Den nøgne sandhed….. – Camilla Framnes
Hvordan står det så egentlig til?

Den nøgne sandhed…..

IMG_9435

Den nøgne sandhed….

Det er helt med sug i maven, jeg sætter mig for at skrive dette blogindlæg. Det er noget som på alle måder er meget personligt, fordi DU med det blotte øje ikke kan se det på mig. Det er en meget personlig grænse, men jeg føler også det fortæller rigtig meget om hvor jeg står efter et stort vægttab, født 3 børn, ammet 3 børn, derfor har jeg lyst til at dele det med jer.

Hvad gør det ved kroppen? rigtig mange har spurgt mig om jeg har fået en kosmetisk operation, fået fjernet hud eller ligende.

Jeg har ikke fået nogen kosmetisk operation, og ja jeg har meget løs hud rundt på kroppen, nogen steder mere end andre.

Det virkelig underligt som kroppen ændre sig, først efter en graviditet, jeg var en af de heldige der fik rigtig mange “strækmærker”, på mave og bryst. Men hvad betyder det for mig? INGENTING, de strækmærker er kommet ved glæden at en graviditet. Tværtimod de strækmærker som er kommet på lår og arme grundet min overvægt, har jeg virkelig været flov over og har stillet mig selv spørgsmålet mange gange “hvorfor gjorde du det mod dig selv?”.

Jeg har i min overvægtige periode altid haft selvtillid ved mine bryster, det var dem som kunne give mig den manglende selvtillid. De var store og faste, og en af de ting som fik mig til at føle mig som kvinde. Nu står jeg efter at have ammet 3 børn og vægttabt på 76 kg, tilbage med 2 hudlapper  som kan krølles sammen i en bh for bare at give lidt. Det er bare tarvelig bryster jeg har, lange slidte og forladte. “undskyld mit meget ligeud sprog”, men når jeg siger jeg får lange patter, “i overført betydning” så har jeg virkelig LANNNNGGGEEEEE patter. HAHAHA

IMG_9431

Jeg mangler den del af mig som har båret mig igennem min overvægt, den del som altid har kunne give mig lidt selvtillid, nemlig mine bryster.

Jeg er kommet dertil i mit liv at, den tid med hotpants og mavetrøjer er ovre, så jeg kan sagtens leve med at min mave hænger lidt mere end andres, og jeg kan også godt leve med at mine lår hænger og gynger, det er der heldigvis rigtig mange andre ting som kan hjælpe med det, shorts, strømpebukser og lignende.

Men når det er sagt, så er der virkelig sket meget med min mave efter jeg er begyndt at træne, mine store håndtag er stortset væk, og efter 2 kejsersnit har jeg haft en “pølseligende” delle, og den er faktisk også stort set væk. Det er virkelig vildt hvad man kan gøre med træning.

Mine overarme har jeg i langtid gjort rigtig meget for at træne, og ja jeg kunne faktisk også konstatere jeg har fået en muskel, JA i hørte rigtig, jeg har fået en muskel, endda en synlig en. Jeg er mega stolt over den muskel, og jeg er i gang med at gøre det sidste for at jeg kan føle mig tilpas ved at gå i trøjer uden ærmer. Men desværre har jeg bare en underarm med meget løs hud, som jeg ikke rigtig kan komme til bunds med. JEG KÆMPER………..

IMG_8942

Skal jeg nogensinde have en kosmetisk operation?

Ja det er et ønske en drøm, en drøm om at få den del tilbage som jeg havde, og som havde det godt med. Så jeg skal ikke udelukke en dag, at jeg får lavet mine bryster og mine overarme.

Jeg er en rigtig stolt mor til 3, efter et vægttab mega stolt af det jeg har opnået, og JA det kan godt være jeg gynger lidt mere end normalt, grundet løs hud, ja det kan godt være jeg har lidt flere strækmærker end andre. Men for mig bliver jeg mindet om hvor langt jeg er nået, og VILLE jeg egentlig være den jeg er hvis ikke jeg havde min forhistorie?

