549

Sikke en forskel, jeg har været til anden behandling af Biophora Peeling og der var ret stor forskel på hvordan mit ansigt reagerede.

Hvad er det?

Biophora Peel er et revolutionerende program til hudplejeforbedring og indeholder 30% salicylsyre, som er perfekt til at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Dermed frigør Biophora Peel huden for døde hudceller og stimulerer samtidig hudens fornyelsesproces. 

Den kan hjælpe med at forbedre, akne, hyperpigmentering/brune pletter, ujævn hud, forstørret porer, olieret-tør og spaltet hud, sund glød.

Den første behandling jeg fik slog jeg ret voldsomt ud (læs om min første behandling her), og fik en nærmest betændt hage. Så jeg havde helt sikkert regnet med jeg ville reagere på samme måde, hvis ikke værre fordi min hud måske er lidt mere modtagelig nu, efter første behandling – troede jeg.

Men sådan skulle det slet ikke være, jeg fik lavet behandlingen, og ja der var ingen ændringer der AVSSSS det er en brændende fornemmelse at få presset den peeling i huden, men et splidt sekundt efter er det væk igen. Til allersidst for man en creme i hovedet, som du også får med hjem og skal smøre med indtil cremen er tom.

Det virkelig dejligt at få creme på, efter behandling, men bestemt også dagene efter. Man er ikke i tvivl om hvornår du trænger til mere creme, for din hud tørre simpelthen ud.

Har beskrevet dagene nedenfor;

Dag 1:

Dagen efter behandlingen, var jeg stadig noget rød i hovedet, og kinderne var så småt begyndt at tørre lidt ud.

Dag 2:

Mine kinder og pande er totalt tørret ud, helt stiv i mit ansigt. MASSERE creme den dag.

IMG_2546

Dag 3:

Hele mit ansigt er tørret godt og grundig ud, og der er begyndt at komme disse “mørke” områder i ansigtet, som jeg også fik sidste gang.

Dag 4:

Jeg er begyndt at skalle helt vildt på kinderne, og den fineste bløde lækre hud, kommer frem nedenunder. Ihhhhh

Dag 5:

Jeg føles ikke så tør i hovedet mere, kinderne er stort set skallet af, nu er min mave og hage begyndt at skalle. Wauw en hud, og mine hage har slet ikke slåret ud, det virkelig vildt.

IMG_2547

Dag 6:

Jeg har stadig lidt hud der skaller af rundt omkring, men nu kan der kommes make up på igen uden man ser mærkelig ud. Huden er virkelig blød og lækker, og specielt mine kinder for ikke sige hage, der kan se en markant forskel.

Anden behandling var slet ikke så slem, 6 dage også var alt tip top igen. Nu glæder jeg mig helt vildt meget til den sidste behandling, for at se før og efter billeder fra start til slut. Jeg kan tydeligt se forskel allerede, så det bliver virkelig spændende.

Det var også lidt “nemmere” denne gang at “se ud som jeg gjorde”, fordi jeg ved at det er overstået meget snart. Det er faktisk første behandling der kan være temmelig grænseoverskridende, fordi man ikke ved hvad der sker med ens hud, og hvor længe det vil tage, men sådan er det vel egentlig altid med ting man prøver første gang. En ting der er helt sikkert, det er det er det hele værd.

IMG_2548

Hvis du bladre i billederne foroven, så kan du se billeder fra dag 1 til dag 8.

Hvis du vil læse mere om denne behandling jeg er i gang med, så kan du klikke her

Mange knus og kram fra Camilla

Husk hvis du har lyst, kan du følge med på min instragram profil (cframnes) hvor jeg dagligt ligger billeder op.

Du kan tilmelde dig Nygarts nyhedsbrev her, derudover kan du følge med på snapchat (nygartsnap).

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye bryster