1 uge efter min brystoperation – Camilla Framnes
2 dage til Brystoperation

1 uge efter min brystoperation

IMG_1577

Der gået en uge efter jeg fik foretaget min brystoperation, og igår var min første gode dag, hvor jeg faktisk kunne begynde at hjælpe lidt til herhjemme. Har haft meget ondt, så jeg har været inde i min egen lille osteklokke, og har kun lige kunne “klare” mig selv. Så hvordan er det egentlig gået?

Jeg fik filmet hele min operation, hvor man allerede kan se første del på Nygarts facebookside her, men det vil jeg fortælle meget mere om hvorfor, og hvordan det foregik.

Synes lige i skal hører om selveste dagen, nemlig;

Operations-dagen:

IMG_1574

Jeg har ventet MANGE dage på den dag, glædet mig fuldstændig vildt. Jeg sov ikke meget natten optil, nerverne var fuldstændig udenpå tøjet, jeg havde jo ingen ide om hvad der ventede mig, andet end jeg stod overfor at få et KÆMPE ønske opfyldt.

Vækkeuret ringede herhjemme i Aalborg Onsdag morgen kl. 05.15, jeg sprang ud af sengen “sjældent syn” hoppede i bad, et langt et af slagsen, for var blevet gjort opmærksom på der ville gå nogle dage inden jeg kom i bad igen. Så ja alt skulle barberes og ordnes inden operationen senere på dagen. Jeg havde pakket alt dagen forinden, ordnet lejligheden, handlet ind, lavet mad til fryseren, ja faktisk ALT, haft mega travlt.

Det er jo trods alt mig som skal opereres, så jeg har bare ville gøre alt så nemt og godt for Kevin og børnene som muligt, fordi jeg ved jeg er taget ud af hverdagen det næste lange lange stykke tid.

Kl. 06.30 blev Oliver og Sebastian sat på bussen, og bilen var pakket og Sparken (vores bil) var på fulde fart mod København nærmere Nygart privathospital. Jeg skulle være fastende fra midnat, men det gjorde mig ingenting, for med de nerver, så var appetitten på ingen måder eksisterende.

Kevin havde lejet en lejlighed til os i København nv, så vi kunne være derover et par dage tæt på Nygart, hvis der skulle opstå noget, det havde jeg det bedst med.

I og med Victor var med, var det virkelig befriende at jeg havde et værelse hvor jeg kunne ligge for mig selv, og Kevin og Victor kunne hygge ved siden af uden at de skulle føle at de var i vejen for mig og omvendt.

Kieu var som sagt herhjemme i vores lejlighed med Oliver og Sebastian, så det gjorde faktisk jeg ikke havde den mindste bekymring omkring dem, det var dejligt befriende.

Vi holdte kun 2 tissepauser undervejs, og vi ankom præcis kl. 11 ved Nygart privathospital, som aftalt.

“FUCKKKK nu det nu, det øjeblik jeg har ventet på i alt evighed, det øjeblik jeg aldrig troede skulle blive min TUR, det NU.”

Kevin og Victor gik med op og “afleveret” mig, de kunne ikke komme med ind til min seng, fordi der jo selvfølgelig ligger andre patienter i opvågningen, så vi fik kysset og krammet, et meget mærkeligt “farvel” på gensyn kys, vi ses når jeg har fået større og fastere bryster.

Jeg blev mødt af en virkelig behagelig sygeplejeske Karin, som vidste mig ind til min seng, satte sig ved siden af sengen og fortalte mig om hvad der skulle ske, STOR ros til hende, hun virkede så rolig og ved hendes blotte tale fik hun mine nerver beroliget. Jeg fik udleveret et pille glas med tilhørende glas vand, som var smertestillende som ville tage toppen, når jeg kom ud fra operation. Jeg fik også udleveret et par støtte strømper, en morgenkåbe og et hårnet.

Jeg fik en pose med forskellige piller, med pilleskema efterfulgt af en forklaring. De havde erfaret man husker bedst hvis man fik alle informationerne inden man har været i narkose.

Jeg skiftede tøj, og lå i sengen og var klar, tror jeg havde været ude og tisse 50 gange, trods jeg var fastende. Men det er jo faktisk temmelig vildt, det jeg netop om et “øjeblik” springer ud i.

Jeg havde sagt ja til at få hele min operation snappet live, og grunden til jeg faktisk sagde ja til det,  var at jeg selv været så glad for min “terapi” inden, ved at kunne følge med der.