IMG_9432

Det finder vi aldrig ud af, men jeg ville ikke være noget af det foruden.

Så uanset hvordan vi ser ud og hvilken historie vi bærer på, så har jeg lært at man skal være glad for det man har, og måske har opnået. TRO på dig selv.

 

Mange tankefulde kram fra Camilla

 

Skriv en kommentar

 • Tanja

  I følge Henriette søvind er det ideelt at få tilstrækkelig olie. . Det trækker huden sammen. .Og sundt fedt.
  Ved uren hud, undgå laktose i mælk. . Du må gerne få ost, smør og fløde. .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] med et så stort vægttab følger også noget løs hud og, som hun selv beskriver det som sin blog, et par “lange patter”. Her deler hun meget åbent sine tanker om både vægttabet, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du ser utrolig flott ut! Håper du ser det selv også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  1000 tak for et nuanceret indlæg i forfængeligheds-debatten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Først og fremmest, et stort skulderklap og respekt, at tage et inderligt ønske om forandring, til at blive virkelig er meget beundringsværdigt.

  Det er muligvis noget der kommer med alderen, men når man begynder at lytte mere til sig selv, sletter alle genstande, tøj og tingeltangel fra ens perspektiv, som man har tilbøjelighed til at tillægge værdi, og derefter mærker andre menneskers sande energi. Der er det muligt at opdage ens egen kilde til glæde og lykke, for så begynder vi at mærke med hjertet og ikke se med “hjernen”. Når vi når til dette punkt, så ser øjet ikke længere det løse hud eller de ekstra deller i spejlet eller hos andre, så ser man kun den sande indre skønhed.
  Det er en mental proces og det kan lyde meget frelst, hvis man ikke er vant til at lytte med sit hjerte. Men at nå dertil er guddommeligt og skønheden er sublim, fordi at man kun ser gennem hjertets kærlighed <3

  Vores intelligens er heldigvis så fantastisk, at vi alle kan nå dertil på et tidspunkt. Når vi velogmærke er klar til at forstå, at vi allerede bevæger os i en ny tid, hvor føling med hjertet er essentielt. 😉 😀

  Læs det, tag hvad der giver mening for dig og lad resten ligge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord Sara, og det giver så meget meget det du skriver. Af hjertet tak…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Du er KRAFT’eme noget af det sejeste man kan opdrive……hold kæft hvor må din familie være stolte af dig. Det er SÅ flot Camilla og TUSIND tak for at du deler med os.
  Det fandme flot
  De bedste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   ÅHH tak Majbritt, det varmer helt inde i det inderste…. TAK

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Camilla, gør dig den tjeneste at se arrene efter kosmetisk fjernelse af hud på underarmen. Se fx plastik mareridt. Der fortæller de at uanset hvor dygtig kirurg kan der ikke undgås store grimme ar. Brysterne derimod kan jeg kun tale varmt for

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Jeg er heller ikke sikker på hvad jeg vil, men jeg har hørt om forskellige andre ting, som jeg vil undersøge, også kunne det måske være en mulighed. Men tak fordi du skrev 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Følger med herinde, men har aldrig kommenteret…det gør jeg så nu! For fo pokker da, hvor er du bare toppen af sejhed og viljestyrke!!! Du har min største respekt…jeg har selv tabt mig fra 115 kg til nu 85, og vil gerne nå et mål, der hedder 68 kg. Det er jo bare en evig kamp…! Synes, det er vanvittig svært at bevare rygraden, der er jo fristelser overalt…
  Må jeg spørge, hvad din vægt er lige nu…? Og…så vil jeg bare ønske dig rigtig meget lykke og held det sidste stykke af vejen – du ser fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Waruw! Jeg misunder din krop.
  Du skal hver dag være så inderligt stolt af dig selv!
  Jeg har fundet en stor inspirationskilde i dig. Jeg har fra dag ét beundret dig, og der er fortsat lige siden.
  Jeg kæmper selv med vægten, og når jeg er tæt på at give op, fordi vægten står stille, det hele er begyndt at hænge og alt bare er træls. – så minder jeg mig selv om, at hvis du kan, kan jeg også! 🙂
  Tak fordi du er så åben omkring dig selv og dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de hjertevarme ord, glæder mig jeg er med til at inspirere dig. OG DU HAR SÅ RET, hvis jeg kan, kan DU også! 🙂 Rigtig god kamp mod kiloene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmina

  Du er virkelig sej … Hele vejen igennem. Jeg kan godt li at du er så oprigtig, som du er. Det jeg altid har kunne li ved dig i de unge mødre. Altid så ansvarlig og bevidst om dine valg. Virkelig et forbillede for mange 🙂 ..

  Og du har bare den skønneste personlighed… Så fantastisk at se hvordan dit forhold til kroppen er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de meget søde ord Yasmina. Det krævede mange overvejelser tanker og tid før dette indlæg kom, for jeg har LÆNGE ville skrive det, men skulle lige finde styrken. Så glæder mig at jeg kan få så dejlige varme kommentarer med på vejen. TAK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Andersen Vinholt

  Den nøgne sandhed ….
  Hvor er det bare COOLEST dét du gør, og selvboost kommer dobbelt tilbage til dig ♡ Jeg forstår godt du mangler noget af dit “gamle” jeg, for man ser bare selv den nøgne sandhed hver dag , håber din drøm blir opfyldt 🙂
  Du er en SEJ Qvinde – knusser herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak Alice, MEGA mange tak for de søde ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Dejligt og ærligt opslag i din blog! Love it! Det er fuldstændig som at se min egen mave på dit billede.. Faktisk uhyggeligt ens! Jeg har selv vejet 116 kg og har tabt 65 kg. Jeg har det fuldstændig på samme måde.. Mine arme er dog efter 4 år ret tæt på normale.. Og mine slatne bryster har jeg lært at holde af.. Men ellers gynger jeg også lidt derud af Tak for dig og din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   FØRST MEGA SEJT VÆGTTAB DU HAR GENNEMGÅET! Kæmpe skulderklap herfra. Af hjertet tak for de søde ord, glæder mig at hører der kan være håb for mine overarme. JEG kæmper videre, MINE bryster derimod tror jeg desværre aldrig jeg kommer til at holde af, men hvor er det fedt du er kommet dertil. Rigtig god vind til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Elsborg

  Godt kæmpet, godt gået!! Hvor er det bare flot. Det var bare lige det, jeg havde på hjertet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Din krop er virkelig flot efter sådan et stort vægttab jeg tror på man kan komme langt med træning og måske ender du op med det kun er brysterne som du gerne vil have lavet….træning i lang tid efter et vægttab kan jo også trylle uden man får lange store ar på hele kroppen.
  Synes det er fedt du kan holde dig selv i nakken og se hvad du har opnået wow kæmpe stor respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, JEG kæmper videre 🙂
   God vind til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Izabella

  Din krop er jo sindssygt flot! Kæft det er godt klaret!! Må jeg spørge til din højde og vægt? Vores kropsbygning er stortset identiske, både mht strækmærker og løs hud. Og jeg er da nysgerrig for at vide, hvor langt jeg skal ned for at få den fine figur du har! Jeg er klar over fedtprocent og muskelmasse har noget at sige 🙂
  Det er total fair, hvis du ikke har lyst til at offentliggøre din vægt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord. SOM nok snart det eneste holder jeg min vægt indtil mig selv, men jeg er 176 høj, og er NORMAL vægtig for første gang i mit liv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Izabella

   Nøjagtig lige høje også! 😀 Det er helt ok, du holder vægten for dig selv! Du skal vide du er et forbillede! God vind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Brøndberg

