Framnes Grønsagslasange

KyllingKarryKål – retten

IMG_0852

Kylling – Karry – Kål

Den må smages, og et fif –  denne ret kan også bruges i en tortilla dagen efter med lidt creme fraiche.

Det skal du bruge:

500 gram hakket kylling 10 %

2 løg 7,6 gram

4 hvidløg

500 gram spidskål

400g gulerodder

2 spsk olie

3 spsk karry

1 spsk spidskommen

1 tsk chili

1 dl soya

2 dl kokosmælk ligth

Salt og peber

 

Sådan gør du:

Hak løg og svits det i 1 spsk olie, kom derefter karry i. Pres hvidløgene i, og lad det stå på meget svag varme. Mens du hakker alle grønsagerne fine, og riv gulerødderne.

Kom nu kyllingen og svits det sammen med løg og karry. Når det er blevet stegt kommer du ALLE grønsagerne i og tilsætter krydderierne, soya og kokosmælk.

Det skal steges til grønsagerne er blevet bløde.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Framnes Grønsagslasange