Spændende weekend, og sikke et CHOK 43År! – Camilla Framnes
Så fik lillebror sit navn……………

Spændende weekend, og sikke et CHOK 43År!

IMG_0652

Først og fremmest så har det bare været en hammer god weekend, der har været fart over feltet, men DET skam ikke noget nyt i min familie. Min lækre Victor har rundet de 4 mdr. HVOR BLIVER TIDEN LIGE AF, så massere lækre billeder, ?seeee ham lige!? Nåhhhh?.. Fredag skulle mine 3 drenge passes af moster, onkel og kusine Fillippa. Alt i mens den stod på voksen tur til Joey Moe koncert inde på skråen, sammen med de BEDSTE Kristina, Christian og deres datter Julie. IHHH hvor var det altså bare fedt. Min over seje svoger Jimmi arbejder for Joey Moe, så han var med i Aalborg WEEEEE. Min dejlige svoger er så SØDDDD, så han fik lige arrangeret vi (Kristina, Julie og Jeg) fik lov og komme op og hilse på selveste Joey Moe. Ihhh vi var alle HELT OPPPE AT KØRER…. WEEEEE

IMG_0650

Lørdag stod på fodbold fra om morgen med Oliver. Derefter tog vi hjem og fik lidt frokost og pakkede for at kører i skoven for at samle ting ind til juledekorationer. Vi mødtes med min dejlige veninde Lene og Jesper og deres dejlige børn, sindsygt hyggeligt og hammer dejligt vejr. Senere stod det på aftensmad, bestilt af Oliver, Bøf med ris og bearnaisesovs. ?Ja hvorfor ik”! Senere hygge med slik og brætspil.

Idag står den på Sebastian dag, som starter med at vi skal ind og se Hr. Skæg. Sebastian glæder sig sindssygt meget, og har jo nærmest ikke kunne sove i nat. Derefter skal vi ind og have noget at spise, et sted efter hans valg.

IMG_0649

 

—————————————————————-Nå men sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå——————————————————————

 

OMG??????.. Jeg er kommet mig lidt over mit chok. Jeg var i torsdag til sundhedstjek, og ja fik lavet en bodyagetest (en anden slags, end jeg tidligere har prøvet).

FØJ for pokker, selv om jeg selv synes jeg er på rette vej. Så fik selvtilliden lige en ordentlig omgang smæk. Min bodyage sagde 43, øhhhhh JA jeg var ved at bestille min egen kiste. Det er udregnet udfra min BMR (knoglemasse) og min muskelmasse. Og ja der står så fint ?Metabolic Age (fysiske alder). Udtryk for din fysiske alder baseret på dit BMR og muskelmasse. Er tallet højere end din biologiske alder kan du med fordel øge muskelmasse og aktivitetsniveau. NÅ FOR SØREN, ER DET DET MAN SKAL?????? ÅRRRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK for helvede ?KOM IND I KAMPEN?..

Ja undskyld mig mit yver blev lige dobbelt så langt, ?hvis det altså kunne?. J

MEN efter at have trillet en tåre, og tygget på det, SÅ er der jo i bund og grund ikke andet for end at fortsætte PROJEKT vægttab. DE sidste 13 KILO skal af og det SKAL være engang for alle. JEG vil også prøve og være tynd i min barsel, og nyde godt af det.

Det har sat sine spor at i selvtilliden at have gået gravid, det skal ikke være nogen hemmelighed. Jeg har haft det meget svært ved at kiloene kom på, selv om der selvfølgelig var en god grund til det.

OG selv om det kun er 4 mdr. siden at jeg fødte lækre lille Victor, så er det bare svært for mig at forstå min krop ikke bare kan være sig selv igen NU. Men jeg ved jo at der ikke er andre end mig selv der kan rette op på det.

IMG_0412

Så tankerne har kørt rundt og efter mit C9 forløb, har jeg gået og overvejet om man skulle fortsætte F1, som er en efterløber af C9. Jeg har talt med Line som forhandler det, og kunne fortælle en masse om den. OG det har vækket min interesse. Det skal siges det som jeg også synes er VILDT FEDT ved Line, er at når du har købt en produkt ved hende, så har du hende ved din side, forstået på den måde, du kan skrive for at få et skulderklap, du kan skrive hvis der noget du ikke helt forstår, HUN ER DER BARE! Og selv Jeg som har tabt MANGEMANGE kilo før i tiden, har jeg sk isme også brug for et skulderklap, for det er FANME hårdt at gå ned i vægt.

F1 er baseret på vægttab, som løber over 30 dage.

Hmm jeg ved jo godt hvordan man taber sig? Hmm jeg har jo gjort det før? Hvorfor skal jeg springe på den?

Jeg har gjort mig mange tanker og er faktisk kommet frem til at jeg SPRINGER ud i det, og udfordre mig selv.

Det der talte for er jeg ingenting har at miste, JEG VED AT JEG KAN FORTSÆTTE MIN LIVSTIL, og jeg har virkelig lært noget om at tælle kalorier ved C9, som virkelig også har givet mig blod på tanden til at prøve det af. For at lærer mig selv mere om str. Mængder af mad mm. FOR uanset hvordan jeg vender og drejer det, så vil JEG RESTEN AF MIT LIV have kontrollen over maden og passe på, og ikke MADEN der får kontrollen over mig, som den havde tidligere i mit liv.

SÅÅÅÅÅ jeg gør det og skal nok fortælle mere om det???. Projekt tab de sidste utrolig svære 13 kilo, SAT I GANG!!

 

Hav en FANTASTISK Søndag alle susammen???

Hvis du skulle være intresseret i C9 eller måske Fit1, så kan du kontakte Line som forhandler bla. C9 Her

Mange kys og kram fra Camilla

Skriv en kommentar

 • Pernille Friis

  Camilla, dejligt at høre du har haft en god weekend. Men du er smuk som du er! Du er så sej med alt det du har tabt dig, du er stadig smuk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Tak for de fantastisk søde ord Pernille. 🙂 Rigtig god vind til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fik lillebror sit navn……………