  Syntes det er super sejt at du har tabt dig så meget helt selv. Jeg tog den bedste beslutning for mig og få en gastrisk by pass og har tabt 50kg. . Gik og sagde at løs hud vil være et luksus problem. Bare jeg tabte mig. Men jeg indrømmer gerne. Gu er det ej. Det er lige det sidste. For ja andre kan ikke se mit hud. Men det kan jeg. Så jeg har fået løs hud på maven ( ca 3 kg). Og har fået lavet mine bryster mindre og fået dem løftet. og ja. Jeg har også lår og arme der ligner noget der er løgn men det kan jeg leve med. Nu er jeg tilpas og nyder livet . Så få du dig en #mommymakeover som de så fint kalder det … Og være stolt af hvad du har opnået ! Stor respekt herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Marianne. Hvor er det sejt gået, og tillykke med dit vægttab, trods operation er det skide flot. OG hvor fantastisk at hører du er kommet i et med din krop, trods de samme tanker mm. som jeg sidder med nu. Rigtig god vind til dig og dine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Madsen

  Du er simpelthen for sej Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hatten af for dig Camilla. Ikke kun for dit flotte vægttab men mere for den dedikation du udlever og at du står ved at der er noget du gør for sig selv og at det gør dig glad. At en glad mor er skide godt for forholdet og ungerne er et dejligt plus

  Er selv lige blevet mor til min 2 indenfor 21 mdr og har efter en møghård første graviditet hvor jeg fik angst og endte på lykkepiller med 30 kilo plus på kontoen som ikke er røget af her inden anden graviditet kom. Men nu hvor mindstebarnet er 2 mdr synes jeg så småt overskuddet er ved at være der. Derfor vil jeg høre om du kan anbefale c9 som opstart til et vægttab og de efterfølgende f1 og få programmer eller om det er for meget at gabe over hvis ikke man er inde i de sunde vaner inden? Og er de 76 kg tabt efter fødsel af din sidste dreng?

  Mvh
  Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Henriette. Tak for de søde besked. Hvor dejligt at hører du er ved at have fundet gejsten til at starte, jeg kender om nogen lige den fase også det bare med at komme i gang. C9 synes jeg var et mega fedt kickstart, men samtidig PISSE hårdt så det skal du have mod på at springe ud i. Det jeg så tilgengæld gjorde det lidt nemmere, det er DU ved hvad du skal forholde dig til, og man har virkelig ikke lyst til at ødelægge det for sig selv, efter de 9 dage. Så det giver sådan en go start på noget sund og godt. Jeg har tabt 36 kilo siden victor blev født i juni, de 76 kg er i alt siden 2009. Rigtig god kamp, og håber du finder den sidste gejst til at starte. (C9, må man ikke hvis man ammer, blot til info). GOd vind….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne BK

  Hej Camilla!
  Du fortjener ros! Kæmpe ros! Jeg har så meget respekt for dig og den kæmpe rejse du har været på! SÅ FLOT! Sender dig en highfive!
  Jeg har selv tabt 20 kg for nogle år siden og træning er blevet en stor del af mit liv, og jeg elsker det! I dag er jeg 29 år og venter mit 1. Barn og har gjort mig mange tanker omkring min krop og forandringen af den.
  At følge dig og læse det her indlæg har fået mig til at smile og tænker nu “Det skal nok gå alt sammen!”.
  Jeg håber og ønsker for dig at du ender ud med et resultat hvor du føler dig lækker og tilpas – det fortjener du!
  De bedste hilsner fra Susanne. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Susanne. Først stort tillykke med graviditeten, for ikke nævne vægttab. Du har fuldstændig ret, alt går jo i sidste ende, og jeg er glad for jeg kan give dig smil og håb for det på den anden side. Du har gennemgået et vægttab, så du ved og hvad og hvornår du skal passe på. Rigtig god vind til dig, og ønsker jer det bedste med familieforøgelsen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Syntes du er nået fantastisk langt… Ved helt egen kamp og vilje Det er bare flot… Og ja i en hektisk hverdag med mand og ungerIkke altid let og kombinere med sund kost og motion Og fra en der selv er ved og lide lidt af “lange patter” kan jeg helt klart godt forstå dine tanker.. Der ligger meget kvindelighed i brysterne❤️ Men skideflot kæmpet… Og go held fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de søde ord, og hvor er det dejligt der også er folk der forstår ens følelser, og tanker. MAN føler sig pludselig slet ikke så alene, og flov. Det varmer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Nielsen

