#Ferie#Weekend#hygge#4 dag af C9#Fodboldcup# – Camilla Framnes
Sikke en aftensmad i aften……..

#Ferie#Weekend#hygge#4 dag af C9#Fodboldcup#

IMG_9069

Der er virkelig sket noget med min mave, og det må siges at være positivt. Jeg vågnede ikke sulten her til morgen for det første, og har SLET ikke nogen mavesmerter overhovedet.

Det virkelig en mærkelig følelse det hele lige nu synes jeg, jeg er så overrasket over ?hvor lidt der skal til?, og min krop og HJERNE har accepteret forløbet. Jeg tænker slet ikke på mad på samme måde, Jeg glæder mig til aftensmad selvfølgelig. Men sulten melder sig ikke og sukkertrang/trangen til at småspise er VÆK, fuldstændig væk.

Lige nu sidder jeg bare med følelsen af, det er klare jeg bare til UG. Og tanken om der mangler 5 dage endnu, det gør mig ikke noget og jeg er ikke ?nervøs? ved tanken, som jeg helt sikkert var i Onsdags.

Aftensmaden bestod i dag af, Bagt kartoffel m. Kylling filet krydret med paprika, blandet salat og Skyr blandet med krydderurter, citron og lidt sennep. Det er selvfølgelig vejet op igen, så det rammer de 600KCAL.

Det dejligt det her ikke har krævet nogen forandring af vores mad herhjemme, for vi er vant til at spise sådan. Men forandringen ligger i at jeg skal veje maden. Det er helt sikkert noget jeg kan bruge bagefter, det har givet mig en forståelse for hvad de forskellige madvarer egentlig vejer, samt en forståelse for KCAL indtag.

Nå, men dagen i dag har stået på hygge med min dejlige veninde Vivi. Hentede Sebastian og Oliver efter skole, også tog vi et smut ud til mormor for at hygge lidt, hvor min Søster Bettina og min overlækre niece Filippa også var.

Min Mor havde bagt boller, så der skulle rigtig hygges. (Ja, jeg tog mig en kop kaffe og et æble) Sent eftermiddag gik turen hjem for at lave mad, også kom Kevin hjem.

Vi elsker Fredage herhjemme, for så står den på Disney show, fredagsslik, dyner i sofaen ? REN AFSLAPNING.

Tror faktisk også det er første fredag nogensinde jeg kan huske, hvor jeg ikke behøver nogen snack eller rettere sagt har lyst til noget. Selv om det som regel plejer at være sunde snacks, så har jeg ikke engang lysten. DET SKIDE FEDT?..

Amalie er desværre ikke hjemme i denne weekend, for vi har byttet, så vi er så heldig hun kommer på Onsdag i efterårsferien. Så ingen tvivl om hun manglede i aften, men vi ser hende heldigvis meget snart.

I morgen står den på fodbold cup (Oliver) stort set hele dagen, så det varer ikke længe før sengen kalder?

Hav en FANTASTISK weekend alle sammen.

Mange kys og kram fra Camilla

 

Hvis du har lyst til at læse og vide mere om C9 ? kan du kontakte Line som forhandler bla. C9 Her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en aftensmad i aften……..