Jeg kommer ind på operationensstuen, hænger min morgenkåbe tager mit hårnet på, og ligger mig op på briksen. NU DET FANME NU, nu bliver jeg lagt til at sove, hvilket jeg måske nok har glædet mig allermest til, var mega træt, thi hi, jeg var på ingen måder nervøs for narkosen, jeg følte mig fuldstændig tryk og i gode hænder, så det var den mindste del af alt det her. Når jeg vågner har jeg fået nye babsedutter.

IMG_1576

Før man ved af det så vågner man op igen, og jeg kan sige jer JEG HUSKER INTET, det eneste jeg kan huske er jeg skal TISSE, og når jeg skal TISSE så det fanme nu. hahahaha så jeg siger til sygeplejeksen “jeg skal tisse, jeg tisse nu”, og tror der er 2 der prøver at finde sådan en bækken at tisse i, men før jeg ved af det er jeg nødtil at få sådan en brækskål af pap under mig, også tisser jeg for sindsygt…… til sygeplejesken siger “STOP det fuldt, vi skal lige have et mere”, hold nu kæft så pinligt altså, så typisk, sådan noget sker ALTID for mig.

Sygeplejesken fortæller mig inden jeg tager afsted at hun i alle hendes år, aldrig har fået nogen til at tisse “sådan”, men så kommer “Camilla fra Aalborg Aka Mou” og tisser over det hele. Åhhh gud, hahahaha

Jeg er helt slap i hele kroppen slasker rundt, lidt kvalme, og kan bare se ned af mig selv at der er 2 store runde bryster som ikke var der før, Weee. Alt var gået som det skulle, og operationen havde taget 3 timer, så der var vist ikke noget at sige til jeg var lidt rundtosset.

Der bliver fundet lidt mad til mig, og jeg får noget at drikke, og før jeg ved af det kommer Kevin og min lækre Victor og henter mig, og vi kører over til lejligheden. Kevin kunne ikke se så meget af mine mit bryster, men han så bestemt ikke utilfreds ud da vi kom hjem til lejligheden.

Han har og er den bedste “syge”passer, sørger for mine piller på klokkeslettet, sørger for mad og drikke, ih jeg føler mig meget heldig.

Dag 2:

Var den dag der overhovedet? Jeg sov HELE dagen, jeg var kun oppe for at tisse og lige hurtig vækket for at få mine piller.

Dag 3:

Kontroldagen, og dagen hvor jeg skulle hele vejen hjem til Aalborg igen. Ikke just en tur jeg har glædet mig til, 4 timer i bil. Arghhh.

Vi skulle over på Nygart kl. 10.30 for at for skiftet min forbinding rundt om brystet, og få sat plastre på syningerne, og for derefter at få en sportstop på. Alt så fint ud, og hvor var jeg bare GLAD LYKKELIG for det syn jeg fik, mine bryster er SÅ FLOTTE, og jeg har en lille sød brystvorte – det altså MANGE ÅR SIDEN SIDST. Thi hi

Amalie min lækre bonusdatter skulle hentes og med hjem til Aalborg på påskeferie, som hun iøvrigt stadig er.

Turen hjem gik bedre end forventet, en go stor prinsessepude (Takket Amalies mor) i nakken hele vejen hjem, så gik alt perfekt.

Dag 4:

Stadig mere eller mindre overdækket af smerter, og stadig meget handicappet. Men mit HÅR er ikke blevet vasket i ja 4 dage, og SHIT etage vask fungere fint, men man føler sig altså bare ikke ren. Så min dejlige mand, satte mig på en skammel inde i badet, også har han ellers vasket mit hår, redet det, sat det, han gør det skide godt.

Dag 5:

Det blir bedre og bedre med mig HELDIGVIS, jeg begynder at få lidt dårlig samvittighed overfor Kevin og børnene. “bliver ved med at fortælle mig selv, det bare lige en kort periode”,  MOR her bliver mere lykkelig på den anden side. Men må nok tilstå det hårdt ikke bare lige kan give et nap med, ENDNU mere hårdt jeg ikke kan løfte Victor, og føler ikke rigtig jeg kan trøste og være ligeså god når ikke jeg kan holde ham ind til mig. Så alt med Victor foregår med Kevin ved min side, eller nede på gulvet. Heldigvis kan jeg også mere og mere der, jeg skal bare ikke løfte.

Desværre skulle det så også lige være dagen, hvor Sebastian vælger at pøle med sin bror, og miste halvdelen af hans fortand (en blivende tand), så afstiafsted til tandlægen og få fikset tanden. Desværre er den skadet for resten af hans liv. ORK altså, sikke en skam, det er meldt til forsikringen, også er der bare tilbage at håbe på den tand ikke blir grim, eller begynder at drille ham. Nu er den ihvertfald fikset, og man kan ikke se den har været i stykker, andet end mor her.

