Kyllingespyd – Camilla Framnes
Framnes´s Kartoffeloksekødsfad med æggetop

Kyllingespyd

IMG_7742

Lækre kyllingespyd, opskriften giver 9 spyd med ca. 150 gram pr. spyd.

Det skal du bruge:

800 gram Hakket kyllingekød

100 gram champignon

162 gram rød peber

6 gram hvidløg (2 stk)

42 gram løg

95 gram gulerod

53 gram grøn peber

1 tsk spidskommen

1 spsk timian

1 spsk basilikum

1 tsk knust fennikelfrø

99 gram æg (2 æg)

1 dl skummemælk

2 tsk grov salt

1 tsk peber

IMG_7733

Sådan gør du:

Hak alle grønsager så fint som muligt, kom alt sammen i en skål og rør det hele sammen. kom bagepapir på en  bradepande og lav dine spyd med ca. 150 gram på hver spyd. Farsen er lidt klisteret, så det kan hjælpe at lave spyddet direkte på bagepladen.

IMG_7741

De skal i ovnen på 200 grader alm. Ovn i 35 minutter.

Til spyddene fik jeg en blandet salat (50 gram salat mix, 25 gram rød peber, 42 gram agurk, 31 gram blå vindurer, 26 gram gulerod.) og 1 skive ostebrød (1 skive minimum toastbrød, med 45 gram revet ost 16 % – varmeluft 180 grader, i ca. 10 minutter).

Med rette måleforhold, indeholder din tallerken (beregnet på 2 spyd pr. person) 572 kcal.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Framnes´s Kartoffeloksekødsfad med æggetop