Grønsagskødsovs med squash “spagetti”.

Lækker, nemt og SUNDT – til hele familien.
Kødsovs 4 portioner. (130 gram squash “spagetti” pr. person).
Du skal bruge:
500 gram hakket oksekød 3-7%
2 gulerodder
1 løg
1 hvidløg
1 glas champigon
2 dåser hakket tomater (680 gram)
1 terning oksebouillon (blandet i 1 dl. kogt vand)
1 peberfrugt Gul
Squash 160 gram til kødsovsen
Squash 130 gram pr. person til “spagetti”.
50 gram Revet ost 16% pr. person, hvis man ønsker det.
Salt og peber
Sådan gør du:
Hak løg fint og svits af i gryden sammen med hvidløget. Kom derefter oksekødet i og brun det af. Kom derefter alle grønsagerne i og lad det simre med kødet ganske kort, og kom derefter de hakkede tomater i sammen med bouillon. Lad det koge 10 min og smag det til med salt og peber.
For at lave squash “spagetti” kører du de 130 gram squash igennem en spiralschneider (hvis man har sådan en), så får man lange fine spagetti lignede squash ud. Hvis du ikke ejer sådan en, kan du bare rive det på et rivejern.
Hæld kogt vand over “spagettien” i en si, kom derefter direkte over i en tallerken. Kom kødsovs ovenpå og det revet ost, også er der serveret.
Hvis du deler kødsovsen op i ca. 4 postioner og får 130 gram squash “spagetti” til, plus 50 gram revet ost 16%, er det ca. 468KCAL pr. postion.
Ingen kommentarer endnu