Julemandens Flaskepost - Konkurrence

Girls Nigth Out, det en ommer…………

IMG_1838Så kom dagen endelig, MOR her skulle have tøserne hjem til hygge med spisning og pakkespil. Jeg har jo glædet mig i evigheder til netop dagen i går, ÅRETS fest for mit vedkommende.

Jeg har gået i uger op til og små købt lidt til bordet, pynt, mad, drinks, tøjet ALT. Så alt var bare som det nu skulle være, og ALT klappede i går med at få nået alt og lavet maden mm. Så hvad skal kunne gå galt?

Ingenting vel??????? Hmm, pigerne kom og jeg havde lavet lasagne med græsk salat og min dejlige søster havde været så sød at bage flutes. ALT stod klar i køkkenet til drinks, hygge til bordet efter maden, rød og hvidvin, der manglede intet.

Endelig kom mine piger og vi fik sat os til bord, og jeg var så heldig at få så fine værtindegaver, Ihh altså. Maden smagte SKIDE godt hvis jeg selv skal sige det, jeg ?vejede? ikke maden i går, og jeg spiste nok også flere kalorier end tilladt, MEN i går var det okay at synde.

Derefter spillede vi pakkespil, ihh jeg elsker den leg, JEG bliver totalt barnlig.

Nåååå ja, så var det jo at jeg havde fået Victor passet for første gang ved min mor, og min mor har passet både Oliver og Sebastian siden de var helt små, så det er jeg helt tryg ved, og det aldrig været et problem.

Jeg ville lige sende en besked til min mor senere på aftenen, for at hører hvordan status var, men jeg hørte ikke noget.

Omkring kl. 21.30 ringer min mor så, og siger det ikke går særlig godt og min lille baby bare har grædt i flere timer, og jeg ved MIN mor kun ringer hvis det virkelig er alvor. OG ved i øvrigt også hun sikkert han trukket den så langt som overhovedet muligt, for at håbe på det stoppede, men desværre nej Victor var utrøstlig. Jeg bliver selvfølgelig vildt øv, men der var jo ikke andet for end at hun måtte komme hjem med ham. Heldigvis havde vi kun lige startet på drinks, så ændrede lige kurs og måtte indstille mig på det blev en meget stille aften.

Så fra det skulle blive årets fest, og jeg havde glædet mig helt vildt meget, så endte det med at blive en stille og rolig aften med pigerne med brætspil. Min søster og hendes veninde tog i byen, og vi sad 4 tilbage inkl. Mig og spillede og snakkede til kl. 03.00. GAB?.. Misforstå mig ikke, vi hyggede virkelig, men det var bare ikke lige det jeg havde sat mine forventninger op til???? Men heldigvis var alle mine dejlige veninde selvfølgelig forstående og holdte en hygge aften i stedet.

Ja natten har så været det rene mareridt, jeg kom i seng kl. 03.00, Victor vågnede kl. 03.30, ?plejer bare kan give en flaske også sover han videre?, men næ nej han ville ikke sove så jeg gik rundt og vuggede ham i søvn, og derefter måtte jeg ligge mig med ham, for desperat at få noget søvn, lidt over en time kunne det blive til, og kl. 06.00 så var Victor vågnet GODMORGEN DANMARK. SHIT jeg er træt i dag.

Men dejligt ikke at vågne med tømmermænd, plus vi fik ryddet op i nat, så det var dejligt ikke at vågne op til. Men jeg er derimod stået op til en semi syg forkølet dreng, der ikke er helt på toppen æv, så der var helt sikkert en grund til min lille Victor har været urolig. OGSÅ er det jo altså bare mor man har brug for, og det fik han <3

Ja for lige at krydder toppen, så var det også veje dag i dag, og vægten sagde 0 kgs vægttab, HMMMMMM. Men de 5 kilo jeg har tabt stadig status. MEN ORKKKKK??.

Nu vil jeg få fikset huset færdig og gøre klar til mine store drenge kommer hjem fra deres fædre også er jeg ret sikker på jeg trænger til at komme ud og få noget luft.

Rigtig dejlig søndag folkens <3

KYS Camilla

 

Skriv en kommentar

  • Katja

    Øv din aften ikke blev som du havde forventet. Men kunne Kevin ikke have taget Victor så du kunne have hygget videre?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemandens Flaskepost - Konkurrence