Fantastisk weekend – Camilla Framnes
Første dag i dagplejen

Fantastisk weekend

IMG_2397

Ihh en weekend med massere hygge.

Fredag startede med brunch med en rigtig god veninde, virkelig hyggeligt og dejligt at få “afsluttet” min barsel med et cafe besøg, noget af det der ikke har fyldt særlig meget i denne barsel.

IMG_2368 IMG_2378

Oliver havde 2 overnatende gæster fredag, så den stod på xfactor fest hehjemme. Sebastian sov ved en veninde, første soveaftale med en fra skolen, STORE SAGER.

Lørdag formiddag stod på standerhejsning i Gug boldklub, for Olivers årgang med røde pølser og sodavand. Sebastians veninde kom med herhjem og sove fra lørdag til søndag, de har simpelthen leget så godt, og ingen bøvl med de 2. SÅ dejligt når det bare kører.

IMG_2415 IMG_2410

I dag søndag, har hele morgen stået på at bage til ugens madpakker, pizzasnegle, boller, lavet pastasalat til Oliver, og lavet aftensmaden til i aften og i morgen, som kommer til at byde på kødsovs, og pasta til de andre og gulerodsbund til mig.

IMG_2408

NU er det virkelig allersidste barselsdag, imorgen kalder arbejdet igen og jeg glæder mig helt vanvittig meget.

Dagen bruges på at gøre klar til ny uge, men bestemt også på at hygge med mine drenge, slaske rundt i søndagstøj uden make up.

Håber jeg kan falde i søvn i aften, har helt sommerfugle i maven.

Imorgen skal går turen også til Århus Nygart privathospital, for at få fjernet mine sting i brysterne. UHHH jeg glæder mig rigtig meget til at få dem fjernet, men også til at få deres mening om hvordan de synes min bryster “klare” det. Jeg er selv super glad og tilfreds, men det også rart for mig at hører om alt der ud som det skal. “typisk mig” 🙂

Det er også imorgen der er tid til anden omgang af Biphpra Peel (du kan læse om mit første besøg her) imorgen, WEEEEEEE…………

Jeg glæder mig bare i bund og grund til ALT imorgen, glæder mig til mit liv kommer tilbage til hverdagen, mødes med alle mine dejlige kollegaer, komme tilbage til mine arbejdsopgaver, ja faktisk bare det HELE.

 

Fantastisk søndag til jer alle sammen 🙂

 

STORT knus og kram fra Camilla

 

Skriv en kommentar

 • Eightytwo.dk

  Jeg er blevet nomineret, nu nominerer jeg DIG! Håber du tager i mod min Liebster Award nominering, du har ærligt fortjent det…
  Du kan læse mit indlæg her: http://eightytwo.dk/liebster-award-jeg-nomineret/ – hvor du også finder de spørgsmål jeg har valgt at stille dig som nomineret. Håber du vil tage godt imod min nominering!

  Knus Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Jeg er meget beæret tak for nomineringen, de skal jeg gå ind og kigge på. Af hjertet tak:) De bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag i dagplejen