Afslutningen på F1 – DET FOR VILDT. – Camilla Framnes
Gigant Pita

Afslutningen på F1 – DET FOR VILDT.

IMG_3519

Så gik sidste uge, plus lidt mere. Der er mandag i dag, og vi har herhjemme været ramt MEGET hårdt af sydom, derfor er der gået et par dage siden i har hørt fra mig.
MEN MEN der er gået 4 uger nu, det simpelthen for vildt så hurtig tiden er gået og endnu mere utrolig hvordan resultaterne på KUN 4 uger er.

På blot 4 uger har jeg tabt ?hold nu fast? 9kg og 99 centimeter i alt, endnu vildere at tænke på at jeg siden C9 og til nu i alt har tabt 129,5 cm i alt ? DET ER SIMPELTHEN FOR VILDT.

JEG GENTAGER: Jeg har siden Victor blev født tabt 24 kilo.

Jamen jeg kan ikke være andet end hammerne stolt og skide glad. Det helt vildt så langt jeg er nået, og jeg er på ingen måder færdig. DENNE GANG SKAL JEG BARE HELT I MÅL. Som jeg skrev tidligere så har jeg sat mig næste delmål, og er allerede godt på vej.

Jeg er stadig top motiveret og MEGA meget gåpåmod med det hele. Nu er jeg færdig med et forløb som jeg på alle måder kan anbefale andre at gøre, det har været det hele værd. Selv om forløbet nu er færdig på de 4 uger, så går jeg ud på den anden side med fuldstændig kontrol over min kost, træning og ikke mindst en mindre Camilla.

Jeg er for første gang (efter jeg har fået børn) så langt nede i vægt som jeg er nu, jeg er PAVE stolt. Jeg tænker ofte på de følelser jeg sad med da jeg blev gravid, og var så mega bange for at blive tyk og ikke kunne komme ned i vægt igen, og SE nu 5 mdr. efter har jeg ikke været mindre end jeg er nu. Må siges jeg sidder med en følelse af ?man kan hvad man vil? ? og ikke mindst Hvis jeg kan, kan DU også. JEG ELSKER SIMPELTHEN DEN SÆTNING FOR DET ER SÅ RIGTIGT.

Der rigtig mange som har skrevet til mig og spurgt indtil ?hvordan jeg gør? og uanset hvor meget vi alle ville ønske det kom fra den ene dag til den anden, så er det en kamp DU og ALENE DU skal overvinde, det er hårdt arbejde, det kræver du tænker dig om, spiser rigtigt, og kommer afsted til din træning, selv de dage hvor rumpetten bare ikke kan flytte sig fra sofaen.

Det F1 har lært mig som jeg har beskrevet flere gange nu, det er virkelig at tænke mad på en anden måde, og har vist mig hvor lidt kroppen egentlig har behov for. Der følger et skide godt træningsprogram med, som også har lært mig at træne på en anden måde, og det må siges det har givet pote.

Nu er jeg så her og har valgt at fortsætte af samme sti, så jeg nupper en F2 også. Så jeg klør på i samme spor, I kan læse med på bloggen i morgen om F2.

Jeg er simpelthen nødtil at dele det her med jer, jeg har været på løbebåndet i dag og for første gang har jeg løbet 8 km på en time, jeg er og bliver skide stolt, og jeg har besluttet mig for noget vildt ? som jeg vil dele med jer????? senere på ugen……………

Mange knus og slankere kram fra Camilla

 

Hvis du gerne vil vide mere om C9 eller FIT1 ELLER FIT2 , så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

Skriv en kommentar

 • Bente Leth

  Hvor er det flot, det du har opnået, og kan godt forstå, du er stolt af dig selv.
  Men er det ikke dyrt, at være med på det der F1-F2.
  Forsat held og lykke.
  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette :-)

  Hej Camilla
  Fedt det hele bare kører for dig 🙂 og sikke flotte resultater….

  Jeg følger dig og jeg forstår det bare ikk???!!!!
  Hvordan finder du overskud til at træne og hvor tit gør du det?
  Tæller du kcal dagligt? Jeg gad såå godt gøre dig efter, men med en familie og 2 små børn, er jeg ofte træt når vi når til aften….

  FIF og råd modtages gerne 🙂

  Glædelig jul til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det godtnok flot jeg er selv en stor pige da jeg starte med at tabe mig den 17 august 2015 sage min vægt. 135.4 I dag 117 ja. Der er lang vej men jeg er på den rette vej jeg følger vægtvogtern med point og træning 5 dag i ugen weekenden fri med familien men så går vi lange tur sammen med os børn

  Hvor ser du godt ud glædelig jul til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gigant Pita