Framnes Salatwrap

Lækker bulgur salat

IMG_2334

Lækker bulgur salat, som kan serveres til alt salgs kød, salaten er også lækker dagen efter til madpakken.

Det skal du bruge: (Opskrift til 1 person.)

100 gram kogt Bulgur

6 gram Forårsløg

30 gram Hjertesalat

80 gram Rød peberfrugt

36 gram Rødløg

23 gram Sorte Oliven uden sten

82 gram Tomater

Marinade:

10 gram Oliven olie (1 Spsk)

Frisk Chili, (jeg brugte 2 cm af chilien, prøv dig frem alt efter hvor stærk du ønsker den.)

En håndfuld frisk Balilikum

En håndfuld frisk Persille

3 stk Lime

1 Fed hvidløg

2 spsk vand

Salt og peber

Sådan gør du:

Kog bulguren som der anvises på pakken, husk at kom lidt salt i.

Skær alle grønsagerne i meget fine stykker og kom det ned i en skål.

Lav en marinade, hak basilikum og persille, pres hvidløget og kom det i en skål, og kom resten i og rør rundt.

Når bulguren har kølet af vender du marinaden rundt i bulguren, og derefter kommer alt over i skålen med grønsagerne og rører det hele sammen.

Velbekomme.

Jeg spiste en hakkebøf krydder med salt og peber til, 150 gram. Med de rette måleforhold inkl. bøffen består retten af ca. 595 KCAl, udregnet på Lifesum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Framnes Salatwrap