Dag 6:

Dagen starter knap så godt, Victor vågner med 39 i feber, så han var bare rigtig pylret og et hængetræ på FARMAND. “AV mit hjerte, MOR PLEJER ALTSÅ ALTID AT VÆRE BEDST, men MOR KAN IKKE LØFTE”. Godt vi har dig Farmand Kevin.

Men når det er sagt, var god dag for mig, min første dag hvor jeg virkelig har følt mig ovenpå, kun lidt smerter når jeg skal op fra sengen og ned igen. Jeg har kunne hjælpe til lidt overalt i dag, og en rigtig god dag trods sygdom osv. så blev der hygget med vafler, Uno, Film.

Dag 7:

IDAGGGGG – jeg er på toppen, føler mig så frisk og klar. Netop indtaget et fest måltid, bestående af en halv rugbolle med Philadelpia Light smøreost, snackpeber, æbler i skiver med et lille spejlæg til. MUMS – ialt 228kcal.

Idag skal vi holde Olivers fødselsdag for klassen med en kammerat, som er Videomarathon – så det massere Pizza, Sodavand, Chips, film, og drengehørm. Tror I han glæder sig? Det blir en lang ventetid til gæsterne ankommer kl. 17.30.

Undskyld mit utrolig lange indlæg idag, men jeg oser af energi, så smider lige lidt overtil jer andre, også må I ellers bare have en helt igennem fantastisk påske.

 

Mange knus og Kram fra Camilla

HUSK du kan følge med på min Intragram profil (Cframnes), hvor jeg dagligt ligger billeder op.

Du kan tilmelde sig Nygarts nyhedsbrev her, derudover kan du følge med på snapschat (nygartsnap), måske så du min operation I onsdags?

Du kan også følge Nygart på Facebook her, og på deres Intragram her.

Psst…. Nygart tilbyder gratis forundersøgelse, læs mere her.

10 kommentarer

 • Erika

  Tak for det her indlæg. Det er virkelig en stor hjælp ti dage inden min bfo ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamillasverden

  Kære Camilla. Stort tillykke med de nye bryster 😉 Jeg kan ikke lade være med at kommentere her, efter at have set hvilken læge der har opereret dig 😉 Jeg har selv fået lavet en brystoperation hos Jesper, og han er bare den dygtigste og mest kompetente. Du bliver så glad for dine nye fortrin, når de er faldet på plads!
  Jeg kan godt forstå at du er glad, det er bare det fedeste at få gjort 😉
  Hilsen
  Kamilla
  http://Www.kamillasverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Kamilla. Tak skal du have, JEG er ovenud lykkelig. DE er bare blevet så flotte. Og hvor har du ret, Jesper Trillingsgaard er så ufattelig dygtig, og jeg følte mig så tryg hele vejen igennem. De bedste hilsner fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Camilla, jeg er meget misundelig på dig..
  Må jeg spørge hvor meget det koster for dig at få det lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Malene. Jeg har har givet 53.000kr fik 2500kr i rabat fordi jeg kommer fra Jylland. Det bedste jeg har gjort for mig selv, jeg er ovenud lykkelig for mine nye bryster. De bedste hilsner fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Camilla.
  Hvad kan det være du valgte at få lavet bryster på Sjælland? Er der ikke også en Nygart i Aalborg?
  Knus Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Marie. Nygart holder til i Århus og København, og de opererer kun i København, så derfor. Kender flere der har fået lavet ved Nygart, så jeg var ikke et sekundt i tvivl om det var der jeg også skulle have det lavet. OG må sige jeg har på ingen måder fortrudt. De bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fedt at du efter 1 uge efter sådan en stor operation er ved at være ovenpå ☺️
  Super at følge dig og din lille familie, dejligt at Kevin har lysten og muligheden for at tage over. ❤️
  Efter 4 graviditeter har jeg også nogle triste bryster og lige nu undersøger jeg mulighederne. Men mit moderhjerte gør ondt, da jeg har en lille fis på 2 år som jeg ikke ville kunne give samme omsorg efter en BFO. Men som du selv siger er det en kort periode…
  Tillykke med dem, håber det fortsætter med at gå fremad og være fantastisk ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for det Camilla. Ja det er lidt hårdt ikke at kan være på 100 procent overfor de små, men omsorg kan man sagtens give alligevel. Men det gør lidt ondt i moderhjertet, når man ikke bare lige kan løfte op og trøste den første tid. Men ja en kort periode, og efter 2 uger er jeg på igen, med løft osv. De bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Hej Camilla. Du er så sej godt at du har Kevin til at passe på dig når du ikke har haft det godt . Godt at du er blivet glad for dine nye babeser . God hygge aften til Oliver. Også god påske til jer alle sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 dage til Brystoperation