Fra C9 til FIT1 – Camilla Framnes
Konkurrence Livink.dk

Fra C9 til FIT1

IMG_0414

Jeg har modtaget FIT1 boksen, vildt spændende og kriller i maven.

Min første tanke var ?der godt nok meget? men der er jo også til 30 dage.

Jeg har gået et par dage og overvejet hvornår jeg skal starte og er kommer frem til START bliver på Søndag, så nu vil jeg bruge dagene op til at sætte mig ind i folderen, hvor hele forløbet står beskrevet.

Noget af det jeg synes er MEGA fedt ved denne her FIT1 er, at der følger træningsprogram med til alle 30 dage. Det glæder jeg mig vildt til at komme i gang med, OG ingen undskyldninger. For træningen kan sagtens forgå hjemme.

FIT1 er trin 2 af FIT serien. C9 er udrenseren/kickstarteren, og FIT1 er den stærke efterfølger, hvor der bliver fuldt fokus på et decideret permanet vægttab over 30 dage. Der er fuld fokus på mad, krop og sjæl og forløbet vil lære dig at se dig selv på en ny måde. Der er udover en masse produkter også en madplan som ved C9, men også et rigtig godt træningsprogram til alle 30 dage, da FIT 1 fokuserer på at et vægttab skal understøttes af opstramning. Træningen kan gøre hjemme hvis ikke man har mulighed for fitness center.

Så HVIS der skulle være nogen derude, der er friske på at starte op sammen med mig, så vi kan give hinanden skulderklap undervejs.

Jeg vil i hvert fald dele mine oplevelser her på bloggen, og hver søndag er det veje dag.

Projekt tab 13 kilo er sat ind??????..

 

Hav en fantastisk aften alle sammen <3

 

Hvis du gerne vil vide mere om C9 eller FIT1, så kan du tage kontakt til Line som forhandler Her. Jeg kan anbefale at tage kontakten til Line, da hun virkelig er der for DIG under hele forløbet, hvis du er i tvivl om noget eller havde brug for et skulderklap, så er hun der for en.

Mange knus og kram fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Christina

  Hvordan er smagen på det? Jeg er fx ikke så vild med proteinpulver hvordan smager det så man kunne få med chokolade og vanilje knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Chirstina. Jeg har kun smagt det med vanilie, og det synes jeg smager fint. ALTSÅ det ikke lækkert. 🙂 Jeg er spændt på at smage den med chokolade. Det skal jo siges du kan blande alt mulig i som bær osv. så du kan få det til at smage lækkert 🙂 Dejlig Dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jensen

  Har lige et spørgsmål til dag 3. i C9 kuren.
  Man må spise 600 kcal til sin aftensmad, det må man ikke fordele så man spiser 300 kcal til middagsmad og 300 til aften?

  Lod du helt være med at spise frugt og grønt fra listen ved siden af? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Puha, det var også en del penge lige at tage ud af budgettet 🙁 jeg er mest bekymret for smagen af de forskellige ting. Er det slemt eller hvad smager det af??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg afslutter c9 i morgen, og ender nok med et vægttab på ca. 6 kg … Wuuhuuuu
  Men jeg vil forsøge med at holde kcal-indtaget nede, så jeg derved kan fortsætte et vægttab.. – Men c9 har fået bugt med min cola og sukkerafhængighed, så det er bare at kigge frem..
  Jeg overvejer fit1 – men nu vil jeg gerne se hvad det gør for dig og måske hoppe med på vognen senere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Ja hvad koster det? Lyder spændende ville også vildt gerne tabe mig 10-15 kg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Anja. Følg Linket neders på blogindlægget, og tag kontakt til Line, så hjælper hun dig med det hele. Dejlig aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hvad koster begge dele?? Har bare brug for noget motivation og tænker at det her kunne hjælpe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jill

   Lone jeg gav 1279kr for c9. Fit 1 koster 2400 (fik den dog tilbudt i søndags til 1900kr på messe i Odense, så hvis man er heldig findes de billegere end normal prisen 🙂 )..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence Livink.dk