#forberedelser#forberedelser#forbedrelser# – Camilla Framnes
Dag 6 af C9 – ikke langtid tilbage nu

#forberedelser#forberedelser#forbedrelser#

IMG_9120

Dagene flyver afsted herhjemme, det helt vildt som tiden bare flyver. I dag er der kun 1 dag tilbage af C9, og det er jo simpelthen bare gået over alt forventning, glæder mig til at se resultatet i morgen. De indre resultater er der ingen tvivl om jeg allerede har set.

Aftensmaden i går bestod af tortilla med laks, kinakål, rød og grøn peber, rødløg, tomat, light neutral smøreost, afmålt til de 600 KCAL. Det smager ALTID godt, faktisk kan man jo spise stort set alt mad, det bare et spørgsmål om størrelsen. Det gør det for mig i sig selv, bare lidt sjovere.

Sulten er fuldstændig væk, jeg føler ikke nogen sult trang til mad mere hen over dagen, jeg har faktisk ikke rigtig haft brug for frilisten, 1-2 kopper kaffe er hvad jeg har fået udover det som står beskrevet jeg skal have.

Som dagene går, kommer vi også endnu tættere på en barnedåb som ligger lige om hjørnet.

Barnedåben skal finde sted på lørdag, og GU hvor vi glæder os. Så de sidste dage skal bruges på at få gjort de sidste ting færdig. I går kom min DEJLIG veninde Lene og hjalp mig klip og klister (bordkort, og folde servietter).

Jeg var inde og få bestilt blomster ved blomsterhandleren, Kevin var inde og få betalt og bestilt maden til alle 54 Gæster der kommer og fejre med os på lørdag.

Der er mange ting som LIGE skal fikses, også herhjemme. For ikke nok med festen skal fikses og klares, så kommer begge vores familier langvejs fra, både København og Norge. Det betyder overnattende gæster, som allerede starter med at komme fra på Onsdag. Så jeg har været ude og købe madrasser dyner, puder og sengetøj, for normalt kunne jeg havde lånt noget af familien, men de får jo selv huset fuld af gæster som skal med til fest.

I dag kommer min søster for lige at fikse mit hår op, også skal jeg i gang med rengøring af alle værelser og rede op til gæster.

Der var jo også lige projekt ?få lukket vores soveværelse, med andre ord få sat en væg op og en dør?. Så det knokler Kevin videre med i aften.

Skal lige hilse at sige vi sover godt om natten, der run på. Så faktisk SKIDE godt at være på C9 lige nu, fordi i disse stunder hvor alt kører så hurtigt og man har travlt, kommer man nemt til at spise usmagt.

Glæder mig til at dele mit slutresultat med jer i morgen.

Nu vil jeg hygge lidt med Oliver inden det går løs, Lillebror sover sin formiddagslur, og Sebastian er hos farmor på ferie.

Fantastisk dag alle susammen <3

Mange kys og kram fra Camilla

 

Hvis du har lyst til at læse og vide mere om C9 ? kan du kontakte Line som forhandler bla. C9 Her

Skriv en kommentar

 • Bente Pedersen

  Glæder mig på dine vegne at det går så godt med dit pjojekt C9. Held og lykke og tillykke med barnedåben på lørdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Kæmpe

  Camilla, du ER OG BLIVER den mest fornuftige og mest skønne kvinde fra “De unge mødre”,,,,,,,, Du har klaret det hele så godt og du er forbillede for rigtig mange unge tøser….Jeg beundre dig så meget….. Du ser knald hamrende godt ud og har den mest lækre familie………………..Elsker bare dit humør så meget…… Sæt dig lige med en kop kaffe eller andet og nyd den her melodi……. Jeg kommer sådan til at tænke på dig når jeg hører den sang…….. https://www.youtube.com/watch?v=wM-XhQeFzW4

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Åhh Susanne, du gjorde da lige min dag meget meget bedre. Sikke en dejlig varm besked, og sikke en dejlig sang. Det glæder mig at den sang kan få dig til at tænke på mig. Rigtig dejlig aften Susanne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 6 af C9 – ikke langtid tilbage nu