Dag 6 af C9 – ikke langtid tilbage nu – Camilla Framnes
#Ferie#Weekend#hygge#4 dag af C9#Fodboldcup#

Dag 6 af C9 – ikke langtid tilbage nu

IMG_9096

Endnu 2 dage er gået, og ja hvad kan jeg sige?.. Det kører bare derud af.

I går stod den på fodbold CUP hele dagen med Oliver, og gæster til aften + plus projekt overetage, få sat væg op, så vi får et lækkert soveværelse. Så jeg nåede aldrig til tasterne i går.

Men kunne nu heller ikke engang prale af min madlavning i går, DET SMAGTE IKKE SPECIELT GODT. Eller også var det fordi at Kevin og Oliver sad med Pizza. Ihh den duft altså, Men niksen biksen, jeg holdte mig til min tomat kylling. Men kender I ikke det, man har stået i køkkenet længe og glæder sig inderligt til at skal spise, også smager maden af INGENTING. Skide kedeligt, nå men bedre held næste gang.

I dag har været en skønno lidt stressende dag. Den startede MEGET MEGET tidlig, nemlig kl. 06.10. Der synes lillebror at vi skulle op, og hele huset skulle også vækkes, med et ?glad? skrig. Men afstiafsted ned i stuen med dynerne, tænde starin lys og putte rundstykker i ovnen til drengene. Alt i mens jeg fik min dobbelt op på shake og gel YIHAAA. ELSKER simpelthen morgenhygge, med tegnefilm duften af kaffe, der er ikke nogen bedre start på dagen.

Dag 6 på C9 betød også måle og veje dag. Jeg har sat sprittus steger hver gang jeg har målt mig (altså oveni hinanden), så jeg var sikker på at måle de samme sted på kroppen under det her forløb.

I dag kunne jeg så konstaterer at jeg yderligere har tabt 8,5 cm i alt og yderligere tabt 0,8 kg. VILDT synes jeg. Så selvfølgelig fortsætter jeg yderlige 3 dage, det kører bare derud af nu.

Dagen har budt på en masse shopping, hygge, gåture, lækker aftensmad, legekammerater til spisning, både Sebastian og Oliver.

HAMMER GOD DAG, håber ALLE I dejlige mennesker får en fantastisk aften. Nu vil jeg hoppe over til min lækre kæreste i sofaen og nyde roen.

Mange kys og kram fra Camilla

Hvis du har lyst til at læse og vide mere om C9 ? kan du kontakte Line som forhandler bla. C9 Her

Skriv en kommentar

 • Stine

  Hej Camilla.
  Hvilken smag har du i din c9 pakke? Og smager det godt eller gør man det bare? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Framnes

   Hej Stine. Jeg har det med vanilie smag og det smager okay, men jeg gør det bare. Det ikke fordi det er noget jeg sidder og nyder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Ferie#Weekend#hygge#4 dag af C9#Fodboldcup#