Squash ”spaghetti” med lækker nem, hurtig kødsovs

4 portioner
Du skal bruge:
650 gram hakket oksekød 3-7% (du kan bare bruge 500gram)
100 gram rødløg
2 dl vand
1 bouillon okse
2 dl vand
2 fede hvidløg
140 gram tomat pure (1 stor dåse)
400 gram hakket tomater (1 dåse)
Salt
Peber
basilikum
?Spaghetti?
1 portion
166 gram Squash (i hel squash)
Sådan gør du:
Svits hakket løg på panden sammen med oksekødet, kom derefter hvidløg i. Når kødet er helt brunet af kommer du hakket tomat og tomat pure i. Opløs bouillon i 2 dl kogt vand og kom det i kødsovsen, og smag det til med salt, peber og basilikum.
Denne kødsovs har jeg delt i fire (helt nøjagtigt, vejer jeg hele kødsovsen, og deler det i fire) så har jeg præcis den mængde jeg skal have.
For at lave Squash spaghetti, bruger jeg en spiralizer maskine. Hvis ikke man har sådan en, kan man bare rive squashen på et rivejern.
Jeg har købt min spiralizer igennem en tidligere kollega, for nogle år siden, så google den, og den kan købes mange steder.
Med rette måleforhold indeholder denne ret 323 kcal.
Du kan rive noget 13 % ost ovenpå, 31 gram revet cheasy 14 % ost indeholder 68 kcal
Du kan servere en råkost til lavet på:
79 gram revet gulerod
82 gram revet æble
10 gram mandler
1 tsk citronsaft
ALT dette indeholder tilsammen 517 kcal – Velbekomme
Ingen kommentarer endnu