Squash ”spaghetti” med lækker nem, hurtig kødsovs

Lækre kyllingespyd med tomatsalat

IMG_5584

Disse kyllingespyd, smager fantastisk og dine børn og mand kan også være med her…………

Du skal bruge:

Kyllingespyd 5 stk, ca. 100 gram på hver spyd.

500 gram hakket kylling 10%

42 gram hakket rødløg

1 bundt persille

et lille bundt basilikum

salt og peber

5 stk. træpinde (beregnet til ovn) – husk at ligge dem i blød i vand inden brug.

Til salaten 1 potion:

66 gram bøfmozeralla (1 stk)

82 gram tomat

16 gram rødløg

1 gram oliven olie

salt

4 friske basilikumsblade

Ostbrød:

1 stk grov toastbrød

24 gram revet ceasy 13 % ost

Sådan gør du:

kyllingespyd:

Rør kyllingefarsen sammen sammen med hakket løg, hakket persille, hakket basilikum og salt, peber. Kom ca. 100 gram fars på hver af de 5 pinde og lig dem på en bradepande med bagepapir,drys lidt ekstra salt og peber over. Kom i ovnen på alm. ovn 200 grader i ca. 30 minutter.

IMG_5583

Tomatsalaten:

skær tomat og bøfmozeralla i tynde skiver, lig dem skiftevis i en cirkel, kom tynde skiver rødløg ovenpå drys med lidt salt og lidt oliven olie, og sidst toppes med frisk basilikum.

Ostebrød:

Kom revet ceasy 13% ost på din toastbrød og ind i ovenen i 15 min (alm. ovn 200 grader).

 

Hele denne tallerken, med rette måleforhold indeholder 645 kcal

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash ”spaghetti” med lækker nem, hurtig kødsovs