2 dage til Brystoperation – Camilla Framnes
Wauw en koncert, trods lange patter

2 dage til Brystoperation

IMG_0731

Det er så vildt……. En mega spændende uge jeg går i møde.

Faktisk om præcis 2 dage, er jeg på vej mod København, nærmere Nygart privathospital for at få mit STØRSTE ønske opfyldt, nemlig en brystoperation, nærmere et brystløft samt brystforstørrende operation.

Jeg har længe, faktisk flere år gået med tankerne om jeg gerne ville have lavet mine bryster. Efter et vægttab på nu 76 kg, ammet 3 børn, så er ALT bryst jeg havde væk, det eneste jeg har tilbage er mine 2 kødflapper.

Som jeg tidligere har fortalt, har mine bryster faktisk på mange måder båret mig igennem min overvægt mm. fordi det har været dem, som har kunne give mig bare lidt af den meget manglende selvtillid. Jeg har altid haft utrolig store smukke bryster synes jeg selv, og den del af mig mangler jeg nu.

Så føler lidt dette her er prikken over I´et for mig, min fortjeneste af mit kamp mod kiloene, min hjælp til at holde mit vægttab, min måde at få det tilbage som jeg ALTID har været glad for, nemlig mine bryster.

Jeg kan nærmest ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig og samtidig er så utrolig nervøs. Tænk sig på Onsdag så bliver jeg lagt til at sove og vågner så med nye bryster………… ARGHHHH det er vildt. Beklager de skøre billeder, men Kevin sagde “lign en der er glad for dem”, øhhh ja VÆRSGO Thi hi.

Jeg var til forundersøgelse hos Nygart i Århus, samme tidspunkt som da jeg fik lavet min peeling (tryk på linket, så kan du læse om min peeling), og det var faktisk ikke på nogen måde meningen at jeg skulle have lavet dem nu, SOM I LIGE NU. Men hos Nygart tilbyder de gratis forundersøgelse hos en kirurg, så tænkte “hvorfor ikke lige få undersøgt mulighederne, få en snak”. At det så viser sig jeg har VERDENS bedste mand, som både forstår mig, og TOG en VI beslutning, fordi han kunne mærke hvor vigtigt det her er for mig og hvor meget det vil betyde for mig. Så han har taget ferie, så han kan tage sig af børnene og hjælpe mig den første halvanden uge efter operationen.

IMG_0732

Kevin har aldrig sagt noget mht. til mine bryster som sådan, men efter vi er blevet enige om jeg skal have operationen foretaget, må han da også indrømme at det jeg nu havde tilbage er bokstavlig talt væk nu, “de tarvelig” sagde han ordret. HAHA.

Den seneste tid har jeg ikke lavet andet end at følge Nygart på snapchat (Nygartsnap), hvor man kan følge operationer. Jeg har set videoer af operationer lign. den jeg skal have foretaget. En form for terapi for mig, og faktisk bliver jeg mere rolig af det, DOG vil Kevin ikke se noget som helst sammen med mig før jeg selv er blevet opereret, “tror han er lidt nervøs”.

Nu må tiden godt gå hurtig, så jeg hurtigst mulig kan vågne Onsdag morgen, og vende snuden mod København. Jeg skal nok dele det hele med jer, og jeg har besluttet mig for at fører dagbog under forløbet.

Vi skal være i København i 3 dage, hvor Kevin og Victor tager med, og Kieu kommer og bor her hos os, og passer Sebastian og Oliver mens vi er væk. JEG HAR BARE DE BEDSTE MENNESKER OMKRING MIG, TAK KEVIN OG KIEU FORDI I GØR DET MULIGT!

 

Mange knus og kram fra Camilla

Husk I kan følge med på min instagram (Cframnes) som jeg dagligt ligger billeder op på, og det vil jeg helt sikkert også gøre på operations-dagen.

Du kan tilmelde dig Nygarts nyhedsbrev her, derudover kan du følge med på snapchat (nygartsnap), snappen har jeg været glad for, den har  dumlet mine nerver, og stillet min nysgerrighed.

Du kan også følge Nygart på Facebook her og på deres instagram her.

 

 

 

 

Skriv en kommentar

 • Janni

  Hej Camilla
  Hvor mange kalorier får du om dagen…?
  Knus fra Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Under vægttab ligger jeg på de 1200kcal dagligt uden træning, med træning ligges der ca. mellem 500-800 kcal oveni. I øjeblikket ligger jeg på de 1800kcal ca, fordi jeg er ved at “hele” efter min brystoperation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Camilla.
  Det bliver du så glad for, jeg fik selv bfo da jeg havde født mine to børn og er super glad for resultatet, hvor mange ml skal du ha lagt i hvis jeg må spørge og er det dråbe eller runde og High profil???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla D.

  Hej Camilla

  Jeg kommenterer normalt aldrig på de blogs jeg følger, men jeg er en af dem der har fuldt dig siden du første gang var med i De unge mødre. Jeg må simpelthen bare ud med det: ” Du er SÅ sej!” Både med alt du har været igennem, og at nå der til hvor du er nu. Det er ren inspiration at følge dig og din familie, og jeg håber vi kommer til at følge dig i mange år endnu her på bloggen.

  Hilsen en trofast følger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tusind tak for de dejlige varme ord 🙂 Glæder mig du følger med, rigtig god vind til dig og dine. De bedste hilsner fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Glæd dig, de er så dygtige derinde. Både min mor og veninde har fået lavet det derinde og det er bare flot lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Åh hvor ville jeg ønske dette var mig . Jeg har selv tabt over 25 kg og efter to graviditer hvor brysterne voksede sig fra store til enorme “står” jeg nu med to meget rynkne rosiner. (Og så er det ikke en gang noget jeg siger, det ligner de seriøst! ! )
  Så havde jeg bare råd havde jeg bestemt også fået dem lavet. ( får jeg desværre aldrig da jeg af personlige årsager ikke kan arbejde fuld tid )
  Jeg ønsker dem dog ikke store men bare oppe i den højde de var, før børn og at rynkerne ( strækmærker ) kunne blive fyld ud

  Men hvor er det fedt for dig og du fortjener det mere end nogen anden. Sådan som du har kæmpet og kæmpet med at gå fra hot mamma til super hot mamma
  Så jeg vil ” nyde ” det på dine vegne og glæde mig til at se resultatet og den glæde du helt sikkert vil udstråle efterfølgende

  Skal også lige høre med din mave. Hvor meget hud har du og har du fået den nogenlunde fast med træning ? Hvis du har, må man så bede om disse Øvelser ?
  Også der har jeg mange strækmærker og løs hud. Ikke noget der ses når man står op men så snart man bukker sig eller sidder, hænger det hele og giver ikke ligefrem en lyst til at smide tøjet
  ( hvis du forstår )

  Men tak fordi man får lov at følge dig og pøj pøj med det hele, din lækre tøs.
  ( Hvilket du nu altid har været, både stor som lille )

  Kh Stinne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Stinne. Først og fremmest, STORT tillykke med dit vægttab, skide godt gået.
   Dernæst stort Tak for din søde besked, og jeg kan fuldstændig sætte mig ind i hvad du skriver. Jeg er så glad for jeg har haft muligheden for at kunne gøre dette for mig selv, og jeg er ovenud lykkelig for jeg har gjort det. Faktisk synes jeg min mave er fulgt godt med, men ja når jeg læner mig frem over, så hænger min mave også, eller når jeg sidder ned for den sags skyld. efter 2 kejsersnit har jeg den “pølse” som jeg bare aldrig kommer af med. Men jeg træner meget mave, og “håndtag”, for jeg er sikker på med træning, massere af det, så kan min mave blive pænere endnu.

   Når jeg får genoptaget min træning igen, så skal jeg nok ligge nogle videoer op på instagram, (cframnes) så du kan se hvilke maveøvelser jeg laver.

   Rigtig god vind til dig og dine. Mange knus fra Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så fedt at høre at du springer ud i det søde Camilla! Glæder mig til at følge din operation – er sikker på at du får det SÅ godt med dig selv. Det gjorde jeg da jeg fik brystløft sidste år. Kæmpe kram og tanker fra mig
  You go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Er selv blevet opereret hos Nygart sidste år af Thomas – det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! 🙂 hvem skal operere dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Det var Jesper Trillingsgaard, jeg er ovenud lykkelig for jeg gjorde det 🙂 Så kan helt sætte mig ind i din glæde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uhh det bliver spændende Camilla – er spændt på at høre mere om det. Har slet overvejet det lidt efter amning af to børn. Men ved sku ik om jeg tør. Men har jo fulgt med dig i kampen imod kg… Så måske du osse kan inspirere mig her. Hvem ved.
  Og tak for opskriften på pølsehornene de ligger nu i fryseren og venter på det bliver onsdag så de kan komme med i børnehaven. :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørn Hansen

  Håber du lægger før og efter billeder op. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Hej Camilla.
  Jeg prøvede lige at tilføje din snap, men der kommer ikke nogen tilføjningsknap frem? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Dina. Det fordi jeg bruger ikke snap til offentlig brug, eller hvad man siger. Jeg har kun snapchat med min familie og få veninder. 🙂 De bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kommer vi til at følge din operation på Snapchat, og måske kan følge dig på Snapchat også? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wauw en koncert, trods lange patter