Framnes Salatwrap

Nye eksperimenter i køkkenet, og den skal I da også have lov at prøve. Det smagte virkelig lækkert, og hvis resten af familien er for salatforskrækket, kan du serverer tacoskaller til – da samme fyld kan bruges til dette.
Du skal bruge:
Guacamole: (nok til hele familien)
2 modne advokado
2 spsk cremfraiche 5%
halv ts chili
halv ts cayennepeppar
salt
Kødet: (opskrift til 1 person.)
130 gram hakket oksekød 3-7%
1 spsk sweet chili
2 spsk soya
1 hvidløg
salt og peber
Det grønne: (opskrift til 1 person – madvægten frem)
20 gram forårsløg
55 gram majs
30 gram sorte oliven uden sten
50 gram tomater
25 gram sugar snaps
110 gram peberfrugt
50 gram agurk
117 gram iceberg
40 gram revet ost 13%
8 gram frisk chili
3 gram peanuts
30 gram cremfraiche 5%
Sådan gør du:
Guacamole:
Mos de 2 modne advokadoér i en skål med en gaffel, kom de 2 spsk cremfraiche i, og smag det til med chili,cayennepeppar og salt. Kom det i køleskabet for at trække indtil det andet mad er færdig.
Tip: Kom kernen fra advokadoen i Guacamolen, så bliver den ikke brun.
Kødet:
Brun det hakket oksekød i panden, kom derefter sweetchili, soya, hvidløg i. Smag det til med salt og peber.
Det grønne:
Iceberg salaten skal “pilles” af så hele så muligt, så du danne en skål af icebergsalaten, hvor alt fyldet skal i.
Alt andet grønt snittes fint, chili og peanuts skal hakkes ekstra fint.
Nu skal det samles:
Du tager din iceberg”skål” og danner 2 skåle på din tallerken, kom derefter kødet i, og derefter det grønne. Til sidst kommes revet ost, 30 gram cremfraiche, 28,5 gram Guagemole og til allersidst drysses det friske chili og peanuts ovenpå.
Din tallerken indeholder 653 KCAL, hvis du overholder alle måleforhold (udregnet fra lifesum).
Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu