Der kører bare derudaf på F1

Framnes Grønsagslasange

IMG_0867

Ihh deler lige ud af mit seneste værk i køkkenet, jeg “tog” alt godt fra køleskabet og skabte noget VILDT lækkert.

Så er du frisk på en grønsagslasange til 4 potioner.

Du skal bruge:

500 gram Hakket kylling

1 Aubergine

1 Squash

2 Løg

2 Peberfruger

1 Spsk Olie

1 Dåse hakket tomater (gerne den der er krydret, med basilikum/hvidløg)

1 Lille dåse tomatpure

2,5 dl Vand

1 Hønsebouillonterning

1 tsk Oregano

En håndfuld frisk basilikum

8 Lasangeplader (helst grove)

3 Friske tomater

200 gram Revet ost 16 %

Salt og peber

 

Sådan gør du:

Først skær du alle grønsagerne i grove stykker (undtaget de friske tomater). Steg det hakket kylling i en dyb pande i 1 spsk. olie, derefter kommer du alle grønsagerne i og steger det med. tilsæt derefter de hakkede tomater, tomatpure og hønseboullionen (blandet i de 2,5 dl vand). Kom det friske basilikum i, og lad de simre under låg i 10 min. Husk at smag det til med salt og peber.

Så er der tid til at bygge lasangen, i to lag. Kom først din kød/grønsagsblandning i bunde af fadet og fordel 4 lasange plader ovenpå, gentag med kød/grønsagsblandningen og plader. Det sidste Kød/grønsagsblanding på toppen. Kom ost ovenpå lasangen, og fordel 3tomater, skåret i skriver på toppen.

Kom fadet med lasangen nederst i ovnen i 30 minutter på 225 grader, pynt evt. med lidt krydderi.

Velbekomme.

 

   

Skriv en kommentar

  • Iben

    Super lækker aftensmad prøvede den i dag hele familien var vilde med den

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Cecilie

    Hejsa
    Lavede denne ret igår.. og hold nu op det smager bare lækkert havde dog skiftet aubergine ud med gulerødder, da det ikke lige er sagen her hjemme.. men det er en ret vi klart skal have igen snart
    Tak for fantastisk inspiration er selv i gang med et større vægttab og finder dig så utrolig inspirende og motiverende

    Kram Katja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Ved du hvor mange kjal der er i en portion ca? Altså ik det hele, men en portion på normal størrelse?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla Framnes

      Jeg delte hele lasangen i 4 potioner og det fik jeg til 613 KCAL. Regnet udfra lifesum.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Det ser lækkert ud, men mener du godt nok 2,5 L vand, det lyder lidt voldsomt i mine øre
    Hilsen Karen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla Framnes

      SHITTTT nej det forkert. REtter med det samme TAKKKK

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der kører bare derudaf på F1