Mine nye bryster – Camilla Framnes
Fantastisk weekend

Mine nye bryster

IMG_2460

Wauw et par dage der er gået, jeg havde første arbejdsdag i mandags efter 11 mdr. på barsel. Det var helt fantastisk at komme tilbage, komme tilbage til sine kollegaer, arbejdsopgaver, ALT. Der var blomster til mig og fælles morgenmadbord, Ihh hvor føler man sig velkommen.

Nå men i mandags, tog jeg direkte til Århus efter arbejde, ned på Nygart privathospital fordi jeg skulle have fjernet sting i min bryster.

Der var gået 16 dage siden min brystoperation, og der var nu tid til at kigge på mine bryster igen. Jeg har glædet mig til at få fjernet sting, fordi der er noget mentalt i at man går rundt og er syet sammen. Nu føler jeg at jeg er hel igen, og jeg har nu 2 HELE bryster. Jeg havde også glædet mig til at få beskeden om helingsprossesen, ALT så ud som det skulle. Jeg havde/har fået lidt rødme, irretastion ved et af stingene under brystet, og har været så bange for de skulle udvikle sig til betændelse, men heldigvis så det også fredeligt ud, og jeg fik beskeden om det helt sikkert var fordi de sting irriteret huden, og nu er det væk, så skal det andet også nok forsvinde, pyhhh.

JEG er så ovenud lykkelig, de er simpelthen bare så flotte mine bryster, de er 10000 gange pænere nu end nogensinde før, af hvad jeg kan huske thi hi. Jeg føler mig som en rigtig kvinde igen, og glæder mig sindsygt meget til jeg skal ud og købe nyt undertøj, for ikke at nævne bikini, som jeg bare kan vælge og vrage, fordi mine bryster kan bærer det hele. WEEEEE. Det bliver en helt speciel sommer for mig, både fordi jeg har tabt mig og føler jeg kan gå i noget anderledes tøj som sidder godt, og jeg føler mig tilpas i, men også fordi jeg har fået et bryst som sidder hvor det skal, og skal ikke være bekymret for de springer ud nogen steder, eller “taber en pat på gulvet” – Ej okay hahaha.

Kevin fik ret da vi gik ind i 2016, “jeg kan mærke det bliver et godt år for dig og mig” sagde Kevin, og må siges indtil videre har det været helt FANTASTISK.

Jeg tæller ned til at træningen så småt kan begynde at genoptages, SHIT JEG GLÆDER MIG – Det ligefør jeg vil sige det er det værste ved hele den operation, det er at skulle undvære min træning.

Men heldigvis er jeg helt mobil igen, og kan gøre stort set alt, selvfølgelig skal jeg stadigvæk tænke mig om. Flere har spurgt om jeg kunne have taget på arbejde igen efter en uge, og svaret på det er ja, jeg kunne sagtens have taget på arbejder, men det afhænger jo selvfølgelig også af hvad man laver til dagligt. Jeg sidder på et kontor, hvor jeg ikke har store løft osv. så det gør at jeg kan sidde stille og roligt foran en computer. Men alle sådanne spørgsmål kan men heldigvis få svar på inde ved Nygart, hvis man skulle være i tvivl.

Jeg har lovet at vise jer før og efterbilleder, og tænkte jeg ville vente lidt, men her får i et alligevel, for jeg er bare så pavestolt. Jeg skal naturligvis nok dele et billede senere, når “syningerne” ikke ser så vilde ud mere, og det endelig resultat er ved at være på plads.

Hvis der skulle være nogen som går og overvejer at få lavet en brystoperation, af den ene eller anden slags, så tilbyder Nygart privathospital gratis forundersøgelse ved en af deres kirurger, både i Århus og København. Læs mere her

Rigtig mange har spurgt til hvad min operation har kostet, og min brystoperation har kostet 53.000kr, med 2500kr i rabat fordi jeg kommer fra Jylland. “Er det pengene værd?”, JA DET ER DET HELE VÆRD! Du kan iøvrigt
(hvis du skulle have lyst) se hele min bryst operation her

Fantastisk dag alle sammen

Mange kys og kram fra Camilla

Husk du kan følge med på min Instagram  profil (cframnes) hvor jeg dagligt ligger billeder op. Jeg skal i øvrigt vende mig til ikke at hashtagge #langepattermere haha, for det har jeg virkelig ikke mere, det hører fortiden til.

Du kan tilmelde dig Nygarts nyhedsbrev her, derudover kan du følge med på snapchat (nygartsnap).

Du kan også følge Nygart på Facebook her, og på deres Instagram her.

 

13 kommentarer

 • Janni

  Hej Camilla.
  Jeg har lige været inde at lure på dine billeder igen, da jeg snart skal ind til en undersøgelse da der lige skulle spares lidt penge sammen. Vil høre dig om dit ar stadigvæk er synligt? Min mand synes nemlig at arene på før/efter billederne på Nygarts hjemmeside er grimme. Han vil hellere ha at jeg ikke får løft, end at jeg skal have ar. Men jeg tænker jo at de blir meget utydeligt?? Eller tager jeg helt fejl…
  På forhånd tak..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hej Camilla
  De er virkelig flotte! Kan godt forstå du er lykkelig over resultatet.. Hvor meget har du fået i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Stort tillykke med resultatet 🙂 Jeg fik selv lavet BFO + løft hos Nygart for 9 mdr siden og jeg er så glad og tilfreds. De sidder hvor de skal og alligevel ses og mærkes de ret naturligt.
  Jeg vil ikke tøve med at gøre det igen, de er bare så dygtige på Nygart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak skal du have, og nej du har så ret. Jeg er så glad for jeg kom til nygart, jeg har følt mig så tryg, og resultatet taler for sig selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten Nielsen

  Hej Camilla de er flotte dine bryster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  De er SÅ flotte, dem kan jeg godt forstå, at du er glad for! Tillykke med dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hold kæft hvor er de flotte! Bum! Kan godt forstå du er glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex Broen Sørensen

  Hej Camilla.
  Det ser rigtig godt ud, det er en pæn forandring at se.
  Håber ellers at alt er godt hos dig og dine mænd, dine drenge og kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk weekend