  Camilla

  Du er så sej. Vær du stolt af hvad du har nået og hvordan du ser ud i dag.
  Jeg har selv fået 4 helt fantastiske børn, to drenge og to piger. Jeg er også den heldige vinder af de “skønne” mor-tatoveringer kaldet strækmærker. De starter på brysterne (har ammet alle mine fire børn – ammer stadig mit yngste guld på knap 10 måneder) – her er jeg nemlig hver gang gået fra en fiks c-skål til en enten e eller f skål . Altså er de stort set mere strækmærker i dag end de er bryster. Mine “flotte” mærker fortsætter her fra ned over maven hvor mit maveskind i dag mere ligner en pløjemark og selv Grand Canyon er misundelig over mine flotte fuger. Disse strækmærker er blevet smurt i alt fra fede cremer til bio-oil intet får dem til at syne af mindre. Jeg er rigtig ked af alle mærkerne. For nu hvor kroppen næsten har fundet sig selv igen efter sidste fødsel hænger min mave så meget at min navle forsvinder. Dog har jeg aldrig tænkt operation for mine mærker er kommet af mine børn. Min ældste er 16 ham fik jeg da jeg var 20, mine døtre er 14 og 12 (De tre har samme far). Efter barn 3 havde jeg pludselig en vægt der hed 75-79 kg og INTET hjælp troede jeg, jeg blev bare stille og roligt større. Lige indtil den dag jeg valgte at prøve afgifte mig for sukker (slik og sodavand var rigtige gode venner). Jeg stoppede med at spise slik -næsten – men valgte at skifte den søde sodavand ud med dansk vand og vupti var 17 kg væk på bare 7 uger. Og så begyndte jeg at løbe og hurtigt smuttede 8 kg mere. Jeg var pludselig tynd igen – vildt. Blev skilt i 2011, i 13 Blev min ældste datter kørt ned og er i dag svært hjerneskadet (Dog har hun i alm skole). Efter hun kom fra sygehuset blev jeg gravid med min kæreste og vi fik i maj 15 en søn – samme dag som hans eneste datter blev konfirmeret (og det var så et lille sidespring). Jeg er selv om jeg er ked af min mave ligner l**t også stolt over mine børn hule ❤. Den har fire gange gået fra nogenlunde flad til giga stor – har hver gang taget mellem 22 og 28 kg på – pt ville jeg blive glad hvis de sidste 3-4 kg forsvandt men ved for mine tre forrige gange at jeg taber 5-8 kg når jeg helt stopper med at amme så er fortrøstningsfuld. Derudover løber jeg, har indtil videre løbet 6 halvmaratons så også her er jeg helt rolig. Fik jeg sagt at mine flotte strækmærker ud over bryst og mave og ses tydeligt på den øverste del af lårene og de private områder ???
  Og hvor vil jeg så hen med denne stil – jo Camilla jeg vil som også skrevet før rose dig for det du har præsteret at gøre for dig selv og din krop, og ikke mindst for dine børn, det er så vildt. Og så ikke mindst – vær stolt over din krop og hvordan den ser ud, uanset hvad (Der kan heldigvis købes masser af lækkert flot og ikke mindst støttende undertøj – læs lige med her Kevin ). Du er virkelig et forbillede for de der kæmper. Ville ønske min søster havde gjort det samme som du og ikke fået hendes gastro by-pass

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Lene. Kæmpe skulderklap til dig, hvor er det flot DU fandt vejen, DU tog beslutningen, DU GJORDE DET. Virkelig virkelig flot. BLir glad og MEGET RØRT med det du skriver. MEN FOR SIVAN, hvor er det flot du har fundet styrken og kommet OP. DU virker til at være en kvinde med power. så kæmpe ros til dig os. Jeg takker af hjertet for de søde ord, det varmer. Rigtig god vind til dig og dine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lajer

