Hvordan står det så egentlig til? – Camilla Framnes
Sund, børnevenlig Chili Con Carne

Hvordan står det så egentlig til?

IMG_5777

Halløj I skønne mennesker.

Ja hvordan står det egentlig lige til herhjemme? vægt, børn, barsel, job, parforhold, træning osv osv osv…..

Børnene har det fantastisk, udover vi i tiden “nok som alle andre” er ramt af sygdom på sygdom på sygdom. Oliver er hjemme idag igen med ondt i halsen, ekstrem hoste og ja bare rigtig dvask. Sebastian snotforkølet, men er dog afsted, Kevin syg første del af ugen, og Jeg snotter og hoster. ORKKKK, glæder mig til weekend.

IMG_5774

Victors næse løber derudaf, men han virker ikke sønderlig påvirket, ihvertfald ikke noget jeg klager over, for han har ovenpå 14 dage hvis ikke mere, vågnet 5-10 gange om natten, men de sidste 4 dage sovet natten igennem. OVERSKUD.DK

IMG_6689

Sebastian er ikke til at skyde igennem lige i tiden, han skal nemlig sove på skolen imorgen FOR FØRSTE GANG, han mega glæder sig. Min “lille” dreng, det så vildt, jeg kan huske da Oliver skulle sove på skolen første gang og tænkte EJ “kan han mon det”. Men sådan har jeg det slet ikke med Sebastian,  “måske fordi det er barn nummer 2”, ved bare han kommer til at synes det er overfedt (som hans storebror jo selvfølgelig også synes det var).

IMG_5813

Vi skal ud og købe nyt nattøj (det gamle nattøj er vist lige lille nok) til ham og fastelavnstøj til ham idag,  han vil heldigvis godt klædes ud, trods han storebror bare skal være “seje Oliver”.  – det sjovt det har han aldrig rigtig gidet, hvor Sebastian bare ElSKER udklædning.

Jeg fortsætter derudaf med vægttabet, og det kører bare derudaf. Jeg træner hver dag stadigvæk, skiftevis cardio/styrke træning. Får de ca. 1200 kcal dagligt, og mere selvfølgelig, alt efter hvilken træning. Jeg taster alt ind i Lifesum, og synes virkelig det fungere skide godt. Jeg er nu kun 6 kg fra det nye mål jeg satte mig, altså jeg har tabt yderlige 2 kg. Det går stille og roligt nedaf, men det helt okay, ELSKER mit liv, min livstil, og synes bare det fantastisk den overskud jeg har.

Kevin er bare dejlig og en kæmpe støtte i alt det her, ingen brok over jeg stort set i øjeblikket ikke er hjemme om afterne pga. af træning når alle børn er puttet, smurt madpakker og ryddet op. Men så gør vi noget ekstra ud af vores weekender, og NYDER hinanden rigtig meget der.

Barsel er snart fortid,  Victor skal starte i dagpleje den 1 marts, hvis altså alt går efter planen, Jeg starter på job den 4 April, så har jeg små 4 uger til at kører ham ind, og få alle de første “opstartssygdomme” klaret, inden jeg skal på job. SHIT den barsel er gået stærkt, men når det sagt så glæder jeg mig til at komme tilbage til job, ELSKER MIT ARBEJDE, glæder mig til at få gang i “hverdagen”, få et socialt liv, og se mine kollegaer igen. Har nydt min barsel, den seneste tid har været fantastisk,  der sker så meget nu, Victor er begyndt at få alm. mad, det spørgsmål om tid før han er over det hele, han triller rundt omkring, og bakker (specielt under sofaen, og bliver MEGA sur, fordi han ikke kan kommer ud) Det ser altså sjovt ud. Jeg har nydt den ekstra tid der har været til de store drenge, MEN nu er MOR HER KLAR TIL ARBEJD ARBEJD IGEN.

IMG_6716

Nå jeg kunne fortsætte, mennnn jeg ved I allerede er ved at tænke STOPP… “fnis”

I får lige lidt stemningsbilleder, fra Januars LÆKRE snevejr og hygge.

Fantastisk dag alle sammen

SUNDE KNUS OG KRAM fra Camilla

 

 

 

Skriv en kommentar

  • Lene

    Og vi glæder os SÅ meget til at få dig tilbage igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund, børnevenlig Chili Con Carne