Der kører bare derudaf på F1 – Camilla Framnes
Så der opstart imorgen på F1......

Der kører bare derudaf på F1

IMG_0924

Jeg siger bare, AV MIN KROP???.. Det er et træningsprogram der VIL FREM AD I LIVET???? Jeg er totalt øm, godt programmet siger 2 dages pause i morgen og torsdag.

Det går skide hamrene godt, jeg er helt høj.

Efter jeg har været på C9, så er man ?inde? i hvordan tingene skal spises/drikkes/og tænkes. Jeg føler INGEN sult overhovedet, hvilket er så vigtigt for mig for at det kan lykkes. Det er MIG som har magten over maden og ikke omvendt. Det er så utrolig fedt at være i gang igen, og motivationen er helt i top.

Kampen er virkelig sat ind.

Det utrolig en energi jeg har, hjemmet skinner, eksperimentere i køkkenet ? det fantastisk.

  • Det skal I selvfølgelig også have glæde af, så smider lige et par opskrifter op, bla. Den lækreste grønsags lasagne. Mums?.

Nu kalder madpakkerne, DEJLIG aften til jer alle sammen <3

Psst….. Bedre sent end aldrig, så kan I nu følge med på Instagram også cframnes

Mange knus fra Camilla

Hvis du gerne vil vide mere om C9 eller FIT1, så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så der opstart imorgen på F1......