Framnes Grønsagslasange

Ihh deler lige ud af mit seneste værk i køkkenet, jeg “tog” alt godt fra køleskabet og skabte noget VILDT lækkert.
Så er du frisk på en grønsagslasange til 4 potioner.
Du skal bruge:
500 gram Hakket kylling
1 Aubergine
1 Squash
2 Løg
2 Peberfruger
1 Spsk Olie
1 Dåse hakket tomater (gerne den der er krydret, med basilikum/hvidløg)
1 Lille dåse tomatpure
2,5 dl Vand
1 Hønsebouillonterning
1 tsk Oregano
En håndfuld frisk basilikum
8 Lasangeplader (helst grove)
3 Friske tomater
200 gram Revet ost 16 %
Salt og peber
Sådan gør du:
Først skær du alle grønsagerne i grove stykker (undtaget de friske tomater). Steg det hakket kylling i en dyb pande i 1 spsk. olie, derefter kommer du alle grønsagerne i og steger det med. tilsæt derefter de hakkede tomater, tomatpure og hønseboullionen (blandet i de 2,5 dl vand). Kom det friske basilikum i, og lad de simre under låg i 10 min. Husk at smag det til med salt og peber.
Så er der tid til at bygge lasangen, i to lag. Kom først din kød/grønsagsblandning i bunde af fadet og fordel 4 lasange plader ovenpå, gentag med kød/grønsagsblandningen og plader. Det sidste Kød/grønsagsblanding på toppen. Kom ost ovenpå lasangen, og fordel 3tomater, skåret i skriver på toppen.
Kom fadet med lasangen nederst i ovnen i 30 minutter på 225 grader, pynt evt. med lidt krydderi.
Velbekomme.
Super lækker aftensmad prøvede den i dag hele familien var vilde med den