BØVL bare mega meget BØVL – Camilla Framnes
Wokret med ´red curry paste´!

BØVL bare mega meget BØVL

IMG_0398

Jeg har simpelthen i LANGTID kæmpet med min computer, som bare var mere eller mindre færdig. Jeg kunne aldrig åbne for den, og ja der var faktisk ikke det der ikke var galt. Så hver gang jeg lige havde en stund, til at blogge f.eks. så brugte jeg alt tiden på at komme ind på computeren, også blev der ikke noget blogindlæg.

Virkelig øv at blive begrænset i at lave det som man synes er sjovt og hyggeligt, nemlig blogtid – grundet sin skide computer. MENNNN må ærlig indrømme jeg har trukket den for jeg synes ikke lige pengene var til en ny.

ELSKER min instragram profil  (cframnes), for jeg havde lagt et billede op, med teksten lign. “kæmper med mit lig af en computer endnu engang”, hvilket er sket OFTE.

Så var der en der skrev om jeg havde overvejet at købe en brugt computer, “øhh nej det havde jeg ikke lige i tankerne”. Men hvorfor ikke, få en computer der virker til under halv pris, hmm.

Der er et firma ikke så langt fra hvor jeg bor som forhandler brugte bærbare, Ipads, iphones åbenbart. Ikke nok med det er godt for miljøet, så sparer man massere penge. Aldrig havde jeg tænkt tanken at man kunne gøre sådan noget. En vigtig detalje er også, når du køber computeren så får du 14 dages fortrydelsesret, fuld tilfredshed eller pengene tilbage, MEN HOLD NU FAST, man får også 1 års garanti og 2 års reklamationsret på din “brugte” varer, det simpelthen bare VILDT, ikke nok med det så stod der også oveni at alt tilbehør og reservedele er der 6 måneders garanti og 2 års reklamationsret.

Ja der gik jo så ikke længe inden jeg havde ny computer  – (du kan se min nye computer på linket), ja undskyld mig men det fanme genialt.

Nu sidder jeg her og blærer mig med mine nye computer der STARTER HVER GANG, og nu kan der rigtig bruges tid på at blogge i stedet for det andet Puhaaaa.

Det er ikke sidste gang jeg handler der ´Det dur bare´! –  jeg er fan.

Tjek siden ud www.datamarked.dk, synes lige jeg var nødtil at dele mit geniale køb med jer.

Fantastisk dag alle sammen

 

Knus og kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wokret med ´red curry paste´!