Lækre kyllingespyd med tomatsalat

Disse kyllingespyd, smager fantastisk og dine børn og mand kan også være med her…………
Du skal bruge:
Kyllingespyd 5 stk, ca. 100 gram på hver spyd.
500 gram hakket kylling 10%
42 gram hakket rødløg
1 bundt persille
et lille bundt basilikum
salt og peber
5 stk. træpinde (beregnet til ovn) – husk at ligge dem i blød i vand inden brug.
Til salaten 1 potion:
66 gram bøfmozeralla (1 stk)
82 gram tomat
16 gram rødløg
1 gram oliven olie
salt
4 friske basilikumsblade
Ostbrød:
1 stk grov toastbrød
24 gram revet ceasy 13 % ost
Sådan gør du:
kyllingespyd:
Rør kyllingefarsen sammen sammen med hakket løg, hakket persille, hakket basilikum og salt, peber. Kom ca. 100 gram fars på hver af de 5 pinde og lig dem på en bradepande med bagepapir,drys lidt ekstra salt og peber over. Kom i ovnen på alm. ovn 200 grader i ca. 30 minutter.
Tomatsalaten:
skær tomat og bøfmozeralla i tynde skiver, lig dem skiftevis i en cirkel, kom tynde skiver rødløg ovenpå drys med lidt salt og lidt oliven olie, og sidst toppes med frisk basilikum.
Ostebrød:
Kom revet ceasy 13% ost på din toastbrød og ind i ovenen i 15 min (alm. ovn 200 grader).
Hele denne tallerken, med rette måleforhold indeholder 645 kcal
Slet ingen æg i farsen??