  Hvor er det bare en fantastisk kamp du har vundet over din overvægt og et kæmpe tillykke med det:) Jeg har også altid kæmpet med vægten og fandt pludselig fidusen med lifesum app’en og tabte mig til min drømme vægt. Det havde desværre også kedelige konsekvenser for min hud. En deprimeret navle pga maveskind der hænger og lange slaskede hudlommer som bryster kender jeg alt til. Jeg har lært at elske mine, nu meget små, bryster og har faktisk fundet fordele ved at de er små. De kan være sexede på en anden måde, og jeg kan pludselig gå i mere bedring et tøj, uden at det virker vulgær:) desuden har jeg nu set for mange plastik mareridt udsendelser til at lade mig opererer – det er ikke altid lykken:)
  Igen tillykke og hvor ser du godt ud (både med og uden tøj)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Louise. tak for de søde ord. Det er så dejligt at hører at flere som du også har fundet det gode frem I det man har tilbage, om så det er en løsere udgave. Et tillykke til dig også med vægttab. Rigtig god vind til dig og dine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv

  Hej Camilla.
  Du er sku for sej hold op en forvandling du har været igennem, og det kan du kun være stolt af, du er blevet en super hot mor, ja strækmærker har vi næsten alle som har født.
  jeg tror også det at du har været en stor pige gør at du passer på dine børn ikke bliver store/ tykke, fordi du ved hvor svært det har været, og hvilken kamp der skal til for at blive normal størrelse igen. du er et kæmpe forbillede for dem, ja for os alle. vi kan nok alle se hvor meget du stråler efter dit vægttab, det er dejligt at se og følge med i .
  tror også at det har betydet meget at du har en kæreste som virkelig har støttet dig igennem det vægttab, og ikke mindst elsker dig ubetinget. i er det sødeste par ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej liv. Tak for de så søde besked, det varmer. OG du har simpelthen så ret et støtte hjemmefra betyder VIRKELIG meget. Du kan tro, jeg er meget opmærksom på mine børn, og at de ikke skal komme til at slås med kiloene, som deres mor. Endnu engang tak for de søde ord, rigtig god vind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni Andersen

  Fedt at du er så ærlig! Jeg har aldrig været overvægtig, men har født og ammet mine 3 drenge og det kan bestemt ses på kroppen. Jeg er også en af de “heldige” der kun har et par hudlapper tilbage der hvor der engang var nogle ret okay bryster… Det har taget mig noget tid at acceptere dem som de er nu, men er nået frem til at jeg har fået 3 fantastiske drenge ud af det og ville bestemt ikke have været foruden. Tak fordi du er så hudløst ærlig, elsker at læse dine indlæg. Kram fra en anden ung mor (eller det var jeg da i hvert fald da jeg fødte min første;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for din søde besked. OG ja vi skal prise os lykkelige for de dejlige børn vi trodsalt har fået, du har så ret. Rigtig god vind til dig og dine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvor er du sej og skøn. Kæmper selv med hængemave og inderlår der hænger. Og efter to trafikuheld der gav piskesmæld, kan jeg ikke træne så hårdt som jeg vil. Men hvor er du inspirerende. Tak for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hej Camilla
  Normalt kommentere jeg ikke så meget på blogindlæg (er mere passiv læser 😉 )
  Men Hold nu k… hvor er du bare sej! kæmper selv med at komme af med nogle kilo og du er simpelthen en kæmpe inspiration. Fra dengang man så dig i de unge mødre første gang og til nu er jo helt vildt!
  og du ser jo bare super godt ud 🙂
  Du er en kæmpe inspiration.

  God dag.

  Vh. Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Malene. Tak for de søde ord, jeg blir så stolt og glad indeni, når jeg kan være med til at inspirer andre. Rigtig dejlig da til dig også, af hjertet tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du er virkelig skide sej Camilla, og en kæmpe inspiration for alle os andre, der gerne vil smide nogle kilo! Jeg synes du har en super fed indstilling til din krop særligt hvad angår dine strækmærker – for de er netop bare et bevis på de fantastiske graviditeter du har haft! Du er i sandhed en rollemodel og en ganske sund og fornuftig en af slagsen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan står det så egentlig til?