Så der opstart imorgen på F1…… – Camilla Framnes
At være mor..........

Så der opstart imorgen på F1……

2015-10-27 20.53.11

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og vildt spændt.

Projekt TAB sidste 13 kilo er SAT ind.

FIT1 er trin 2 af FIT serien. C9 er udrenseren/kickstarteren, og FIT1 er den stærke efterfølger, hvor der bliver fuldt fokus på et decideret permanet vægttab over 30 dage. Der er fuld fokus på mad, krop og sjæl og forløbet vil lære dig at se dig selv på en ny måde. Der er udover en masse produkter også en madplan som ved C9, men også et rigtig godt træningsprogram til alle 30 dage, da FIT 1 fokuserer på at et vægttab skal understøttes af opstramning. Træningen kan gøre hjemme hvis ikke man har mulighed for fitness center.

Jeg glæder mig til at dele min oplevelse med jer <3

Dejlig aften, herhjemme står den på hygge med Kevin og Victor – Gyser film når lillemanden sover.

Mange knus fra Camilla

Hvis du gerne vil vide mere om C9 eller FIT1, så kan du tage kontakt til Line som forhandler her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

Skriv en kommentar

 • Natasja

  Nu har jeg fulgt dig længe herinde og synes du gør det pisse godt. Jeg har selv tabt mig meget (40 kg) men jeg har 15 kg jeg mangler og jeg er gået i stå. Jeg har overvejet det samme som du starter på i morgen MEN jeg er bange for jeg endnu engang kaster penge ud i luften samt at jeg mister motivationen.
  Kender du andre der har været på det?
  Er hun der for en hele vejen igennem?
  Mange hilsner
  Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være mor..........